Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-02, 09:34   #5
Make_up_Mouse
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
Dot.: SIERPIEŃ Z MYSZĄ-sieciówki, unikaty retro, baleriny,trampki,biżu-warto zajrzeć!

SUKIENKI/SPÓDNICE

- SPÓDNICA bombka z wysokim stanem, H&M rozm.38, założona 2 razy;
- SUKIENKA oryginalne retro, niestety nie wiem dokładnie z którego roku; stan bdb+, rozmiar S/M; śliczna, dziewczęca, granat w białe punkciki z kokardką i kołnierzykiem zapinanym pod szyją za zatrzask, z przodu zamek błyskawiczny; miałam ją na sobie 2 razy; najchętniej wymienię na inną sukienkę, która mnie zachwyci. To unikat, więc rozstanę się z nią z żalem i za coś super;
- SPÓDNICA MINI H&M jeansowa szara; rozmiar 40; pasuje też na 38; stan idealny - założona 1 raz;
- SPÓDNICA H&M czarna w białe groszki, z gumką w talii, rozmiar M, pasuje też na S, można nosić z paskiem w talii - super efekt retro; stan idealny, miałam ją na sobie 1 raz;
- SUKIENKA H&M z kolekcji Madonny dla H&M, czarna, drapowana pod biustem, z rękawkami z małą bufką, materiał lejący, pięknie się układa. Rozmiar M, miałam ją na sobie kilka razy - stan bdb+;
- SUKIENKA VILA Clothes, czarna bombka rozmiar M, śliczna, miałam ją na sobie 2-3 razy - stan bdb+;
- SUKIENKA VERO MODA; rozmiar 38, rozkloszowana, z paskiem do wiązania w talii; wzorzysta, w stylu retro, idealna na lato; stan bdb; noszona kilka razy;
- NEW LOOK SUKIENKA; przepiękna bombka w kolorze ecru w różyczki, z wycięciem na plecach w kształcie serca; rozmiar UK 10, pasuje na 36/38; miałam ją na sobie 2 razy (wesele i chrzciny), stan idealny; kosztowała ponad 200zł, więc oddam tylko za coś wyjątkowego/z wish;
- H&M SPÓDNICA czarna, eleganckie retro, z kieszonkami, rozkloszowana, zapinana na suwak z tyłu, rozmiar S/M, stan bdb+, założona kilka razy;

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN2672.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  134,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN2697.jpg
Wyświetleń: 65
Rozmiar:  183,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN2752.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  84,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSCN2754.jpg