2012-07-07, 11:25
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
I ja się witam z kawusią w ręku 
Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety
mamy dzis 7 miechow skonczone  
dzien dibry
|

Cytat:
Napisane przez pokszyfka
[/COLOR] zmysł faktiko dzisiaj 7, świętujemy, bo i moja Tusia skonczyła dzisiaj 8 miechów, stara baba

|
  no no "stara" hehehe 
Cytat:
Napisane przez dygotka8
ja to się zastanawiam co z Olusią i z Elą,Nikaa?były,ale się zmyły ostatnio....
nie wspomnę o Chawie,Truscafce czy oolong,Karolince...
|
ja też o nich ostatnio myślałam.... a nie chciałam nic pisać bo tak głupio o kogoś pytać jak sama za wiele się nie udzielam bo nie mam czasu, jeden dzień siedzie na wizazu a potem dwa nie i to taka robota musze potem nadrabiac ale ostatnio wystopowałyście także light 
Cytat:
Napisane przez pokszyfka
a się pochwalę, bo aż mi się "lepiej" zrobiło 
pisałam kiedyś tam, że miałam stłuczkę, nie moja wina była. okazało się, że wjechałam w wziętego/zaciętego dziennikarza  był chwilkę temu, przywiózł brakujące dokumenty. przepraszał i dziwił się jak to mógł nie zauważyć...trochę pogadaliśmy o polityce i w ramach zadośćuczynienia i z sympatii do nas-tżta i mnie.widział jak żyjemy, jak się dorabiamy... zaproponował mi pracę/pisanie w gazecie  na czasie otwiera swoją własną i zbiera ludzi...podziękowałam, bo dziennikarstwo to raczej nie dla mnie. no, ale tak jakoś...miło 
|
wow super propozycja , hmmm ja do pisania też nie bardzo ale bym się może zastanowiła  
Goldika trzymam kciuki za egzaminy i pokaż się w blond, ciekawa jestem efektu 
My się chwalimy i od wczoraj mój maluszek raczkuje , tzn. wczesniej pełzał, kulał się itp a teraz już ładnie na kolanach i rączkami do przodu, no i troche spokoju mam bo nie umie za szybko i powoli mu to idzie to za nim dojdzie do celu z jednego pokoju do drugiego bo mamy przejsciowe heheh to mija tak 15 min i tak ze 4 razy i godzinka z głowy heheh
Dodatkowo zla jestem na TZ, wczoraj mial impreze z pracy przyszedl w takim stanie ze szok. Wiedzialam ze monter nie wróći ale mielismy samochod jechac oglądać i co ?? i co??? i spi nietomny zakupy tez nie zrobione, dobrze ze mam obiad bo wczoraj zrobilam i teraz mam chwilkę dla was
|