Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 11:25   #1978
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

I ja się witam z kawusią w ręku

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
mamy dzis 7 miechow skonczone
dzien dibry

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
[/COLOR]zmysł faktiko dzisiaj 7, świętujemy, bo i moja Tusia skonczyła dzisiaj 8 miechów, stara baba
no no "stara" hehehe

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość

ja to się zastanawiam co z Olusią i z Elą,Nikaa?były,ale się zmyły ostatnio....
nie wspomnę o Chawie,Truscafce czy oolong,Karolince...
ja też o nich ostatnio myślałam.... a nie chciałam nic pisać bo tak głupio o kogoś pytać jak sama za wiele się nie udzielam bo nie mam czasu, jeden dzień siedzie na wizazu a potem dwa nie i to taka robota musze potem nadrabiac ale ostatnio wystopowałyście także light

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
a się pochwalę, bo aż mi się "lepiej" zrobiło
pisałam kiedyś tam, że miałam stłuczkę, nie moja wina była. okazało się, że wjechałam w wziętego/zaciętego dziennikarza był chwilkę temu, przywiózł brakujące dokumenty. przepraszał i dziwił się jak to mógł nie zauważyć...trochę pogadaliśmy o polityce i w ramach zadośćuczynienia i z sympatii do nas-tżta i mnie.widział jak żyjemy, jak się dorabiamy... zaproponował mi pracę/pisanie w gazeciena czasie otwiera swoją własną i zbiera ludzi...podziękowałam, bo dziennikarstwo to raczej nie dla mnie. no, ale tak jakoś...miło
wow super propozycja, hmmm ja do pisania też nie bardzo ale bym się może zastanowiła

Goldika trzymam kciuki za egzaminy i pokaż się w blond, ciekawa jestem efektu

My się chwalimy i od wczoraj mój maluszek raczkuje, tzn. wczesniej pełzał, kulał się itp a teraz już ładnie na kolanach i rączkami do przodu, no i troche spokoju mam bo nie umie za szybko i powoli mu to idzie to za nim dojdzie do celu z jednego pokoju do drugiego bo mamy przejsciowe heheh to mija tak 15 min i tak ze 4 razy i godzinka z głowy heheh

Dodatkowo zla jestem na TZ, wczoraj mial impreze z pracy przyszedl w takim stanie ze szok. Wiedzialam ze monter nie wróći ale mielismy samochod jechac oglądać i co ?? i co??? i spi nietomny zakupy tez nie zrobione, dobrze ze mam obiad bo wczoraj zrobilam i teraz mam chwilkę dla was