Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ- Lily lolo, Skin79, Yves Rocher i wiele innych... ZAPRASZAM:):):)
UWAGA Nie wszystko jest na zdjęciach więc proszę czytać
Minerałki:
-Lily Lolo, róż mineralny w kolorku Cherry Blossom, pojemność 3g, użyty 2 razy (niestety nie trafiłam z kolorem)
-Everyday Minerals:
*róż mineralny Raw Sugar - odsypka w słoiczku 1g do pełna (czyli jest około 1,5 g na moje oko)
Kolorówka:
-Skin79, The Oriental Smooth Sun bb pact SPF 25 PA++, czyli puder BB o taki:
http://goldmiz.com/skin79-the-orient...-pact-13g.html
w środku lusterko i gąbeczka (myślę, że ją sobie zostawię ponieważ jest używana), na moje oko pozostało 85-90% a nawet trochę więcej, puder ma śliczne solidne opakowanie (nosiłam go w torebce i nic się nie stało), nie oddam go łatwo
-Bourjois, róż nr 95 Rose de Jaspe, zużycie ciężko określić ponieważ on jest meeeega wydajny ale ocenię je na 80%, bardzo możliwe że róż jest po terminie ale ja cały czas go używam i nic absolutnie z moją wrażliwą cera się nie dzieje
-Jadwiga, Naturalny puder, Cera tłusta i trądzikowa (mogę odsypać do innego opakowania ponieważ moje pękło)
-Physicians Formula, paletka cieni do stosowania na sucho i na mokro, 2,1 g, kolor BAKED SUGAR, uzyta 1 raz, aplikatorek nieuzywany taka jak na zdjęciu:
http://www.dealsdirect.com.au/p/bake...w-baked-sugar/
-podkład mineralny WetnWild, kolor Fair, mam z wymiany niestety kolor także nie mój ... jest go dużo, myślę że napewno 80%, pojemność wyjściowa 9,5 g
-Oriflame, Wonder Lash Mascara, 8 ml, czarna, uzyta z 5 razy, świeżutka
-Essence rozświetlająca baza pod makijaż, uzyta kilka razy (myślę że na pewno pozostało 70%), 20 ml, wygodna pompka
- Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne
-My Secret, sypki cień do powiek Star Dust, kolorek 4 (brzoskwiniowo- łososiowy), pozostało około 80% , 3g
- Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50%
- Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 30-40 % (chętnie dorzucę do większej wymiany)
-LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne)
-Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1%
-balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy
-Lip Smacker Strawberry Kiwi- Truskawka i Kiwi- zużycie minimalne
-Lip Smacker- Vanilla Sugar Cookie- zużycie minimalne
- Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 30 % (bardzo delikatne wglębienie)
- Under Twenty - lekki krem plus puder antybakteryjny (krem tonujący), pozostało około 70-80%
- lakier Nude z firmy Sensique
-miętowy lakier Miss Sporty, perłowe wykończenie, użyty raz, świeży
-lakier Essence z limitowanki, mam z wymianki, prawie cały, jasny błekit
-odżywka do paznokci Sally Hansen, użyta 1 raz, ponad 14 ml
-Encyklopedia do makijażu ELF (bez pędzelka i kredki), mam z wymiany, zużycie jest bardzo małe (zdjęcie), neutralne kolorki
Edytowane przez aaniaa_18
Czas edycji: 2012-08-17 o 20:50
|