Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Champs Elysees
Wątek: Champs Elysees
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-18, 20:57   #43
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia
Dot.: Champs Elysees

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
za wszelka cene probowalam sie przekonac do champs elysees testowalam wielokrotnie, na poczatku byly fajne, swiezutkie, ale z czasem wychodzilo z nich cos, co moj nos odrzucal nie moglabym ich nosic. Wydawaly mi sie strasznie swieze, a zarazem duszace, co jest dla mojego nosa mieszanka piorunujaca na pewno jest to oryginalny, niepowtarzalny zapach taki typowo guerlain'owski, bardzo naturalny zapach, zaczerpniety prosto z natury bez nadmiernej ilosci chemikaliow (w koncu chyba wlasnie z tego slynie guerlain ) mam dla niego bardzo duzy szacunek, niestety nie pasuje do mnie, nie czuje sie w nim dobrze... pewnie kiedys sprawie sobie jakas buteleczke, zeby lepiej sie z nim poznac. Moze wtedy wlasnie pokocham, kto wie...
No i prosze, kobieta zmienna jest wlasnie natrafilam na swoja wlasna wypowiedz sprzed prawie roku (bosz, jak ten czas leci) i jestem zszokowana, ze mialam kiedys o nim nienajlepsze zdanie wlasnie sprawilam sobie cala seteczke tego zapachu, gdyz zakochalam sie w nim od drugiego niuchniecia, po roku przerwy, ktore nastapilo tydzien temu teraz odbieram ten zapach zupelnie inaczej: jest mocno kwiatowy, na poczatku zabija potokiem kwiatow, jednak z czasem nabiera slodyczny, takiej owocowej slodyczy, wiec stawiam w ciemno, ze ma owoce w skladzie nie czuje w nim nic a nic z pudrowosci, jest przejrzysty, krystaliczny. Na pewno niepowtarzalny, zapamietywalny i latwy do wychwycenia jestem szczesliwa posiadaczka tego zapchu i mam nadzieje, ze pozostanie "moj" na dluzej

Kasiu, czy Pola juz doszly :? jestem bardzo ciekawa Twoich wrazen ale rowniez wydaje mi sie, ze zapach prawie na pewno Ci sie spodoba

PS: moj 3000 posta na forum
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując