![]() |
#1951 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
pewnie to ta temp. u mnie też wyzwala poklady agresji
![]() dołączam mojego tzta do grupy buraków... ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko mnie dzisiaj wykończyło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa i do tego przyszła moja bratanica zostawiła w pokoju małej taki burdel ,że sprzątałam kolejne 30min ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
a to w klubie napiszę czemu taka wkurzona jestem
a teraz się już wyprzedaże zaczęły czy one już trwają jakiś czas??????wiecie może???????
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-07-06 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Uch pod wrazeniem zula wszyscy sa... Raz jak sobie z dziecmi radzi a dwa gotowanie
![]() Wczoraj na przystawke zrobil kurczaka tandoori i salatke, na glowne 2 rodzaje kurczaka- na ostro i na slodko- z migdalami i kokosem, potrawke z oberzyny, ryz smazony z warzywami. Dzis w pracy dziewczyny godzine przezywaly No ale ze kupy z usmiechem przewija to juz moj osobisty cud ![]() A jutro nie trzeba wstawac o 6.15 ![]() ![]() Dziewczyny co z Goldi ze jej tyle nie ma
#1955 |
Zakorzenienie
|
Glam-a może jakiś przepis na coś dobrego,ale nie jakoś bardzo skomplikowanego byś podała w klubie z kuchni indyjskiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Goldi ma sesję
#1956 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja tylko na chwilke...ale tesknie.Chwale sie ze klopoty z nerkami z. MINEŁY I WSZYSTKO OK.Zebów brak pełzania brak tylko obroty i przewroty.Apetyt w upa ły słaby a powrót do prazy coraz blizej ![]() Pozdrawiam
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie u was w końcu dobre staniki ![]() ![]() ![]() ![]() A w Rzeszowie czy są jakieś przeceny to nie wiem ![]() Galeria Mokotów w W-wie to zdecydowanie mój ulubiony sklep ![]() ![]() ![]() ![]() Dieta moja taka wspaniała, że właśnie wpierniczyłam całą pizza ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-07-06 o 21:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
może kiedyś...
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-07-07 o 06:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
nie może być-ja pierwsza???
witam z nad kawki z bólem głowy ![]() ja to się zastanawiam co z Olusią i z Elą,Nikaa?były,ale się zmyły ostatnio.... nie wspomnę o Chawie,Truscafce czy oolong,Karolince...
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-07-07 o 06:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY MAMUSIE
![]() Wczoraj spędziłam cały dzień z koleżanką, nie miałam czasu zajrzeć do Was. Ale mało było do nadrobienia, chyba nie jesteście w formie hehe Malutka pojechała do dziadków wczoraj wieczorem. Oczywiście o 6 już się obudziłam, nie wiem po co, ale przyzwyczajenie robi swoje. Ok 13 jedziemy nad jeziorko ze znajomymi, wracamy jutro wieczorem ![]() ![]() Oli gratki za skończone m-ce ![]() Nettka a to tż, zamiast pomóc to gra w piłkę.. ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na walcze z sesja. Dzis o 11,30 mam exam i jutro o 11. Jutro zaraz po egzaminie jedziemy do wlkp do mojego ojca na 2tyg wiec tez pewnie rzadko bede ![]() nawet nie wiem co u Was ale nie podjelam sie poki co nadrabiania. Moze poczytam jak bede juz u ojca i ktos mi sie dzieckiem zajmie ![]() Tak tylko w skrocie napisze co u nas o ile w ogole wypada skoro nie wiem co u Was ![]() mlody wczoraj pierwsyz raz sam stanal na nozki w lozeczku, a potem trzymajac sie nogi Tzta ![]() ![]() Nie jestem juz ruda tylko blond ![]() Temperatury mnie zabijaja... buziaki i do odczytania ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- mam jeszcze pytanie: czy sa jakies wyprzedaze ubranek dzieciecych juz? letnich. Bo mamy deficyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() super osiągnięcie małego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Glam-jak najbardziej możesz pisać co u Ciebie
![]() trzymam kciuki za egzaminy gratulacje dla Olka ![]() co do ubranek i wyprzedaży to pojęcia bladego nie mam
#1965 |
Zakorzenienie
|
