Rossmann - część XIV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 16:35   #481
Sasabina
maskott

Dot.: Rossmann - część XIV

Emilia 25
nie wysiadaj z 17! nie ma już bronzerów (ktoś czytał mój komentarz na blogu Em ) na modzelewskiego też nie ma już

za to też nie było w ogóle tych herbat tetley i wzięłam tealighty, ładnie pachną
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:11   #482
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Emilia 25
nie wysiadaj z 17! nie ma już bronzerów (ktoś czytał mój komentarz na blogu Em ) na modzelewskiego też nie ma już

za to też nie było w ogóle tych herbat tetley i wzięłam tealighty, ładnie pachną
Za późno. Wysiadłam.
Na Pl. Starynkiewicza też nie ma. Miałam jechać na Korotyńskiego, ale taka duchota że czym prędzej pognałam do domku.
Stary 2012-06-21, 17:15   #483
Disnejova
Wtajemniczenie

O jakim szamponie mowa?
Moje zakupy szampon Alterra biotyna i kofeina
i eva natura czarna rzepa
no i kupiłam cienie rimmela paletke traffic stopping shadow jestem zadowolona bardzo już je testowałam
I pytanie mam jak nowy tusz wibo się sprawuje ? jakie opinie
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:17   #484
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Za późno. Wysiadłam.
Na Pl. Starynkiewicza też nie ma. Miałam jechać na Korotyńskiego, ale taka duchota że czym prędzej pognałam do domku.
Jak będę dziś jechać na mecz przez okolice śródmieścia, to mogę po drodze popatrzeć za bronzerami i jak się uda to zapytać o odłożenie
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:17   #485
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Za późno. Wysiadłam.
W rossie na Stawkach też nigdy nie widziałam Essence

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:44   #486
Asiuchal
Zakorzenienie

A ją od soboty odpoczywam od Rossmanna, jedynie w tym tygodniu pokusiłam się o Denta Stix dla moich pupili. Nic mnie na tyle nie zainteresowało poza herbatami, ale w domu mam ich od groma, wiecej nie dokupowalam juz więcej na zapas. Któraś z was wspominała o herbacie białej z mandarynka.... Polecam Irving'a, piję ją od miesiąca i nadal nie mam jej dosyć. Dobra jest też biała z poziomkami i czymś tam jeszcze.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 17:46
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:50   #487
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Jak będę dziś jechać na mecz przez okolice śródmieścia, to mogę po drodze popatrzeć za bronzerami i jak się uda to zapytać o odłożenie
Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
W rossie na Stawkach też nigdy nie widziałam Essence
Dziękuję, będę zobowiązana.
Niby dziewczyny mają do odsprzedania, ale ja lubię to uczucie: wchodzisz i... ooo jest!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 18:00   #488
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Dziękuję, będę zobowiązana.
Niby dziewczyny mają do odsprzedania, ale ja lubię to uczucie: wchodzisz i... ooo jest!
Wczoraj widziałam jeden na Dw.Zachodnim.
Stary 2012-06-21, 18:09   #489
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez sasabina Pokaż wiadomość
emilia 25
nie wysiadaj z 17! Nie ma już bronzerów (ktoś czytał mój komentarz na blogu em ) na modzelewskiego też nie ma już
Stary 2012-06-21, 18:36   #490
ciastecek
Zakorzenienie

Byłam w Rosie by oblukać tusze i coś mnie podkusiło by iść do Pepco : O miałam takie oczy : O kosmetyki Astora, Rimmela, L'oreal i tak dalej tańsze niż w Rosie : O np maskara Rimmela w Pepco 9,99 w Rosie ta sama 22,99 czy oni nie tracą? czy jest tak jak w Biedronce, że trochę gorsze wykonanie, ale znana firma i tylko dla Biedronki?
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 18:39   #491
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Byłam w Rosie by oblukać tusze i coś mnie podkusiło by iść do Pepco : O miałam takie oczy : O kosmetyki Astora, Rimmela, L'oreal i tak dalej tańsze niż w Rosie : O np maskara Rimmela w Pepco 9,99 w Rosie ta sama 22,99 czy oni nie tracą? czy jest tak jak w Biedronce, że trochę gorsze wykonanie, ale znana firma i tylko dla Biedronki?
Pepco to taki trochę outlet. Trafiają tam kosmetyki, które np. były wycofywane w innych krajach, zmieniały opakowania itd. Dystrybutor kupił je hurtowo, bardzo tanio. Dlatego wyprzedaje. Ale nie są to kosmetyki gorsze, czy niepełnowartościowe, choć trzeba uważać, bo może się trafić coś przeterminowanego.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 18:43   #492
Irreplaceable
Rozeznanie

