|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
ostatnio zakupilam torbe na allegro- nie spodziewalam sie ze jest taka duza..Sama nie wiem z jakimi kolorami ja laczyc i czy w ogole nadaje sie do czegos?
![]() Potrzebowalam troszke wiekszej- na zeszyty i ksiazki...sama nie wiem czy nie jest za duza. A co Wy myslicie? ![]() torba1.JPG torba2.JPG torba3.JPG |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
dorka śliczne kolorki ! Bardzo fajnie złożony zestaw
|
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nosiłabym do jasnych rzeczy albo do ciemnych pod warunkiem że oprócz niej będzie jeszcze coś jasnego |
|
|
|
|
#754 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Torba sama w sobie naprawde super Nie jest za duza, jest OK Natomiast z tym fioletem jakos mi sie nie widzi ... Przydał by sie jakis jeszcze jeden jasny dodatek, typu pasek lub buty |
|
|
|
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
Piękna ta brązowa torebka <wow> moge zapytac gdzie taką mozna dostać???
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Stellios, jak zawsze bardzo ładnie się prezentujesz
. Świetna bluzka w pepitkę, zresztą obie . Buty też super. Torba nie podoba mi się, na moje oko średnio pasuje do reszty. Nasteczka, widzę, że polubiłaś getry . Też bardzo ładnie wyglądasz. Pasuje Ci ta spódniczka. ![]() Praline, torba jest genialna. Strasznie mi się podoba i już chyba od roku szukam podobnej. Z jakiej jest firmy? Chyba już pytałam na styczniowych, ale umknęło mi . Do ciemniejszych zestawów raczej nie pasuje. Natomiast z jakimś dodatkiem typu kolczyki, korale, pasek, buty - bomba . Ewelina_k, pozwolę sobie odpowiedzieć. Podobne widziałam w Cubusie. Zdaje się, że kolor zgnito zielony z brązowymi dodatkami.
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... ja nie widze fotek
![]() Z pamięci powiem, że SarahMoon miała cudny drugi komplet...ten z czapeczka i fajowymi okularami. Bardzo mi się podobał. Fajnie to razem wyglądało i pasowało do Ciebie. Dorka, tak jak napisała jedna z Was pomimo młodego wieku i cud natury, świetnie sobie radzi z wiekiem, firgurą i młodzieńczymi wygłupami. Po Twoich zestawach widać, że jesteś soba, a nie jakimś przebierańcem Tak trzymać.Przez chwile jeszcze widziałm stellios, z jeje wielgaśną torbą...cudną zresztą, a teraz nic nei widze ![]() Wcześniej Was podejrzałam w pracy, bo dziś miałam wolne i siedziałam na tyłku robiąc nic...no i tam zmieniałam hasło, bo nie pamiętałam starego i teraz mam lipe... ![]() P.S. No i nie wiedziałam żakietu i torby Praline..
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz cos wolno chodzi-mi zdjecia znikaja a za chwile sie pojawiaja.
Stellios-Ty to masz figure-fajne zestawy-najbardziej mi przypadl do gustu nr1. Praline-torba swietna-widzialabym ja do ubran w nieco jasniejszych kolorach. Nateczka i Dorkaa-fajne zestawy. |
|
|
|
#759 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
Własnie wystawiam ja na Allegro i dlatego robiłam dzisiaj fotki A bluzke w epitke własnie kupiłam wczoraj na Allegro z Zary za 20 zł (łącznie z przesyłka) Czekam az dojdzie, bo cos tania była Alew sprzedawaca ponad 200 komentarzy i tylko jeden neutral, wiec generalnie nei ma powodow do obaw ![]() Cubus ze 179 zł pzreceniona na 69 Jeszcze powinny byc |
||
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Stellios
nie nosilam tej torby do tego stroju. Chlopak robil mi fotki to poprosilam go o kilka zdjec torby w moim reku stad to "niedopasowanie kolorow". Wtedy mialam fioletowa torbe w stylu lat60.Anies Torba nie mam pojecia z jakiej jest firmy. Włoska w stylu gwiazd ![]() Ma takie sciagacze po bokach w srodku co po zapieciu zwezaja ja w pol(nie wiem czy dopsz wyjasnilam :rollereyes: raz jest prostokatna a raz taka jak na moich fotkach. http://allegro.pl/item153395170_wlos...zej_polki.html Ya widzisz moze ikonki THIS IS ALL ZAPPED?ja kiedys mialam cos takiego i nie moglam ogladac fot ! :| |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie sie zmobilizowalam i nawet mam zdjecia ubran na sobie
Kolorystyka na jedno kopyto - czern, czerwien i biel (ostatnio moja ulubiona).
|
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu Ty to masz styl!!!
