|
Lipiec, nowe wody perfumowane Avon, fluid, cienie, urządzenie do robienia warkoczyków
Witam Mam do wymiany głównie wody perfumowane nowe, ( nietrafione prezenty ponieważ używam całkiem innych perfum) Chętnie wymienię na książki, kosmetyki, ubrania lub coś co mi wpadnie w oko
Cienie INGLOT w wątku ubraniowym !
Mam do wymiany:
1. żel pod prysznic ESPRIT NOWY 75ml- brak
2. perfumowany dezodorant w naturalnym sprayu ESPRIT NOWY 75ml
3. Krem do rak minimalizujacy oznaki starzenia Avon, użyty 2 razy wiec jest prawie całe opakowanie brak
4.Fluid Maybelline Affinitone 16 Vanilla Rose - spróbowany tylko raz, okazało sie że nie mój odcień
5. Woda toaletowa Avon Simply Because for her NOWA 50ml brak
6. Woda perfumowana przywieziona z Bułgarii Rose of Bulgaria Lady's 50ml
7. Cienie do powiek 2 różowe i jeden niebieski użyte po 2 razy
8. Przyrząd do robienia czegoś podobnego do warkoczyków ( takie spiralki) mozna zrobic dwa rodzaje, jeśli ktos będzie zainteresowany dodam jeszcze do niego gumki recepturki do warkoczyków i trochę kolorowych koralików
Dokładka !
9. Paski wybielające blend-a-med takie jak na zdjęciu, zostało 16 szt. z 28 ( używałam raz dziennie przez 6 dni i zupełnie starczyło,efekt jest naprawdę super ) -brak
Dokładka 10.07:
10.Woda perfumowana Lady Million Paco Rabanne 20ml NOWA, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu ( to podróbka, żeby nie było;p)- brak
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------
Czas edycji: 2012-07-26 o 21:13
|