a ja dziś zgarnęłam z półki ostatnie masło z bielendy bawełna, a już myślalam że zupełnie na nic nie trafie na tych promocjach bo do tej pory co chcialam kupic to juz oczywiście nie było
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 18:52   #493
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Pepco to taki trochę outlet. Trafiają tam kosmetyki, które np. były wycofywane w innych krajach, zmieniały opakowania itd. Dystrybutor kupił je hurtowo, bardzo tanio. Dlatego wyprzedaje. Ale nie są to kosmetyki gorsze, czy niepełnowartościowe, choć trzeba uważać, bo może się trafić coś przeterminowanego.
No nie wiem, nie do końca zgodzę się z tą opinią. Niegdyś moją ulubioną mascarą była Maybelline Lash Stiletto, za którą płaciłam na Allegro chyba ok. 30zł. Później przypadkowo znalazłam ją w Pepco za 15zł z gratisem w postaci cenia do oczu (w formie kredki). Po kilku dniach stwierdziłam, że te tusze bardzo się różnią (kupiłam wersję brown oraz black), gorzej aplikowało się tusz, nie był na tyle trwały.... Nie wiem, coś mi w nim nie grało i oddałam oba opakowania mamie. Albo trafiły mi się kosmetyki z trefnej partii albo Maybelline pogorszył jakość swoich produktów.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dluzajacy.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 300.jpg (18,0 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 18:58
Stary 2012-06-21, 18:56   #494
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
No nie wiem, nie do końca zgodzę się z tą opinią. Niegdyś moją ulubioną mascarą była Maybelline Lash stiletto, za którą płaciłam na Allegro chyba ok. 30zł. Później przypadkowo znalazłam ją w Pepco za 15zł z gratisem w postaci cenia do oczu (w formie kredki). Po kilku dniach stwierdziłam, że te tusze bardzo się różnią (kupiłam wersję brown oraz black), gorzej aplikowało się tusz, nie był na tyle trwały.... Nie wiem, coś mi w nim nie grało i oddałam oba opakowania mamie. Albo trafiły mi się kosmetyki z trefnej partii albo Maybelline pogorszył jakość swoich produktów.
Ja byłam bardzo zadowolona z pepcowego Lash Stiletto. Może po prostu trafił ci się stary egzemplarz. A może... Te tusze, biorąc pod uwagę to, żeby były zapakowane z blister, pochodziły z USA (tam jest taka polityka pakowania produktów) - może formuła na rynek amerykański jest inna.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-06-21, 18:58   #495
Ciemna163
Kociara

No mi też się udało coś kupić Wzięłam herbatke zieloną z maliną i granatem. Niestety nie moge spróbować, bo usunęli mi przedwczoraj ósemkę i nie wolno mi nic gorącego jeść/pić Tą herbate kupiłam, ale szczerze mówiąc byłam po co innego - płyn do płukania Aquafresh 600ml za 11,99 bodajże. Na początku chciałam kupić ten Listerine zero, ale zobaczyłam, że Aqufresh jest większy i tańszy Potem wchodzę do Carrefoura (obok siebie są) i patrzę, a tam wyjątkowo dziś plyny Plax Colgate za 8,99 -.- No myslalam, ze się pochlastam. Nie kupilam, bo już ten Aqufresh jest zapasem, stwierdziłam, że to nie ostatnia promocja w zyciu Ogółem z Carrefourze już drugi raz widze taką promocję na płyny Colgate - korzystniejsze niz w Rossmannie
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 19:07   #496
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam bardzo zadowolona z pepcowego Lash Stiletto. Może po prostu trafił ci się stary egzemplarz. A może... Te tusze, biorąc pod uwagę to, żeby były zapakowane z blister, pochodziły z USA (tam jest taka polityka pakowania produktów) - może formuła na rynek amerykański jest inna.
Nie mam pojęcia o co chodziło, ale było z nimi coś nie tak. O ile brązowa mascara mogła jeszcze być to tyle z czarnej byłam mega zawiedziona.
No cóż, skoro Ty chwalisz kosmetyki z Pepco no to może jeszcze raz zaryzykuję. Na razie podzielę się z Wami opiniami innych dwóch mascar firmy Lovely. Wczoraj je otworzyłam i spieszę z krótką notką.

