Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-20, 22:30   #4525
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Dostałam okres na spotkaniu ze znajomymi i zdycham, nie poszłam na jogę Słodziak tylko przyszedł po rzeczy i pojechał do siebie, a kotek nie chce się przytulać

Też mam okres i umieram, ale nie przeszkodziło mi to pójść sobie na godzinny spacer, i w sumie nie wiem czy mi dobrze zrobił czy tylko pogorszył mój stan

Cytat:
Od razu poczułam, że stanowilibyśmy zgraną paczkę jak za czasów szkolnych i przykro mi teraz, że mieszkają tak daleko
Fajnie, że masz dobry kontakt z eksem. Mój eks eks, którego ja zostawiłam, pewnie nie chciałby mieć ze mną teraz nic wspólnego

Cytat:
Tyyy, faktycznie! Może nie kilkunastoletnią, ale jak przeglądam fejsa, to każdy zagramaniczny małż jest o jakieś 5 lat starszy. Nawet przyjezdni dojrzewają tam później
A ja właśnie do takiego poważnego związku, nie wyobrażam sobie mieć faceta w moim wieku np (powiedziała ta, która przez 3,5 roku była z rówieśnikiem ). Chciałabym mieć faceta conajmniej z 5 lat starszego (powiedziała ta, co ryczała za 20 latkiem ). No

Cytat:
Postaw sprawę jasno. Różnica wieku to nie taka prosta sprawa, masz prawo nie czuć się z nią pewnie. On sobie prędzej czy później kogoś znajdzie, nie martw się. Pewnie nie szuka koleżanki, więc lepiej na początku ustalić granice.
Napewno nie szuka koleżanki i innych granic właśnie nie można ustalać, bo sam powiedział, ze nie chce żebyśmy się zbliżyli do siebie, po czym ja bym mu powiedziała, że jednak mi nie pasuje. Więc muszę zdecydować, czy mam w to brnąć czy nie...

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Bez alko spokojnie da się żyć, najgorzej jest bez fajek
Zgadzam się, u mnie dzisiaj mija 2 tygodnie bez palenia, i muszę powiedzieć, że dalej mnie ciągnie i brakuje mi tego

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Powinna napisać książkę o dziwnych brytyjskich przypadkach... Albo chociaż anonimowego bloga o mieście o zmienionej nazwie.
Niestety, nie jestem dobra w pisaniu opowiadań

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
To jest GENIALNY pomysł!
Pffft

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Że jestem gruba i dlatego nie będzie więcej ze mną rozmawiał
Co za bezczelny typ

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-08-20 o 22:35
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora