Dot.: czerwiec. xs/s/m, cheap monday, new look, amisu, primark, zara, cropp, house
* torba House, mieści A4 - pojemna. Stan dobry, nie jest zniszczona, materiał nieco wypłowiał i nie jest już kruczoczarny. Popękana skórka na rączkach, ale to nie przeszkadza w noszeniu i w sumie nie jest widoczne. Jeszcze może posłużyć 
* Ekskluzywny puder Eveline Celebrities Beauty, mieszanka trzech odcieni (jak na zdjęciu)
Delikatna aksamitna struktura pudru ułatwia jego równomierne rozprowadzanie, doskonale dostosowuje się do struktury Twojej skóry, nadając jej świeży, jedwabisto - matowy wygląd na cały dzień. Doskonale maskuje niedoskonałości i pochłania nadmiar sebum nie wysuszając skóry.
Tylko raz maźnięty. Posiada gąbeczkę a właściwie puszek. ODCIEŃ SHIMMER - ma takie drobinki rozświetlające, taki ''brokacik''
Osobiście używam innego odcienia, jestem bardzo zadowolona 
* rureczki Denim Co. rozmiar z metki S, to większe S, (może M) Stan bdb. Najchętniej za inne rurki XS
* tregginsy z przetarciami XS/S stan bardzo dobry, dobry gatunkowo materiał, dużo w nich chodziłam ale nie widać po nich tego po prostu znudziły mi się
wymiary bez rozciągania:
pas 31cm
długość całkowita 90cm
szerokość nogawki na dole 13 cm
Edytowane przez Marciia
Czas edycji: 2012-07-12 o 19:34
|