2012-08-03, 19:07
|
|
BAN stały
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
sierpień Guerlain,E.Lauder,Dior,Sh iseido + różne różności
niestety z powodów zdrowotnych nie będzie mnie czas jakiś, więc muszę zawiesić wątek :-(
Ale dzidziuś najważniejszy! Pozdrawiam i trzymajcie kciuki!!
BARDZO PROSZĘ, SZUKAJCIE WIĘCEJ RZECZY NIŻ JEDNĄ 
PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANKI. NIE ZA JEDEN TUSZ, CZY BŁYSZCZYK. To po prostu nieopłacalne (chyba że na coś "zachouję").
Mam też prośbę o w miarę realne propozycje. Szanujmy się. Jeśli wybierasz u mnie róż za 200 zł to nie oferuj błyszczyka Essence
Wszystko inne jest do dogadania. Chętnie przyjmę perfumy Custo Barcelona (te w "ubranku" różowym)
- - żel do ciała WIELKI nowy z drobinkami rozświetlającymi Estetica
- - L'oreal revialift krem liftingujący nowy w kartonie i folii!! Ujędrniający z retinolem 50 ml
- - luksusowy balsam do ciała Armani Code
- - luksusowy balsam do ciała Hugo Boss Red
- - nowy preparat Garnier 3w1 (peeling, maseczka, żel do mycia twarzy) do walki z niedoskonałościami NOWY
- - mgiełka Avon truskawka guawa NOWA
- - cienie Benefit Lust Dust. śliczne w najmodniejszym paastelowym odcieniu, opalizujące. zost jakaś 1/3
- - cienie Revlon (beige, bronze, nude) użyte kilka razy - jak na zdjęciu
- - granatowe cienie Inglot zużycie ok 8% (niewielkie)
- TWARZ (BRONZERY, PODKŁADY,RÓŻE)
- - bronzer/rozświetlacz GUERLAIN terracotta Sun In The City. Falowany kształt. Piękny, zużycie minimalne, jak na zdj! WIELKI!!!
- - bronzer Nouba śliczny, bez drobinek k 51 Earth Powder, użyty może z 5 razy
- - róż Lancome potrójny MosaiQue Tawny nowy (tylko wypróbowany)
- - Róż/ rozświetlacz ESTEE LAUDER loose powder (limitowanka michael kors!) Nowy - tylko test
- - Róż SHISEIDO(to multikosmetyk!) można używać również jako pomadki lub rozświetlacza. Zużycie max 5%! k.rosy flash. Znakomicie stapia się ze skórą.
- - Róż Inglot (można używać jako cienia) - nie wiem jaka jest data, więc wolę do większej wymianki dorzucić
- - róż marmurkowy J. Dempsey dla Avon zużycie ok 35 % naturalny słodki rumieniec
- - rozświetlacz Loreal cool light bronze. w płynie. idealnie stapia się ze skórą. w zasadzie nowy. Użyty 2 razy
- - Bronzer mineralny THE BODY SHOP nowy k.01 bardzo wydajny!
- - Tusz maybelline collosal. Używany przez tydzień w nadziei że przyzwyczaję się do szczoteczki. Niestety :-(
- - podkład Dior Diorskin Icone photo perfect z filtrem UV. Tester oryginalnej wielkości w normalnym opakowaniu (jak widać) Niestety nie mój odcień. raz testowany więc nówka! k.040
- - podkład w kompakcie Revlon. Bardzo rzadko spotykany. k. Ivory Beige. z gąbką i lusterkiem. Zucie max 10% Bardzo dobrze kryjący!
- -Luksusowy podkład w kompakcie Elizabeth Arden. Nowy zafoliowany. Bardzo wydajny i b.dobrze kryjący!! Kolor naturalny h.Beige 09. duży, aż 19g!!
- -podkład DEBORAH 04 w kompakcie. Cudo do nakładania na sucho i mokro! Użyty testowo wyłącznie. nie używałam dołączonej gąbeczki. jest zupełnie nowa. w sumie tak jak i podkład.
- -podklad Revlon photoready. Nowość, podkład w musie. Użyty 2 x, więc praktycznie nowy. Rośnie na ręce jak pianka do włosów, więc mega wydajny!! Kolor natural beige
- -puder mineralny Make Up Factory wkład. kolor naturalny 06.Idealnie dopasowuje się do skóru. Cena sklepowa 89 zł (zużycie testowe - mam dwa takie same
)
- - puder matujący w kamieniu. Słynny clearface Manhattan! do skóry problematycznej, k.75 Beige. Użyty testowo.
- USTA
- - szminka Maybelline żelowa
śliczny połysk i piękny zapach 120 citrus slice i 130 fruit punch wypróbowane
- Błyszczyk Nouba koralowy Piękny, nowy. Duże opakowanie
- - błyszczyk fuksja maybelline Wet Shine Liquid Vinyls wypróbowany kolor
- - MATOWA pomadka w płynie sally hansen zużycie ok 40% k. taffeta (fuksja)
- -pomadka BENEFIT k.hold it. Bardzo dobrze napigmentowana! Zużycie znikome ok 5%
- - pomadka Yves rocher cielisty róż k. rose galica. Nowa - tylko do swatch użyta
- - pomadka Nyx Nude k. cream zużycie jak na zdjęciu
- - Maybelline Colorsensational Nowe! tylko do swatch. końcówki lekko odciśnięte od zakrętki. Piękne kolory!! aż 4.2 g075 let me pink, 145 plaza pink i 455 mauveulous
- - lakier do paznokci Inglot złoto/żółty Zużycie tuż pod napisem Inglot
- - lakier revlon chrome nowy (trochę starte napisy - siedział w kosmetyczce) brąz metaliczny
Edytowane przez kierowniczka_
Czas edycji: 2012-08-27 o 06:33
|
|
|