|
Dot.: SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!
BLUZKI/TOPY/T-SHIRTY
- BLUZKA z nadrukiem MANGO Jeans, z bufkami, rozmiar S/M, założona 2 razy;
- BLUZKA/T-shirt (Troll lub Cropp, wycięłam metkę i nie pamiętam w którym z tych sklepów ją kupiłam), żółta z aplikacją i nadrukiem; rozmiar S/M, nienoszona;
- BLUZKA RESERVED, transparentna czarna z wiazaną kokardą pod szyją; rozmiar S/M; założona kilka razy;
- BLUZKA/T-shirt RESERVED czerwony; rozmiar S/M założony 1 raz;
- BLUZKA H&M w stylu retro, koszulowa z krótkimi rękawkami z małą bufką, rozmiar 38, biała w czarne kropeczki, wiazana w talii na kokardkę; ślicznie leży; stan bdb, miałam ją na sobie góra 4 razy;
- BLUZKA ORSAY czarna, elegancka; z drobniutkimi falbankami i półprzejrzystą, błyszczącą górą - śliczna i pasuje na każdą imprezę; pięknie się układa; rozmiar S/M, założona 1 raz - stan idealny;
- YESSICA GOLF, soczysty żółty kolor; rozmiar S/M, stan idealny - nienoszony;
- BLUZKA H&M czarna z białymi guziczkami i rękawkami typu motylek z falbanek, rozmiar S; stan bdb+;
- SWETEREK RESERVED, ciemnoczerwony z wszytą wstawką w formie białej bluzeczki przy dekolcie, śliczny; rozmiar S; stan bdb+;
- STRADIVARIUS KOSZULA-TUNIKA w kratkę, w zieleni z dodatkiem srebrnej nitki, z wiązaną kokardką pod szyją; rozmiar S/M; stan bdb+, włożona 1 raz;
|