2007-01-25, 23:24
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Napisane przez klaudynka4
Dziewczyny, od dłuższego czasu obserwuję wasz wątek  Bardzo zgraną grupe tworzycie nie ma co 
Mogłabym się przyłączyć ? 
|
Ja nie mam NIC pzreciwko Pokaz swoje zestawy
Tak ... Ja lubie proste, nieskomplikowane zestawy ... Nie pzrepadam za duza ilosci dodatkow 
I pewnie ze powinnas próbować, ale przede wszytskim najwazniejsze jest to, aby zestaw podobal sie tobie nie mnie
Aha ... Odnośnie zarzutów do twoich peep toe z rajstopami ... Mi się podoba, i uważam ze d tych ciemnych wygladaja ok, do jakis inny kolorow rajstop pewnie tez, byle nie było takei cielise z widocznym szwem
Cytat:
Napisane przez maff
praline - zgodze sie z toba  peep toe sa po to by odkrywac paluszki :P imho - bez rajstop, ewentualnie z jakimis jasnymi - wygladalyby lepiej
|
Pewnie, ze po to by odkryc palce ... ale gdy zimno ciezko to zrobic Ja uwazam ze lepsze juz czarne rajstopy niz np. cieliste spod ktorych beda pzreswitywały palce
Cytat:
Napisane przez VanillaCafe
stellios też nie lubię paradować z tymi prawie przezroczystymi reklamówkami przez miasto. Ludzie się tak dziwnie wtedy patrzą  "Co ona ma tam w tych siatkach.." Haha
|
Dla mnie to jest tragedia ... Nie czuje sie komfortowo jak mam kilka pzrezroczystych reklaowek z upchanymi szmatami ... To wyglada jak jakis bezdomny, czy cos w tym styl u
|
|
|