Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne kończą, drugie nie - Maturzyścia 2009 bawią się! Część XXVII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-29, 23:45   #863
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible
Dot.: Jedne kończą, drugie nie - Maturzyścia 2009 bawią się! Część XXVII.

Cytat:
Napisane przez Czarnula4 Pokaż wiadomość
Nicru, Inv a coś już planujecie po?
Ja raczej wiążę moją przyszłość z anglistyką, a tam do końca jeszcze 4 lata. Magisterka z euro da mi tak naprawdę tylko lepsze obycie z prawem unijnym (bo taką specjalizację wezmę), a to może mi się przydać do tłumacza przysięgłego, którego planuję na przyszłość dla siebie.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Po studiach? Teraz uczę się jezyków, chwilowo na własną rękę - rosyjskiego i chcę zacząć włoski... Marzy mi się kurs angielskiego biznesowego na Uni ekonomicznym i podyplomówka.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Rosyjski trochę znam, więc na zasadzie studiowania repetytorium, a włoski to a razie uczenie się zwrotów i słówek. Jak będzie mnie stać to może pójdę jakiś kurs
Zazdroszczę samozaparcia. Ja miałam w wakacje powtarzać hiszpański, bo od nowego roku idę na kurs i szczerze mówiąc, nie idzie mi to w ogóle. Jakoś zwyczajnie nie mam czasu. Ale może jeszcze się zmobilizuję

Zmykam zaraz do spania, bo jutro jadę do Wawy (znów mnie "zaprosili" do pracy na 5-godzinny projekt, na szczęście płacą tyle, że opłaca mi się pojechać) i wracam we wtorek do domu.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując