Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MY STYLE DIARY po polsku II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-25, 23:24   #780
stellios
BAN stały

GG do stellios
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, od dłuższego czasu obserwuję wasz wątek Bardzo zgraną grupe tworzycie nie ma co
Mogłabym się przyłączyć ?

Ja nie mam NIC pzreciwko Pokaz swoje zestawy

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia Pokaż wiadomość

Czyli w prostocie sila - dzieki
Z ta chusta bede jeszcze modzic, pozyjemy, zobaczymy ... Mi podoba sie poloczenie marynarka/zakiet + chusta/szal, wiec bede probowac
Tak ... Ja lubie proste, nieskomplikowane zestawy ... Nie pzrepadam za duza ilosci dodatkow

I pewnie ze powinnas próbować, ale przede wszytskim najwazniejsze jest to, aby zestaw podobal sie tobie nie mnie

Aha ... Odnośnie zarzutów do twoich peep toe z rajstopami ... Mi się podoba, i uważam ze d tych ciemnych wygladaja ok, do jakis inny kolorow rajstop pewnie tez, byle nie było takei cielise z widocznym szwem

Cytat:
Napisane przez maff Pokaż wiadomość
praline - zgodze sie z toba peep toe sa po to by odkrywac paluszki :P imho - bez rajstop, ewentualnie z jakimis jasnymi - wygladalyby lepiej
Pewnie, ze po to by odkryc palce ... ale gdy zimno ciezko to zrobic Ja uwazam ze lepsze juz czarne rajstopy niz np. cieliste spod ktorych beda pzreswitywały palce

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość

stellios też nie lubię paradować z tymi prawie przezroczystymi reklamówkami przez miasto. Ludzie się tak dziwnie wtedy patrzą "Co ona ma tam w tych siatkach.." Haha
Dla mnie to jest tragedia ... Nie czuje sie komfortowo jak mam kilka pzrezroczystych reklaowek z upchanymi szmatami ... To wyglada jak jakis bezdomny, czy cos w tym styl u
stellios jest offline Zgłoś do moderatora