Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-30, 10:14   #785
karmazynka99
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Zaraz idę się kąpać i nie wiem czego użyć na włosy, zastanawiam się nad tym od 20 minut
Jestem nienormalna.
tez tak zwsze mam uroki bycia włosomaniaczką
jak juz mam jakis pmyśł co tu połozyc to i tak w ostatniej chwili czasem go zmieniam :P
Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
ja ostatnio widziałam sok aloesowy taki do picia w sklepie i się zastanawiałam czy to sie na włosy by nadawało, ale to już jest chyba zboczone jak sie chce wszystko na włosy kłaść... :P czy nie? pocieszcie mnie
nie to nie jeste zboczenie :P
a jesli jest to wszytskie na tm wątku je mamy

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
wDziewczyny, co myślicie o oleju ze słodkich migdałów z DOZu: http://www.doz .pl/apteka/p5801-Olej_ze_slodkich_migdalow _Profarm_100_ml ??

100ml za 12 zł, a na zsk chociażby wychodzi ponad 30zł. tylko nie wiem czy on się nadaje do włosów. nie ma info czy rafinowany czy nie
ja go uzywałam i był nawet spoko, szału nie było ale nie był zły

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Witam, wracam do Was po latach!
Widze sporo nowych wlosow... znaczy twarzy

Ostatnio zaniedbalam wlosomaniactwo co niestety odbilo sie na stanie moich klakow. Od dzisiaj bede wiec regularnie olejowac (TZ kupil jakis nowy olej do smazenia, nawet nie wiem jaki - skandal i niedopatrzenie), pic pokrzywe, musze tez zrobic psikadlo keratynowe (tylko najpierw przetkac atomizer, nie chce mi sie), wczoraj kupilam Garniera AiK bo jednak Alterra mnie nie zaspokaja
No i tak...
Poza tym w miedzyczasie moje wlosiny urosly do zapiecia stanika (okolo 68 cm, cel to 75) i wreszcie sama uwazam, ze sa dlugie, heh. Grzywke juz jestem w stanie zlapac w "domowy" koczek ale chcialabym ja jeszcze zapuscic, dodatkowo dzieki grzywce objetosc kucyka zwiekszyla sie z 7 cm do 8 - powazna roznica Nadal to troche malo ale nie bede na sile kombinowac.

Tyle w telegraficznym skrocie a teraz ide na blog Kascysko czytac o pielegnacji paszczy
oo nareszcie wrócilas !
no i gratuluję zwiekszenie objętosci i przyrostu

moze pochwal sie wloskami bo dawno nie ogladałam twoich pieknych rudasków

Kascysko - a wiesz jak sie ma pH w przypadku żelu uniwersalnego BD? skład jest bardzo podobn ale nie identyczny
a i musze powrócić do peeligu sodowego kiedys go robiłam ale nie regularnie :P i lece czytac twoje posty na blogu dotczace cery

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora