- osobą z mniejszą liczbą przekupek wysyła pierwsza.
- zabezpieczamy dobrze rzeczy przed wysłaniem.
- wysyłamy zawsze listem poleconym (priorytetowym albo ekonomicznym -> do ustalenia)
- moja odpowiedzialność za paczkę kończy się z momentem oddania jej na pocztę,
- po podaniu adresów na pw nie wycofujemy się.
- ja pisze u Ciebie a Ty u mnie,
- szanujmy siebie nawzajem i swój czas. jeśli się zastanawiamy poinformujmy chociaż, jeśli nic nie znalazłaś napisz chociaż: 'nic'
- jeśli coś Ci się nie podoba w paczce wysłanej przeze mnie piszesz na pw, ja robię tak samo gdy u Ciebie coś mi się nie podoba,
- zanim wystawisz negatywa, pogadajmy na pw.
- ja nie oszukuje, jestem uczciwa więc tego samego oczekuje od Ciebie
- po udanej wymianie wystawiamy zawsze przekupki.
- rzeczy i ubrania są wyprane, nie prasuje ich bo to by była strata czasu skoro i tak w czasie wysyłki się pogną
- Uwaga: aparat strasznie przekłamuje kolory ;/
- ps. nie sugerujcie się rozmiarami, warto się zmierzyć bo ta numeracja jest na prawdę różna,
- na życzenie robie dodatkowe zdjęcia, podaje dodatkowe wymiary
Moja WISH

:
- wszystko o SIMPLE PLAN(koszulki, płyty, bransoletki itd) pilne!!
- torba XL
- sweterki
- coś takiego:
http://www.forumowisko.pl/uploads/monthly_10_2010/post-169808-1287915424,4.jpg
- marynarka
- sukienka tulipan: koralowa albo seledynowa
- lista będzie uzupełniana jeszcze

- wszystko to co mi się u Was spodoba
Mam na wymianę:
Zdjęcia będą jak uporam się z aparatem, ale myślę że dzisiaj
1. spódniczka jeansowa: rozmiar z metki: XL,
wymiary: dł. ok.33-34cm, szer. w pasku: ok.42cm x2, szer. na udach: ok.47cm x2.
2. spódniczka czarna: okay, rozmiar: 42/44 L
wymiary: dł. ok.33-34cm, szer w pasku: ok.42cm x2, szer na udach: ok.47cm x2.
3. bluzka różowa wiązana na szyje, odkryte plecy. stan bdb
rozmiar z metki to XXL ale wg mnie jest to M/L.
wymiary: dł. od pachy ok. 40cm, szer na dole: ok.45cm x2.
4. top w grochy: ''Fabulous'', nie ma rozmiaru na metce. stan db
wymiary: dł. od pachy: ok. 33-34cm. szer. pod biustem ok.34cm x2, szer na dole: ok.40cm x2.
(To jest top do którego nie potrzeba biustonosza, ma wszyty biustonosz. ramiączko zakłada się na szyję, plecy odkryte.)
6.bokserka / tunika szara z kokardą czarną pod biustem. rozmiar z metki: UK: 8 EURO: 34
wymiary: dł. od pachy ok. 52-53cm, szer pod biustem: ok.36-37cm x2. szer na dole: ok.56cm x2.
(fajnie wygląda do leginsów)
7. koszulka niebieska z marszczeniem na rękawach, New Look, rozmiar z metki: UK:18, FR16, EURO 46, ale wg mnie to M.
wymiary:dł. od pachy: ok39cm, dł. od stawu ramiennego ; ok50cm, szer. na dole ok.48cm x2
8. koszulka / bezrękawnik z kapturem, next, sportowa rozmiar z metki: 12. stan bdb
wymiary:dl. od pachy: ok. 39cm. dł. od st., ramiennego ok: 54cm. szer. na dole. ok. 45cm x2.
9. srebrny strój dwuczęściowy Beach Wave, stan bdb, rozmiar z metki: góra i dół: 16 - 42.
(mam go z wymianki. Wizażanka napisała że to rozmiar 42. ja nosze rozmiar 38C/D a na mnie był za mały. określam to na małe C.)
11. New Look, stan bdb gorset kremowo brązowy z tyłu wiązany, z przodu na haftki, rozmiar UK: 12, FR: 40, EURO: 40.
wymiary: dł od pachy: ok 30-31cm. szer na środku: ok 35cm x2 szer na dole ok. 38-39 cm x2.
12. Atmosphere, biało różowa, stan bdb. mam z wymianki.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1341321108
zapożyczone zdjęcie od
awunia. zgodziła się żebym pożyczyła.
14. Buty, szpilki, rozmiar 38, bez palców, firma - Altero, Wacław Potocki, czarne z kokardką,stan db
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1339423764
15. Buty, czółenka, rozmiar 39, żółte z dziurkami, na drewnianej podeszwie, firma Street super schoes,stan db
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1339423764
PASKI:
od góry:
brązowy, dł. ok 125cm. są dziurki, stan bdb! nieużywany.
czarny, dł. ok.45cmx2., są dziurki. stan bdb! raz ubrany.
Koszulka / tunika w paski biało granatowe i guziczki, stan db. mam z wymianki, na mnie jednak źle leży.
wymiary: dł. ok 72cm. szer. ok 43cmx2.
(ma mały zaciek na plecach ale to się da wyprać)
TOREBKA worek, niebieska. Avon. stan db. widać małe rozdarcie ale przy noszeniu tego nie widać.
Torebka zielona. stan bdb.