Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-09, 20:39   #1856
begie13
Zadomowienie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Nie szkodzi Ja tylko objaśniałam, że powtarzam pytanie do Ciebie
Kurcze, ale ta Twoja kruszynka nie chce rosnąć Faktycznie, malutko ostatnio przybrała. Może z niej po prostu taka drobinka będzie? A jaki ma wzrost? Jak to wygląda na siatce centylowej?
Ja specjalistką od mm nie jestem, więc na ten temat się nie wypowiadam, w każdym razie będę się przed nim bronić rękami i nogami...
mierzyłam ją dzisiaj i wyszło 64 cm przy wadze 4400g, jest długa i dosyć chuda, bardzo dużo ubranek ma już za małych na długość ale byłyby za to na szerokość w sam raz, a te na długość dobre ...eh czasem to jakbym worek jej założyła a nie body...
na siatkach wygląda to tak, że waga na dolnej granicy a wzrost poza górną granicą
wszyscy wkoło mówią, że wszystko jest ok ale ja się martwię już na serio

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
jako dumna mama chwale sie swoim dzieckiem
jutro Wiktor kończy 4 tygodnie - rośnie mi dziecko za szybko
chwal się chwal gratulacje dla Wiktorka

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
l
Właśnie !!Paulinka ma dziś 8tygodni
i dla Paulinki również

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Filip wczoraj na kolacje zjadł 5kromek suchego chleba Tanie dziecko
A jeszcze lubi mi wyjadac takie stare bułki które trzymam na bułkę tartą

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość
Witam!

Muszę Wam powiedzieć że mój Stasiek dziś już po szczepieniu dzielnie zniósł to szczepienie także jestem z niego dumna z siebie też że się tam nie rozbeczałam bo ostatnio to mało co brakowało poza tym waży 7500g i ma 61cm długości.
należą się zatem brawa

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
My juz po szczepieniu (tez) :P Filipek byl dzielny ze hoho 2 razy zakwilil tylko. Waga 7400 (w ciuchach 7600) i na 64 dlugi. Wlasnie zjadl i spi slodko
i dla Filipka też

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość

beige a lekarze nic nie mówią na ten przyrost wagi Tosi?? Robiłaś jakieś wyniki??
nie robiłam badań bo lekarka mówiła, że niby mało przybiera ale będzie ok i dała mi chyba właśnie po to Delicol ale efektów nie przyniósł
pójdę w środę z mężem i niech mi tylko znów powie ( pediatra) że wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Matko, zrobiłam małemu w tym tygodniu już dobrze ponad 100 zdjęć...
słodziutki jest

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość

A to jeszcze wkleję fotkę z dzisiaj, nie rewelacyjna, bo warunki były kiepskawe, ale tak się fajnie chichrał do myszki, że nie mogłam się powstrzymać
jaki zapatrzony w tę myszkę

mój mąż nie daje znaku życia od wczoraj, mam nadzieję, że to jedynie brak zasięgu ...

ok idę oglądać z mamą "Starsza pani musi zniknąć" uwielbiam tę komedię

dobranoc

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora