Zakorzenienie
Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
|
kosmetyki u gothiki
nieaktualne
Na wymianę: [B]Dokładka z 13.2.07/B]
To co w pierwszym poście mogę się pozbyć za "cokolwiek", no oprócz kilku rzeczy , to co w natępnym będzie trochę ciężej
Cień Maybelinne, kolor niebieski, zdjęcie - Tester
1. Podkład aksamitny Avon -kolor porcelain beige - bardzo jasny, zostało niewiele, 5 ml? Ale na ładnych parę razy starczy bo jest bardzo wydajny (dość rzadki), brak daty ważności
2. Zalotka
4. Duża paleta z cieniami i różami Miss Rose, używana, tylko za coś co mi się bardzo spodoba![/COLOR]
Pędzle z włosia sobola (zwarte, sprężyste, nie rozczapierzają się), oprócz wachlarza który jest chyba z koziego, większość nie ruszonych nawet - wymienie je tylko na inne pędzle potrzebne mi!! np 1. mały ukośnie ścięty do cieniowania, 2. mały i krótki. Chciałabym wypróbować pędzle nie z sobola tylko te z koziego, kucyka czy czegoś tam, takie miękkie
Zdjęcie pędzli w następnym poście
-Wachlarz
-jeden do podkładu wedle tego co było napisane na stronie na której kupowałam, to ten taki o ostrych kantach
-reszta do cieni tylko o różnej wielkości, wśród nich jest ten duży okrągły, ukośny
[SIZE="3"]Kolorówka:
Cień kremowy Forever Oriflame, kolor "all night turquoise", nowiutki, cudny kolor - taki zimna mięta, pistacja, raz użyty - to koniecznie chcę wymienić
Jak ktoś by chciał: Sypki puder brązujący Oriflame, Giordani Gold, były to kulki ale mi spadły, pokruszyły się, zmieliłam je i teraz są idealnie gładkie , opakowanie do teg
Szminka Visions, Oriflame, kolor iced pink, do II2007
Szminka Visions, Oriflame, kolor Storm, po terminie, nic się ne zmieniło
cienie apc 21 (beż), 24 (rudy), 26 (granat),- odsypki
cienie Volarre nr 7 i 32 (różowy i identyczny z apc13) - odsypki
Żel ozdobny z mnóstwem gwiazdek srebrnych do włosów i ciała, połowa została. firma - Joanna
Kredka biała do paznokci
Lakier do paznokci RR, z 15 ml zostało 13ml, kolorek perłowy jasno różowy, taki zgaszony
Błyszczyk kulka rozkręcana, 4 kolory, różne zużycie
Pielęgnacja i takie tam
Balsam pielegnacyjny do ust, Avon, zapach jadalny, raz użyta, zerwana ta osłonka
Mydełko fantazyjne o zapachu sytrynowym "Mydło i powidło"
Pasta modelująca Play look,Taft look, brak 15 %
Krem prostowacz loków Shock Waves, Wella
Baza wygładzająca Dax cosmetics, ubytek 10 %, ważna do 01. 2009
Balsam brązujący z orzechem włoskim, małe zuzycie
pLyn do demakijażu oczu Ziaja , zostało 35%
Perfumy:
Perfumy Avon, Far Away Sensual Embrace EDP], ważne do 2009, zużycie na zdjęciu, KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13564, zdjęcie w poście drugim
Perfumy w kredce Eclat Oriflame - kredka gruba do temperowania, jest 8cm
Mam nowe kapcie z weluru (skóra):
- męskie - klapki skóra, rozmiar 43
- męskie - kryte z weluru, rozmiar 46
cdn na nast. str.
Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2007-02-15 o 22:27
|