1) Lovely - "Curling Pump Up" Mascara
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-mascara.html
Ładnie pogrubia rzęsy, nie skleja, ale ma bardzo grubą, wygiętą szczoteczkę z krótkimi silikonowymi (?) włoskami. To wszystko sprawia, ze tusz jest dla mnie nieporęczny i wymazałam sobie dziś nim powiekę. Pewnie to kwestia wprawy, ale jednak wolę szczoteczki w kształcie stożkowatym.

2) Lovely - "Spectacular Me" Volume Mascara
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
Ten tusz w pełni mnie zadowala, myślę że znalazłam tańszą alternatywę w/w Maybelline Stiletto. Szczoteczka w kształcie stożka, bardzo poręczna, bez problemów maluje rzęsy w kąciku oka, nie rozmazuje, nie kruszy, dosyć trwały... Same plusy jak na razie, a największą zaletą jest śmiesznie niska cena!

Rezygnuję z zielonego Wibo na rzecz tej mascary, a to wszystko dzięki Waszym opiniom i komentarzom na forum!

.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47703_500.jpg (20,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45978_500.jpg (20,9 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 19:13
Stary 2012-06-21, 19:09   #497
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Niestety nie moge spróbować, bo usunęli mi przedwczoraj ósemkę i nie wolno mi nic gorącego jeść/pić
Współczuję, znam ten ból.

Ps. - Kurcze, nie chciałam napisać posta pod postem. Myślałam, że z automatu wyedytuje się mój poprzedni komentarz. Sorki dziewczyny...

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-21 o 19:10
Stary 2012-06-21, 19:09   #498
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Na początku chciałam kupić ten Listerine zero, ale zobaczyłam, że Aqufresh jest większy i tańszy
Odradzam Listerine Zero.Jest po prostu kiepski, ma mało smaku-jakby go okropnie rozwodnili, tragicznie się pieni i w ogóle nie odświeża.
W dodatku zawiera SLS

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 19:10   #499
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Zgadza się Ja ostatnio w Pepco kupiłam paletkę kremowych cieni Revlon. Są świetne do makijażu codziennego. Używam namiętnie
Szkoda tylko, że nie we wszystkich Pepco dostępne są kosmetyki
Ja mam do nich dostęp od święta

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 19:11   #500
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Nie mam pojęcia o co chodziło, ale było z nimi coś nie tak. O ile brązowa mascara mogła jeszcze być to tyle z czarnej byłam mega zawiedziona.
No cóż, skoro Ty chwalisz kosmetyki z Pepco no to może jeszcze raz zaryzykuję. Na razie podzielę się z Wami opiniami innych dwóch mascar firmy Lovely. Wczoraj je otworzyłam i spieszę z krótką notką.

1) Lovely - "Curling Pump Up" Mascara
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...p-mascara.html
Ładnie pogrubia rzęsy, nie skleja, jednak ma bardzo grubą szczoteczkę z krótkimi silikonowymi (?) włoskami - to sprawia, ze tusz jest dla mnie nieporęczny i wymazałam sobie dziś powiekę. Pewnie to kwestia wprawy, ale jednak wolę szczoteczki w kształcie stożkowatym.

