Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię czerwiec. xs/s/m, cheap monday, new look, amisu, primark, zara, cropp, house
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-24, 14:30   #2
Marciia
Zadomowienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Dot.: czerwiec. xs/s/m, cheap monday, new look, amisu, primark, zara, cropp, house

* torba House, mieści A4 - pojemna. Stan dobry, nie jest zniszczona, materiał nieco wypłowiał i nie jest już kruczoczarny. Popękana skórka na rączkach, ale to nie przeszkadza w noszeniu i w sumie nie jest widoczne. Jeszcze może posłużyć

* Ekskluzywny puder Eveline Celebrities Beauty, mieszanka trzech odcieni (jak na zdjęciu)
Delikatna aksamitna struktura pudru ułatwia jego równomierne rozprowadzanie, doskonale dostosowuje się do struktury Twojej skóry, nadając jej świeży, jedwabisto - matowy wygląd na cały dzień. Doskonale maskuje niedoskonałości i pochłania nadmiar sebum nie wysuszając skóry.

Tylko raz maźnięty. Posiada gąbeczkę a właściwie puszek. ODCIEŃ SHIMMER - ma takie drobinki rozświetlające, taki ''brokacik''
Osobiście używam innego odcienia, jestem bardzo zadowolona

* rureczki Denim Co. rozmiar z metki S, to większe S, (może M) Stan bdb. Najchętniej za inne rurki XS

* tregginsy z przetarciami XS/S stan bardzo dobry, dobry gatunkowo materiał, dużo w nich chodziłam ale nie widać po nich tego po prostu znudziły mi się
wymiary bez rozciągania:
pas 31cm
długość całkowita 90cm
szerokość nogawki na dole 13 cm

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  house-torba-floral.jpg
Wyświetleń: 53
Rozmiar:  45,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  eveline_celebrities_puder_shimmer_open.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  12,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć