2012-07-30, 15:58
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
wymiana lipcowa - h&M zara cubus - ZACHĘCAM! r.38
Zapraszam do wymianki na moim wątku. Zrobiłam na razie skromne porządki w szafie. Staram się odpowiadać na każdy wpis. Szanuję czas innych użytkowniczek i proszę Was o to samo. Mam mało czasu na robienie dodatkowych zdjęć, wymiary podaję na życzenie.
DOKŁADKI
wish lista 
- komplety bielizny
- ołówkowe i bandażowe spódniczki w różnych kolorach
- marynarki w każdej postaci
- torebki mieszczące a4
- co mi padnie w oko 
Zatem, zaczynam.
1. HIT - sexi sukienka z koronkowym pudrowo - różowym gorsetem. Pięknie się układa, fajnie modeluje sylwetkę. Coś a'la bandażówka tyle że z gorsetem. Atmosphere - kupiona w Londynie. Rozmiar 36/38 ale na biust co najmniej miseczka B.
2. Półelegancki kombinezon H&M Trend. Czarny, góra lekko przezroczysta, ozdobiona falbankami. Szorty kombinezonu z grubszego materiału. r. 38 wymieniony
3. Tunika/sukienka PETER COLLAR DRESS. Polecam! Czarna sukieneczka z panterkowym kołnierzykiem. firmy F&F. r. 38
4. Sukienka czerwona klasyczna NEXT. Taliowana. Dół do lekkiej bobmki, pięknie się układa, fajnie modeluje sylwetkę. r. 36/38
5. Kombinezon SAFARI firmy TOPSHOP. Polecam. r. 38 Kupiłam, troszkę zgrubłam, już się nie mieszczę. Nieużywany!
6. Śliczna, raz założona, niebiesko-kobaltowa sukienka firmy reserved rozmiaru 38. Polecam. Na weselu wiele osób mnie w niej komplementowało wymieniona
7. Koszula w panterkę AMISU, zakupiona w New Yorkerze. Nigdy jej nie założyłam. Nówka. Panterka jest taka stonowana. Na zdjęciach wychodzi jakaś taka 'ostrzejsza'. Rozmiar 38.
Edytowane przez emeline
Czas edycji: 2012-08-24 o 12:28
|
|
|