Choć ja sama czerwieni za dużo nie noszę, to na Tobie mi się bardzo podoba. Masz śliczne kozaczki stellios fajna ta torebka, taka duuuża Jak zwykle ładnie we wszystkim wyglądasz ![]() praline Twoja torebka też mi się podoba
|
|
|
|
#763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
1. Ta chusta jakos mi sie nie widzi 2. Zestaw nr 2 podoba mi sie najbardziej Dobry pomysl z przewiaaniem wstaki w talii3. Cudna torebeczka |
|
|
|
|
#764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hehe załatwiłam:P z Anglii dostałam za całe 5Ł
Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję
|
||
|
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kozaki sa fajne, to prawda Cytat:
W jakim sensie nie widzi Ci sie chusta, moze powinnam ja inaczej zawiazac I wrzucam jeszcze jedno zdjecie, bardzo prosto bez zadnych dodatkow: czarna bluzka + czarno-szara sukienka + czarne peep toe |
||
|
|
|
#767 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No duuuuża jest Ale przez to bardzo pojemna ![]() Idealne na zakupy w lumpach, bo po pierwsze pzrewieszam przez ramie i moge przerzucac wieszaki, a po drug8e nie upycham w niej pozniej wszytske rzeczy i nie musze paradowac pzrez miasto obladowana smiesznymi reklamowkami Cytat:
A ten popzredni z chusta ... Hmmm .. Sama nie wiem .. ale wydaje mi sie ze ta rozpieta marynark i chusta jakos razem nie wygaldaja korzystnie |
||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od dłuższego czasu obserwuję wasz wątek
Bardzo zgraną grupe tworzycie nie ma co ![]() Mogłabym się przyłączyć ?
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
CzarownicaGosia-ale fajnie ze sie pokazalas-bo juz mialam pytac dlaczego swoich zestawow juz nie pokazujesz-zestaw swiateczny i zestaw z peep toe najbardziej mi sie podoba
Swietna torebeczka w zestawie swiatecznym
|
|
|
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za budujaca opinie Besciaro ![]() Cytat:
![]() Z ta chusta bede jeszcze modzic, pozyjemy, zobaczymy ... Cytat:
Im nas wiecej tym lepiej
|
|||
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
czarownicagosia:
suuuper peep toe! jakos jednak nie jestem przekonaana do krytych rajstop do nich( w ogole do rajstop) moze to wina zdjecia(?) Tak poza tym to miodzio
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie jutro jak sie drowe do aparatu pokażę wam swoje zestawy
A tymczasem dobranoc Ide regenerować siły
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
praline - zgodze sie z toba
peep toe sa po to by odkrywac paluszki :P imho - bez rajstop, ewentualnie z jakimis jasnymi - wygladalyby lepiej Podobnie jak Klaudynka od dluzszego czasu obserwuje forum i sie zachwycam. Nawet mam konto na mystylediary, ale ja jestem za leniwa na robienie sobie fotek:P |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ten najbardziej mi się podoba. Sukienka bardzo ładnie na Tobie wygląda. W prostocie siła ![]() Z poprzednich najbardziej nr 2 i 3. W jedynce ten szal jest trochę przytłaczający, jakby zbyt ciężki w stosunku do reszty. Mam wrażenie, że dodaje powagi. Miło Cię widzieć Gosiu i mam nadzieję, że na tym nie zaprzestaniesz .
|
|
#775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
kurcze coś mi chrzani wizaż....
![]() dziękujeeee Cytat:
mojej zestawy chyba nigdy do końca nie wydorośleją... z reszta jak ja. lubie to coś "dziecinnego", prostego moze z czasem to sie zmieni, ale jak narazie to mi w tym dobrze ![]() Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
kupiłam na wyprzedaży, jako nagroda za dobrą średnia na półrocze :P a miałam juz nic nie kupować :P
|
|
#776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten zestaw najbardziej mi się podoba ![]() stellios też nie lubię paradować z tymi prawie przezroczystymi reklamówkami przez miasto. Ludzie się tak dziwnie wtedy patrzą "Co ona ma tam w tych siatkach.." Haha
|
|
|
|
|
#777 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
no i dalej ...:P
danke ![]() Cytat:
i tak będe trzymać ![]() dziękuuuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
czarownicagosia
Jak ja zazdroszcze Ci tej elegancji i kobiecości w ubiorze. Ja jak tylko mam nałozyć rajstopy pod spódnice to cała jestem nerwowa, bo albo mi się ściągają i trzeba poprawiać,albo spódnica źle się układa, zawsze coś mi przeszkadza. Ostatni strój urzekł mnie najbardziej, te piptoły są śliczne, nawet do rajstop pasują, jakbym chciała umieć w takich chodzić.. |
|
|
|
#780 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie mam NIC pzreciwko Cytat:
![]() I pewnie ze powinnas próbować, ale przede wszytskim najwazniejsze jest to, aby zestaw podobal sie tobie nie mnie Aha ... Odnośnie zarzutów do twoich peep toe z rajstopami ... Mi się podoba, i uważam ze d tych ciemnych wygladaja ok, do jakis inny kolorow rajstop pewnie tez, byle nie było takei cielise z widocznym szwem Cytat:
Ja uwazam ze lepsze juz czarne rajstopy niz np. cieliste spod ktorych beda pzreswitywały palce Cytat:
... To wyglada jak jakis bezdomny, czy cos w tym styl u
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Świetna bluzka w pepitkę, zresztą obie
. Też bardzo ładnie wyglądasz. Pasuje Ci ta spódniczka.
. 

Własnie wystawiam ja na Allegro i dlatego robiłam dzisiaj fotki 

Choć ja sama czerwieni za dużo nie noszę, to na Tobie mi się bardzo podoba. Masz śliczne kozaczki