2012-07-17, 18:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
To wyobrażam sobie minę mojej matki, jak mój poprzedni kot zrzucił gar z rosołem 4 litry 
Z jednej strony dobrze, że mnie wtedy w domu nie było, nie wyobrażam sobie tego sprzątać 
A mojemu młodemu myślałam, że ukręcę dziś łepek, spałam po południu a on darł mi mordę tak długo, aż mnie obudził 
Bo mu się nudziło... 
Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka
Podobno przed śmierci wracają siły i witalne i psychiczne. Tak się często dzieje z człowiekiem, że jest konający, a tu nagle i porozmawiać na dany temat z nim można i się lepiej czuje, a parę dni później....
Już nie pamiętam jak to działa, ale coś tam do mózgu dociera w tych ostatnich chwilach i dlatego tak się dzieje. Może z pieskiem było podobnie?
|
To samo sobie pomyślałam. Że się gdzieś zaszył na zdechnięcie i chyba tak było, bo nikt go już nie widział. A toć to nie był ratlerek 
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Miskaa78
i ja w nowej części pokiwam
i skąd pomysł, żeby tylko koty 
|
Jezu jaki kot! ja go chyba wcześniej nie widziałam super, też widzę następna zdjęciowa talenciara 
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Malla
Znajomi chodzili z córeczką po lekarzach, bo miała dziwne ślady, aż pewnego razu znaleźli w łóżeczku pchłę. Kot i łóżko poszły do odpchlenia.
(...)
|
Miałam podobną sytuację, tylko trochę większy hardkor się zrobił, bo byłam u ciotki z psem, zawsze jakąś tam pchłę miał, ciężko mu było to wytruć, takie futro. No i dobra, ja wyjechałam, gościnny zamknięty. Potem kuzynka z córką przyjechały to ta młoda miała ugryzienia na całym ciele o zagęszczeniu piegów 
Bo one se tam siedziały i się mnożyły radośnie. Ups...
|
|