2012-07-20, 10:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Czołem
Wczoraj głośno Tż zapytałam, czy podczas tegorocznego urlopu będę miała zaszczyt zobaczyć bezchmurne niebo i chyba się pogoda wystraszyła moich słów, bo dzisiaj wyszło słońce Co prawda temperatura nie powala z nóg, trochę chłodny wiatr wieje ale nie trzeba ubierać się w kurtki, a do tej pory tak było, że za każdym razem jak szłam z Niną na spacer, to musiałam ubrać jej wiosenną kurtkę W sumie przez ta idiotyczną pogodę zrezygnowaliśmy z wyjazdu nad morze, bo to nie ma sensu. Sami byśmy może pojechali ale Ninka przy takiej pogodzie, by się tylko nudziła, bo ani korzystać z letnich atrakcji, ani pobrykać po plaży, a o zabawach w morzu to już nie wspomnę. Tż od wtorku wraca do pracy więc nawet, jak już pogoda będzie się poprawiać, to jest zdecydowanie za późno na wyjazd.
Doszliśmy za to do wniosku, ze jak sierpień będzie ładny, to zabieramy Ninkę do Zoo-safari w Świerkocinie, Parku Dinozaurów w Nowinach Wielkich i do zoo w Berlinie Wszystko mamy niedaleko więc chociaż tyle drobnych atrakcji...
|
|
|