2) Lovely - "Spectacular Me" Volume Mascara
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
Ten tusz w pełni mnie zadowala, myślę że znalazłam tańszą alternatywę w/w Maybelline Stiletto. Szczoteczka w kształcie stożka, bardzo poręczna, bez problemów maluję rzęsy w kąciku oka, nie rozmazuje, nie kruszy, dosyć trwała... Same plusy jak na razie, a największą zaletą jest śmiesznie niska cena! Rezygnuję z zielonego Wibo na rzecz tej mascary, a to wszystko dzięki Waszym opiniom i komentarzom na forum!
A ja polubiłam szczoteczkę Curling up, jest jakaś taka mała i poręczna, co dla mnie, osoby o małych oczach jest ważne . Ale Spectaular Me też wypróbuję

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-06-21, 19:20   #501
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
A ja polubiłam szczoteczkę Curling up, jest jakaś taka mała i poręczna, co dla mnie, osoby o małych oczach jest ważne . Ale Spectaular Me też wypróbuję
DLa CIebie mała i poręczna, a dla mnie wręcz odwrotnie.
Stary 2012-06-21, 19:22   #502
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
DLa CIebie mała i poręczna, a dla mnie wręcz odwrotnie.
Każdy ma inne preferencje szczoteczkowe

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-06-21, 19:36   #503
Doti1987
Wtajemniczenie

Z ulotki poluje jeszcze na gąbkę konjac, chrupki dla psa, rękawiczki ecotools, sidolux. Później tylko po tusz maxfactor.
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 19:39   #504
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam jeden na Dw.Zachodnim.
Strasznie daleko.

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
O jakim szamponie mowa?
Moje zakupy szampon Alterra biotyna i kofeina
i eva natura czarna rzepa
no i kupiłam cienie rimmela paletke traffic stopping shadow jestem zadowolona bardzo już je testowałam
I pytanie mam jak nowy tusz wibo się sprawuje ? jakie opinie
I jak ta paletka? Bo sobie wrzuciłam w gugla i wygląda zachęcająco.
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Zgadza się Ja ostatnio w Pepco kupiłam paletkę kremowych cieni Revlon. Są świetne do makijażu codziennego. Używam namiętnie
Szkoda tylko, że nie we wszystkich Pepco dostępne są kosmetyki
Ja mam do nich dostęp od święta
Pytanie jak wyżej.
Stary 2012-06-21, 20:06   #505
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeba uważać, bo czasem trafiają się kosmetyki stare lub wcześniej otwierane. A te tusze są z USA i tam wiele kosmetyków ma inną formułę. Ja mam pomadkę z Pepco i jestem zadowolona, cień z MNY i też jest super, jedyny nie wypał to cienie z Revlonu (koszmarne są). Koleżanka miała jakiś tusz i też było z nim wszystko ok.

Piję tą białą herbatę z dzisiejszej rossmannowej promocji i coraz bardziej mi smakuje

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:

Pytanie jak wyżej.
Co prawda pytanie nie do mnie, ale ja mam tą paletkę z Revlonu i jest tragiczna. Kolory są świetne, ale znikają z oka i zbierają się w załamaniu po jakiś 20 - 30 minutach. Poczytaj kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-powiek.html
Podpisuję się obiema rękoma pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.

Edytowane przez hey_stella
Czas edycji: 2012-06-21 o 20:10
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:15   #506
marcioch23c
Raczkowanie

Czy w Rossmannie zdarzają się w promocji produkty Olay? Interesuje mnie konkretnie ten krem z podkładem Max Factora
marcioch23c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:19   #507
Haggat
Zakorzenienie

Ja dziś zawitałam do roska po żel do mycia twarzy w promocji dermacos i przy okazji udało mi się zdobyć 2 błyszczyki i róż wibo z serii różanej za 1,29 każdy Trzeba uważnie się przyglądać bo przy produktach widnieją zwykłe czarne ceny 1,29 i żadnego napisu promocja czy wyprzedaż.
Stary 2012-06-21, 20:23   #508
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość

Co prawda pytanie nie do mnie, ale ja mam tą paletkę z Revlonu i jest tragiczna. Kolory są świetne, ale znikają z oka i zbierają się w załamaniu po jakiś 20 - 30 minutach. Poczytaj kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-powiek.html
Podpisuję się obiema rękoma pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.
Dziękuję, nie kupię.
Stary 2012-06-21, 20:31   #509
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcioch23c Pokaż wiadomość
Czy w Rossmannie zdarzają się w promocji produkty Olay? Interesuje mnie konkretnie ten krem z podkładem Max Factora
na kremy zwykle tak. Ale ten produkt o który pytasz nie
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 20:33   #510
marcioch23c
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
na kremy zwykle tak. Ale ten produkt o który pytasz nie
dziękuję za odpowiedź
marcioch23c jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości