2012-07-31, 11:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
Napisane przez pani22ka
tyle że się boję, żę tej mojej kropeczce krzywde robie...
|
A Ty wiesz że na początku ciąży jadłam tylko chleb z pomidorem a Krystek jakoś na skrzywdzonego nie wygląda
i leż kochana
Cytat:
Napisane przez Lucy1111;356018
wyobraź sobie, że Emilka też jest GRUBASKIEM I PULTASEM i ma taaaaaakie udka :confused: (wg mnie jest zupełnie proporcjonalna). I najlepsze to - trzymam Emilkę na kolanach, przed nią na stole mnóstwo rzeczy (kolorowe sałatki, czerwony arbuz, talerzyki itd), więc Mała ma wzrok rozbiegany (przy tym się ślini, bo to taki etap rozwoju). A jaka jest reakcja babci i cioci?Ona by coś chciała zjeść!(nie, nie. to nie było mówione w żartach :yyyy:)Daj jej to albo to!
[B
Natalia, Inutil [/B]- oddychamy głęboko
a co Ci mówiłam?!! 
|
Dziewczyny oddychamy moja sąsiadka jak zobaczyła Krystianka to wrzasnęła - Jaki on GRUUUUUUUUBY !!!! moja mama sie obraziła 
[QUOTE=zebrawpaski;35604
no cóż- mój Tz-et od kiedy jest moim mężem nabrał trochę ciała na siebie i w końcu nie wygląda na zachudzonego tylko normalnie - bez sadła, nadwagi- po prostu zdrowo, a ciśnienie mam jak Teściowa mówi jaki on to się gruby zrobił...wrrrr
potem są akcje typu u Teściowej mówi, że nie je bo ja czekam z obiadem a u nas mówi, że tam jadł...i chodzi bez obiadu parę dni bo cóż innego ma zrobić jak się nasłuchał, ze gruby[/QUOTE]
Mój Tż tez po ślubie nabrał ciała 
Zeberka a jak sprawuje sie wózeczek ? Kasia zadowolona ?
Cytat:
Napisane przez anusia1808
Mam pytanie do mamuś: czy Wy chętnie dajecie swoje maluszki komuś na ręce? Nie chodzi mi tu o obce osoby ale o rodzinę.
Pytam bo moja szwagierka ostatnio stała się bardzo zaborcza w tym temacie. I nie wiem czy to normalne czy ona poprostu robi mi na złość.
Jak mały był całkiem malutki a ja z nią się ciągle kłóciłam i jej synek mnie nie interesował to sama mi go pchała na ręce a teraz gdy stosunki mamy poprawne a ja za małym szaleje ona go całkowicie izoluje hymm....dziwne to dla mnie...
|
Teraz już nie bo za ciężki a nie chce czyjegoś kręgosłupa na sumieniu mieć a tak na serio to jak był mniejszy todawałam wszystkim 
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Dzień dobry
U mnie sprzątania cd.
|
Ja wczoraj posprzątałam część kuchni a dzisiaj też by trzeba ale czy mi sie chce 
Dasti jak Oluś pięknie główke trzyma 
Cytat:
Napisane przez kooocur
Dużo mnie kosztowało, żeby czegoś głupiego nie zrobić... 
|

Witam 
Inutil Krystianek dziękuje za życzenia i śle buziaki 
Fotki z roczku nie wiem czy jest co wybrać bo Tż robił zdjęcia , prędzej wstawie coś z urlopu 
Jutro wracam do pracy
|
|
|