2012-07-30, 12:05
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
Cytat:
Napisane przez aleksandra987x
jest lepiej, tym bardziej, ze mam kogoś, kto mi powtarza, że jestem ładna, inteligentna itp. zawsze odpowiadam "oj tam oj tam", ale stwierdził, ze będzie mi to powtarzać dopóki nie uwierzę 
Też postanowiłam, ze nie będę taka jak moja mama... Też trzymam kciuki za ciebie 
|
Po roku pracy nad soba, przeczytanych ksiazkach i terapii moge napisac tak - uwierz w siebie, to proste! Zacznij od afirmacji i pracy z lustrem  Chodzi o to, aby nasz nastroj przestal byc zalezny od innych osob. Wiele razy lapie sie na tym, ze pozwalam innym decydowac o swoim nastroju przez caly dzien! (okey, jesli to jest pozytywny, ale najczesciej niektore osoby wplywaja na nas negatywnie).
Co do mamy - zrozumialam pare rzeczy. W chwili obecnej wiem, ze dala mi wszystko co mogla mi dac. To ze uwazam, iz sa pewne braki to dzieki mojej ewolucji. My rowniez dajemy innym wszystko co mozemy, jesli nie wiemy ze cos posiadamy - nie potrafimy tego dac, prawda? Wiem, ze pewne rzeczy sa we mnie i beda we mnie takie jak u mamy, jedyne co moge zrobic, to zaakceptowac je i postarac sie zamienic je w zalety
_________________________ _____
Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia
Pozytywnie - watek na forum
Moja strona - moje zycie w Kazachstanie
|
|
|