2012-08-20, 18:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: kocham go, ale seks jest kiepski
Cytat:
Napisane przez laura212
Demi93 - jasne dam znać
lost_in_minds_ -rozmawiałam z nim z 100000razy to co lubię, co powinien robić etc. Mówił nawet,że jestem jedyna dziewczyna ,która mówiła mu o tym co lubie, że żadna nie rozmawiała z nim na temat seksu .. no może dlatego jego najdłuższy związek trwał 6mcy ( no oczywiście poza mną ) Jak mówiłam mu ,że za mało robi to zawsze odp - jasne bo na pewno u innych to wygląda inaczej  ( tzw. mówiłam ,że u innych to facet nawet jak dojdzie to po tym robi coś partnerce,żeby i ona doszła ) i że pewnie moje kolezanki sobie wymyslaja .. autentycznie tak mi odp.
|
a ile miał ogólnie partnerek, bo nie doczytałam chyba?
sorry, ale Twój facet to jakby z kosmosu..pierwszy raz się spotykam z sytuacją, gdzie kolesia nie podnieca to, że jest w stanie doprowadzić kobietę do rozkoszy.. aż się wierzyć nie chce!!!!
Zastosuj terapię szokową-powiedz mu, że albo coś zmieni i zacznie dbać i o Twoje potrzeby albo nici z seksu...
Ehh szczerze mowiąc to powinnaś go odpuścić, bo skoro nie liczy się z Twoimi potrzebami w tej materii to znaczy, że i w innych będzie/jest podobnie. Jesteś młoda, całe życie przed Tobą..nie marnuj go z jakimś egoistą
|
|
|