Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-28, 10:23   #3600
201609081836
Konto usunięte

Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

Cytat:
Napisane przez ewachain Pokaż wiadomość
Hejka tak czytam czytam i naprawde ludzie sa jacys dziwni zastanowcie sie czy kiedykolwiek mialyscie prawdziwa przyjaciolke??? bo ja po glebszym zastanowieniu stwierdzam ze nie mialam bo prawdziwa zawsze by przy nas byla w dobrych i zlych chwilach. a zazwyczaj kazda kolezanka to jak jej na reke ma jakies kozysci to super a jak niema to nawet nie popatrzy. wiec ciezko jest i wydaje mi sie ze dobra bylaby przyjazn z daleka telefoniczna skypen i ttp pozdrawiam
to zalezy jak kto definiuje przyjazn, ja tam uwazam ze nie musze widziec tej osoby praktycznie codziennie, mozemy spotkac sie raz na miesiac zawsze jest o czym pogadac, a nawet milczenie jest ciekaweale ta osoba powinna byc zawsze gdy cos sie dzieje zlego, a teraz mam juz watpliwosci co do nas. Chociaz osoby ktore uwazalam za przyjaciolki teraz wiem ze nimi nie byly rozpadlo sie smiercia naturalna jak to bywa nowy etap nowe znajomoscim, a jednak tak byc niepowinno. Co do tel. skypa to za malo, bo mozna sobie porozmawiac ale nie ma to jak spedzanie wspolnie czasu chociazby chodzenie bez celu. Rasumujac wydaje mi sie ze mam aczkolwiek teraz juz do koncz nie jestem o tym przekonana czy tak powinna wygladac przyjazn bo mam czasem wrazenie ze ja jestem zawsze gdy ktos chce zeby nie wiem co zawsze sie spotkam czy odpisze, a z drugiej nie zawsze tak jest.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam tylko czy rzeczywiście dziewczyny z tego watku ,które przeglądają go wezmą się za pisanie.
Bo można biadolić zawsze kwestia tylko,że wątek miał powstać po coś!
Prawda?A Tymczasem jak mówiłam,wszyscy się wpisują i na tym to polega,że nie ma odpowiednich wyników..i ludzie wracają...
ciekawe czy wogole takie cos ma sens
wiekszosc pewnie czeka na pierwszy ruch od drugiej osoby, albo po kilku zdawkowych wiadomosci milczenie, lub odleglosc, a czy to ma az tak wielkie znaczenie.

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:25
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując