Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-07, 10:36   #2307
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dosyć mam swojego tescia!!!!od 2 tyg widze sie z meżem tylko w łóżku! cały dzień zapierdala na tej zasranej roli! dziś od rana pojechał prasować słome, nie ważne ze niedziela!pojechalismy do siostry juz tescio dzwoni kiedy wracacie bo moze by jeszcze w pole pojechal, wróciliśmy 18.30 no i co? jak tatus powiedział jakbys chciał to pojedz to on pojechal, a ja dalej sama w domu, ilez mozna?codziennie wracam z pracy to gotowanie, sprzatanie bo łaza w buciorach, pranie, a to ogórki a to inna dupa!a to gdzies trzeba pojechać, żałuje że tu przyszłam mieszkać!wczoraj mnie rozwalił teść, ledwo żyłam, chodziłam jak lunatyczka, zrobiłam sok z malin, obiad, tesciowa mówi żeby już nie sprzątac, ale nie umiem nie posprzatać na niedziele, i posprzatałam, pomyłam podłogi, a ten przychodzi koło 20 że ja gospodyni i co to za wizerunek jak na podwórku bałagan, pełnoi słomy z kombajnów, kluczy, śrób i innych pierdół, to mu mówię że gospodyni w domu posprzatała a gospodarz niech sobie podwórko posprząta, ale co tam wział to śmiechem i poszłam grabić to ☠☠☠ane podwórko!!!!serdecznie mam tego dosyć!!!!
Arletka, najważniejsze, że mąż nie jest za tatusiem i potrafi Cię zrozumieć, bo inaczej to byłby koszmar. Z teściami jest dobrze na chwilę, dlatego lepiej klepać biedę, ale być samemu.

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Arletko nie daj się moja przyszła teściowa to kościelna fanatyczka która gdy się dowiedziała że jestem w ciąży nie zareagowała wcale nawet nie zapytała się jak się czuję-olała mnie totalnie i jeszcze była oburzona że ślubu nie będziemy brać a dziecko będziemy mieć.I było pytanie :"co my sobie myślimy?Pan Bóg przecież na nas patrzy".Myślałam że mnie ch*j strzeli normalnie.Mój TŻ to olał i powiedział że dla kogoś ślubu brać nie będziemy. Teraz można powiedzieć że jest na mnie obrażona,natomiast teść był wczoraj zakładać nam dach na domku i od razu mnie wyściskał wycałował i zapytał jak się czuję-jest w ogóle inny niż ona.Pamiętaj nie daj sobą pomiataćJestem z Tobą całym serduszkiem i już się nie denerwuj tyle
Nie cierpię dewot, ale niektórzy żyją jeszcze staroświeckim podejściem

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
U mnie wszystko dobrze
Byłam wczoraj na USG i miałam przez brzuch
Widać zarodek 6tydz 4 dz czyli idealnie się zgadza. Nie zobaczyłam serduszka i wogole o tym zapomniałam ale później zapytałam o to i lekarz powiedział że przeciez było tylko na tym aparacie słabo widać, także kompletnie nie mam sie czym martwić.
Jeszcze mi powiedział jak wychodziłam że jakby co to mam do niego pukać (mieszkamy na jednym piętrze), powiedziałam że wiem ale nie będzie takiej potrzeby a on odpowiedział że nie ma prawa być.
Także jestem pozytywnie nastawiona następna wizyta za 2 tyg

Wesele ok, do 12 nie tańczyłam ale wtedy wziełam udział w konkursie który wygraliśmy i się rozkręciłam
Najlepsze ze w tym konkursie biegałam i zapomniałam że jestem w ciąży

Gratuluje synka

Ja tez nie dostałam żadnych pieniedzy, ale oznajmił mi lekarz że moge wyciągnąć 5 tys jeśli chce ale musze zrobić pogrzeb. I dla mnie i dla niego ten pogrzeb to raczej lepiej nazwać szopką.. bo jak można grzebać krew.. przeciez mojego dzidzia już nie było to jaki sens... a gdzie ja bym tam miała wtedy siłe latać i załatwiać takie rzeczy...
Ja nie zmieniłam lekarza, ale jeśli ktoś uważa że coś zaniedbał, nie wysłuchał lub mógł zapobiec to jestem jak najbardziej za żeby zmienić
I

Super! Gratuluję