2012-07-16, 17:45
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec - Bumble and Bumble, NYX, P2, Inglot, Rimmel
Witam na moim wątku. Niedługo zmieniam miejsce zamieszkania, więc bardzo zależy mi na pozbyciu się tych kosmetyków jak najszybciej.
NIEKATUALNE przy zakupach w aptece dostałam całe opakowanie Aqua Slim, ponieważ są ważne do kónca lipca. Spróbowałam jedną saszetkę (zostało 29 w opakowaniu) ale mi nie skamuje, więc chętnie je komuś oddam, jedynie za koszty przesyłki.
WŁOSY:
- Biosilk, Farouk - jedwab do włosów, NOWY 15 ml (data na opakowaniu 03.2012, ale buteleczka jest oryginalnie zapakowana, nigdy nie otwierana)
- Bumble and Bumble Surf Spray- spray solny do włosów, 125ml - zostało ponad 1/2 opakowania (data chyba zbliża się ku końcowi)
USTA- P2 Pure Color Lipstick - #090 Red Square- użyta kilka razy, zdjęcie swatcha zoprzyczone z tego bloga
- NYX Round Lipstick- #603 Tea , użyta kilka razy (MAC Underplay dupe)
- NYX Mega Shine Lip Gloss - Taupe, użyty kilka razy
- P2 Color Time Lipgloss -#030 Afternoon Flirt, użyty 2 razy
PAZNOKCIE- Rimmel Lycra Pro - kolor 287 Bahamas Flirt, jasny róż z iskrzącymi się drobinkami - użyty kilka razy
KOLORÓWKA
- Rimmel, Lasting Finish Minerals, 100 Ivory, zostało ok 40-45%
- Inglot, okrągły cień do powiek Matrix nr 83 -zieleń, lekkie użycie z powierzchni, nie ma żadnego wgłębienia
- Inglot, Puder Sypki Rozświetlający SXL4 30g- praktycznie całe opakowanie
- Hean, Puder Prasowany Rozświetlający, nr 1- transparentny , 17g , lekko zużyty
- mika Coastal Scents w kolorze Majestic Green - 3g
- mika Costal Scents w kolorze Emerald Isle - 4g
- Collection 2000 Total Colour Trio nr 30 Rain Forest, użyte raz
- Essence Smokey Eyes Set- użyty kilka razy
- paletka NYX For Your Eyes Only - Mysterious Brown Eyes
PIELĘGNACJA- GAL, kapsułki Dermogal A+E - listek 24 sztuki
Edytowane przez tricomi
Czas edycji: 2012-07-29 o 08:56
|
|
|