Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 08:06   #4442
pokszyfka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
mozemy podac sobie piatke... młoda ode mnie dzis nic z łyżeczki, przyszedl ex na spacer ją zabrac a ta od razu prawie wszystko zjadła ... a od mamusi ino cyc
...
moja też często jak ja ją karmię łyżeczką to grymasi, a jak w drzwiach staje tata to odrazu apetyt wraca...
dziecko jest mądre, troszkę wytrwałości, codziennie po troszkę i nauczy się na butlę niektóre dziewczyny pisały, że w nocy dawały butlę i tak dziecio zaczaiło co i jak
Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
To i ja dolacze

Kurcze nie moge przestac o biednym smerfiku myslec, co ta dziewczyna przechodzi. Nie moge sie na niczym skupic
Ciagle zagladam do klubu w nadziei ze napisze ze juz u nich dobrze
ja też i tż też przynajmniej raz dziennie podpytuje czy jest jakaś wiadomość
Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Hej mamuski, jak wam sobota minela?

Moja ''nianka'' ma ospe wczoraj bawila sie z malym, a dzis ja wywalilo okres wylegania ok 2 tyg, za 2 tyg mialam jechac do taty na miesiac, czyli albo maly tam sie znowu rozchoruje, albo tu i nigdzie nie pojade zaje...scie po prostu
o ku.
Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
A na bilansie wszystko oki, malutka waży 8,8 kg i ma 73 cm . Jutro postaram się Was doczytać.
Dobranoc

glam ooo tą z grysikiem trza zdegustować moja je ciągle ml-ryż-kuk albo te z herbatnikami...

dzień dobry

my dzisiaj na obiadek śmigamy do mamci...zobaczymy co tż wymyśli... w sasiednim mieście jest impreza, święto chleba ma grać bayer full czy jakoś tak
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora