|  2012-07-13, 01:25 | #1131 | 
	| Rozeznanie 

| 

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Dokładnie tak jak mówisz spada pewność siebie, samoocena...ale nikt z nich nie ma pewności,że sam przytyje i zacznie miewać takie same problemy...zero taktu...nie wolno kopać leżącego ale widocznie nie każdy to wie...albo też mnie wręcz za przeproszeniem w☠☠☠☠iały teksty typu "jak byś schudła to taka laska by z Ciebie była" moja mama potrafi mi tak dowalić bo ona bezpośrednia i po prostu nie widzi nic złego w tym,że krytykuje mnie i nawet nie wie jaką przykrość mi tym robi...mojej mamy facet kiedyś powiedział ,że "nie lubi grubych" i ja jeżdżąc do mamy strasznie źle się czuję w jego towarzystwie,krępuję się jeść przy nim...albo pamiętam jak przejeżdżaliśmy obok fitness studio a on,że tutaj przychodzą sami tacy którzy ściemniają,że coś robią a są leniami i nie wyjdą na rower czy coś,że to grubasy na własne życzenie, między innymi przez takie gadki nie na widzę go i przebywania w jego towarzystwie,wszystkich krytykuje a sam ma niedowagę waży z 60kg i to ma być facet??ehhh szkoda gadać...
 czasem sobie myślę ,że może faktycznie jestem do niczego ,ze taka gruba i w ogóle ale zaraz sprowadzam się na ziemie ,że nie wolno mi tak myśleć,może i nie mam figury ale mam dobre serce...mam jedną koleżankę która zawsze mi mówi,że nie powinnam tak myśleć...nawet ostatnio mi powiedziała ,że mimo iż mam tam pare kg dodatkowych to i tak jestem za☠☠☠ista bo mam ładną buźkę,zawsze ładnie ubrana i starannie pomalowana i że podziwia za to,że mi się chce bo jej się nie chce i abym nie myślała nigdy w kategoriach ,że jestem za brzydka dla tego z którym się spotykam...bo ja tak myślę,że może on mnie nie chce skoro niedawno olał dla innej,bo może go nie kręcę bo za gruba jestem (mając wpajane przez rodzinę ja tak myślę) ale z drugiej strony czy spotykał by się ze mną i chodził do łóżka gdybym go nie kręciła??raczej by się nie mógł podniecić i nie dotykał mnie bo by się brzydził a tak nie jest a wręcz odwrotnie...kurcze ale się rozpisałam ale w sumie chyba nikt mnie lepiej nie rozumie jak WY dziewczyny tej samej wagi

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

tak ja mam bardzo dobrą endo i od końca kwietnia mam zwiększoną dawkę hormonów i to powinno przyspieszyć trochę metabolizm...dostałam też tabletki moczopędne bo ja z tym puchnięciem ale ja nie mogę ich bo obniżają ciśnienie i wtedy źle się czuję..dostałam też obniżające cukier we krwi ale po nich źle się czuję bo ja sama z siebie mam cukier w tej dolnej granicy...w sumie i tak pierwszy raz od baaardzo długiego czasu poleciało mi te 4 czy 5 kgCytat: 

| 
					Napisane przez balam88  tak nie ma jak to 'wspierająca' rodzina,chociaż 2 z moich sióstr już nic nie gada tylko się pyta o różne dietowe sprawy (ja najbardziej oblatana w temacie  )bo widzą że po ciąży nie było im tak łatwo i szybko schudnąć więc jest już lepiej ale ogólniak to była masakra jakaś z nimi, mi jeszcze dogryzają że jestem sama ale to raczej ciotki i wujkowie i odpowiedz mam zawsze jedną - wolę być sama niż z byle kim, no ale fakt szczęścia do facetów to nie mam    
 ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Inusia a byłaś u dobrego endokrynologa z twoimi hormonami?? bo to wcale nie musi być tarczyca tylko przysadka albo podwzgórze |  | 
	|     |   |