Princ, Dygotko dziekujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
mamy dzis 7 miechow skonczone
![]() ![]() dzien dibry
#1967 |
Zadomowienie
|
goldi blondyna nono, zarzuć jakieś fot na fb
![]() moja poszła kimać, więc miałam chwilkę zeby zrobić ![]() ![]() chyba będzie pożegnanie z cycusiami ![]() ![]() plus, bo będę mogła zacząć ćwiczyć ![]() wogóle wszystkie dzieciaczki nam wyrastają...na forum mało się dzieje...temat kup, rozszerzania diety, glutenu przeszedł i święto...chociaż łudzę się że to TA POGODA ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- zmysł faktiko dzisiaj 7, świętujemy, bo i moja Tusia skonczyła dzisiaj 8 miechów, stara baba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Co do wyprzedazy nie mam pojecia na fb widziałam ze chyba w Coccodrillo cos jest. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- W tchibo sa wyprzedaze!Dygotka sklep jest na pewno na Targówku
#1970 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyzwyczai się z powrotem do Tżta, tylko muszą spędzać ze sobą jak najwięcej czasu. U nas też tak było, jeszcze miesiąc temu. Ale tż nadrobił i znów jest jak na początku. Tatuś tak samo dobry jak mamusia w opiece nad synkiem. Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji siedmiomiesiecznicy ![]() ![]() ![]() I z okazji ośmiomięsięcznicy Tuśki też ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Magdalena512 Czas edycji: 2012-07-07 o 08:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | ||
Rozeznanie
|
dzień dobry
witam z nad śniadanka i kawy Tż z Helusie u dziadków od czwartku wiec jestem sama i mogę odpocząć i sie wyspać, chociaż tęsknię na nimi ![]() dziś w planie sprzątanie i napad na galerię Cytat:
Cytat:
![]() brawo dla Olka za stanie ![]() A wyprzedaże sa wszedzie, w h&m, smyku, 5 10 15.... a i blondi pokaz się ![]() Wczoraj Helenka tez sama wstała w wannie, asekurowana przez TŻ i teściową. Zasuwa na 4, wszystko che dosięgnąć, ściągnąć... armagedon sie szykuje i przemeblowanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Cze goldi
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
11h przespanych w nocy. dobre dziecko wiedzialo ze to mamy kolej na pilnowanie. chyba zeby juz mu mnie dokuczaja. Z wanienki wylazi, bardziej go interesuje podloga za nia niz woda,
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Rozeznanie
|
a ja chciałam jeszcze to ten gluten zapytać. Helen dostaje juz ponad 2 miesiące po 1 łyżece kaszki glutenowej i tera mam jakoś zwiększyć?do ilu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
jezeli jest na mm to podwoic ilosc i kolejne 2 miesiace, jezeli jest na piersi to juz bez ograniczen
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Zadomowienie
|
a się pochwalę, bo aż mi się "lepiej" zrobiło
![]() pisałam kiedyś tam, że miałam stłuczkę, nie moja wina była. okazało się, że wjechałam w wziętego/zaciętego dziennikarza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |||
Zadomowienie
|
I ja się witam z kawusią w ręku
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Goldika trzymam kciuki za egzaminy i pokaż się w blond, ciekawa jestem efektu ![]() My się chwalimy i od wczoraj mój maluszek raczkuje ![]() ![]() ![]() Dodatkowo zla jestem na TZ, wczoraj mial impreze z pracy przyszedl w takim stanie ze szok. Wiedzialam ze monter nie wróći ale mielismy samochod jechac oglądać i co ?? i co??? i spi nietomny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1979 |
Zadomowienie
|
witam,
u nas upałów ciąg dalszy tż w pracy ja zakonczyłam prasowanie a niunio właśnie drugą drzemke tnie....my mieliśmy dzisiaj jechac do moich rodziców i ![]() ![]()
#1980 |
Rozeznanie
|
Ahoy!
Łooo matko ledwo oddycham. ![]() ![]() ![]() U nas kolejny dzień tropików, ok 17 przyjezdżają do nas znajomi (bezdzietni-ta od komentarza,ze wychowałam terrorystę, nie wiem czy pamiętacie ![]() Takze zastanawiamy sie z tz co by im tu przygotować... basiula podziwiam,ze w taki upał miałaś siłę prasować ![]() Jak powiesiłam pranie tak wyschło w 20 minut. Ufff jak goraco. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.