2012-07-27, 22:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez Pradip
A kontaktował się Twój Tż z koleżanką? Ja też bym chciała tą Magnusi tylko czy będzie miała wolny termin na próbna który będzie pasował naszemu fotografowi i czy poradzi sobie z doborem fryzury z warkoczami dla mnie 
Na tej stronce od Ciebie też jest zupełnie inna pogoda niż na stronkach od dziewczyn 
Gratuluję spisania protokołu  a co w końcu postanowiliście jedziecie do Wrocławia?
|
niestety nie... w drodze do domu było: "no ale jak mam zadzwonić, telefon do niej mam na facebooku... nie to że czekaliśmy 30min na pociąg i było tam Wifi...", a w domu usłyszałam: "chyba żartujesz! jest już prawie 22! o tej porze nie będę do niej dzwonił!"    
a czemu dobierasz próbny z fotografem? też go uwieczniasz?
z Wrocławiem zdecydowaliśmy że pojedziemy w przyszłą niedzielę i wrócimy w poniedziałek. zresztą po dzisiejszej akcji z OLT nawet nie mielibyśmy szans na kupienie jakichkolwiek biletów.
JJJustynAAA - to macie taki sam termin potwierdzenia jak my TŻ stwierdził dzisiaj że jak moi rodzice przed 1 września nie dadzą nam znać czy się zamierzają wybrać czy nie to z nimi poważnie porozmawia, bo w końcu to ślub ich jedynej córki i chrzest wnuczka
Cytat:
Napisane przez aisak42
jak na razie mamy 130 osób, ale mamy takie grupy których nie chcemy rozdzieclać ze 3 grupy po mnije wiecej 20 osób
|
hmmm... to ja bym zrobiła tak, podzieliłabym te 130 osób na 3 lub 4 stoły. W opcji na 3 stoły, każdą z tych grup dajesz do osobnego stołu i dobijasz innymi gośćmi. W opcji na 4 stoły robisz prawie to samo co wyżej, tyle że przy ostatnim stole masz samych gości spoza grup 
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------
ale tu dzisiaj cisza!!! tak czekałam cały dzień aż was nadrobię, a tu tylko kilka postów
|
|
|