Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Slimex 15
Wątek: Slimex 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-15, 09:28   #1609
gosik39
Przyczajenie

Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
Witaj , po takim czasie brania i dalej skacze ciśnienie? Czy leczysz sie może na nadciśnienie?

Dziwne , bo powinno juz sie wyregulować no chyba że palisz?

Co do spadku kg dobijesz do 5 kg , czyli norma.
Gratuluje i pozdrawiam
Widzisz ani nie leczę się na nadciśnienie ani nie palę ,do niedawna jeszcze piłam kawkę co ranek i było ok .Nie wiem co jest przyczyną ale poczekam i zobaczymy jak dalej będzie ...

zegda no a ile córcia ma latek?Ja mam tabletki schowane i nikt nie wie że łykam

Nemezis0810 wiesz nie chce cię urazic ale mi się wydaje że teraz zachowujesz się jak samolubna .... posłuchaj co maż mówi ... powiedział ze pojedzie gdzie chcesz choć mu to nie sprawi przyjemnosci -ale dla Ciebie to zrobi ... kobieto z tego wynika że nie jesteś dla niego obojętna on chce odpocząć bo na co-dzień tyra a ty ? Może usiądźcie porozmawiajcie o waszym życiu czego kto oczekuje ,jak widzicie swój związek ?Nie polecam takiego przeniesienia się do mamusi a potem powrót jak gdyby nigdy nic ...jak dla mnie jest to postępowanie niedojrzałe
sorki ale takie moje zdanie mam za sobą 25 lat małżeństwa i naprawdę rożnie bywało i był taki punkt że prawie się rozstaliśmy ale daliśmy sobie szanse i przystaliśmy na pewne kompromisy i udało się życzę by i wam się ułożyło ....

marika hii zawsze byłaś i jesteś kompendium wiedzy na tym forum hiii i wszystkie myślą że jesteś pośrednikiem w sprzedaży tabsów:cojes t:

laseczki życzę wam pięknej niedzieli i dużych spadków wagi
gosik39 jest offline Zgłoś do moderatora