2012-07-30, 10:13
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Islandia 2013
Cytat:
Napisane przez travis
taki maly OT
naprawde lubisz pogode i klimat angielski?? jestes chyba bardziej angielska niz tubylcy 
mimo ze w zimie tutaj jest srednio -5 stopni, jakos gorzej znosze te temperatury niz zime w polsce gdzie jest -20, nie wiem moze to przez wilgotnosc w powietrzu czy cos....i ta wszechobecna plesn! nie wiem jak jest na islandi , tzn jaka jest wilgotnosc powietrza bo jesli taka jak w UK to przy islandzkich tem chyba musialoby ogrzewanie chodzic non stop w moim przypadku  chcialabym mieszkac nad morzem sroziemnym, to bylby "moj" klimat 
|
Naprawdę choć jestem tutaj dopiero rok więc może mi się jeszcze zmienić Mnie też przeszkadza pleśń i ogólnie wilgotność. Ciągle cierpię na nerki i pęcherz. Ogólnie jestem ciepłolubna i u mnie często ogrzewanie i tak chodzi ale jakoś chyba wolę to niż męczące upały. Nie znoszą tego moje nogi, cera i ogólnie źle się czuję. Tutaj w Anglii przez rok może mialam 3 migreny, a w Polsce o wiele więcej. Tutaj też jakoś jestem spokojniesza, podobaja mi się krajobrazy, ludzie i ogólnie wszystko. Polska mnie od zawsze denerwowała. Gdybym jeszcze tylko umiała perfekt angielski to byłabym szczęśliwa.
Są różni ludzie, moja siostra np od razu pokochała UK,bo UWIELBIA deszczową pogodę:P
|
|
|