|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
Cytat:
"Jak Boga kocham, gdyby nie to że nie miałam jak wrócić to poszłabym w piz.du żeby już dłużej mnie nie upokarzał... praktycznie całe dwa dni mnie tak traktował, przy znajomych też. Widziałam ich miny pełne politowania dla mnie. Jak od osoby z zewnątrz się słyszy "Ej, ja widzę jak on cie traktuje. Mam ochotę mu przypier.dolić, jak można tak traktować swoją dziewczynę. Albo coś z tym zrobisz albo przy kolejnym tekście chłop będzie bez zębów". Znajomi też to widzą, wszyscy to widzą! Zerwę. Jest powód, jest milion powodów. Mam się zamknąć, mam spierdalać... mówisz - masz. " i "Wiem, bo moi znajomi często robią to w żartach. Ale znajomy do znajomego - reakcja to zawsze kupa śmiechu. W życiu bym tak nawet w żartach do partnera nie powiedziała. Po prostu nie przejdzie mi przez gardło. " i "Nie no, nie chodzi o samo jeżdżenie. Bo to że jechał jak chory psychol to każdy wie, dla mnie szacunek w związku to podstawa.. A on chyba nawet nie zna znaczenia tego słowa. " i "Spie.rdalaj w żartach bym zniosła, ale zamknij się - już nie. Tego już było za dużo. " Tak więc ok, nie czepiam się do "spidalaj", tylko do "zamknij się". Koleś Ci mówi, żebyś się zamknęła, a Ty dbasz o poprawność relacji po fakcie. Ok. Twoja sprawa. Poprzedniego eksa, damskiego boksera, też broniłaś, tak widocznie masz.
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, masz rację.
|
#4503 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tu nie chodzi o to kto ma rację, tylko ja się boję, że jak będziesz to spotkanie w celu rozstaniowym odkładała, to po prostu z nim nie zerwiesz. Bo znajdziesz coś, co go wytłumaczy.
Może się mylę, w końcu znasz siebie lepiej.
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam mu dzisiaj że zgadamy się i się spotkamy żeby pogadać. Nie odpisał. Eh, mogłam faktycznie kazać mu przyjechać teraz.. bo to się będzie ciągnąć... a tak sprawa cały czas wisi w powietrzu. Skoro był taki chętny to czemu sam teraz nie napisze że dzisiaj?
|
|
#4505 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie wiem, może uważa, że to Ty chcesz gadać, więc to Ty ustalisz termin, on się podporządkuje? Nie mam pojęcia.
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Eh.. miałaś racje. Stwierdził, że skoro dzisiaj nie wspomniałam o tym to znaczyło dla niego że nie mogę/nie mam czasu. I że zaplanował już sobie dzień, bo najgorsze w tej sytuacji jest siedzenie w domu.
A ja właśnie siedzę! Jak największa sierota! I ryczę! Pogratulować, jestem taka żałosna.
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie.
No to Was ponadrabiam dzisiaj... |
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Co się stało?
Nie będę gorsza. Za godzinę idę z kuzynką na winiacza i tak się napier... napiję, że zapomnę o smutkach.
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mam problem z moim ginem ![]() 3. Chce mi się wyć...tak zupełnie bez powodu ![]() Ja smutków w alkoholu prędko nie utopię. |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
OTTJ - hormony szaleją. Takie humory możesz mieć bardzo często..
W ciąży najgorszy jest brak alko ![]() No i wszystko wyjaśnione. Dostałam smsa że zaraz będzie i po chwili jego auto było pod moim domem. Stał przed autem ze spuszczoną głową, ze wzrokiem wbitym w ziemię. Buzie miał spuchniętą jakby płakał, oczy też.. Po wymianie kilku neutralnych zdań poszłam po rzeczy. Położyłam w aucie.. on tylko zapytał "jesteś tego pewna".. przytaknęłam. Wsiadł bez słowa. Pytam czy chce pogadać, coś wyjaśnić, coś wiedzieć.. cicho powiedział że nie, że wszystko już wie i odjechał. <ryk w niebo>
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-08-20 o 18:37 |
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie
przykro mi 3m się dzielnie |
|
|
|
#4512 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama nie wiem, czy ten jego wiek mi przeszkadza, bo ogólnie mi przeszkadza, czy bo "co sobie ludzie pomyślą" Jakoś nie mogę po prostu nie zwracać uwagi na zdanie rodziny, znajomych... ale walczę z tym ![]() Cytat:
O kurde, gdzie ich tyle się tutaj pomieściło ![]() W sumie fakt, ale są wyjątki chyba co nie? ![]() Cytat:
A przydałoby się iść.Cytat:
![]() Cytat:
Ale tak szczerze, to sobie dzisiaj pomyślałam... że jakby tak naprawdę mi się podobał i naprawdę mnie do niego ciągnęło, to nie przeszkadzałby mi ten wiek i nie miałabym tylu wątpliwości. Czyli pewnie to po prostu nie to I jedyne czego w sumie mi teraz brakuje, to ktoś do kogo mogłabym się przytulić (bo ja przytulak straszny jestem ) i spędzić czas, i wiem, że on jest facetem, z którym bym mogła wejść w taki układ, bo nie miękną mi kolana na jego widok i nie przeżywałabym jakby nagle był koniec. Ale nie chcę go wykorzystać, bo widzę, że jest uczuciowym facetem i chciałby czegoś na poważnie. A ja nie... tzn nie z nim chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4513 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dostałam okres na spotkaniu ze znajomymi i zdycham, nie poszłam na jogę
Słodziak tylko przyszedł po rzeczy i pojechał do siebie, a kotek nie chce się przytulać ![]() Tak mi dziwnie jakoś... Ci znajomi to mój były i jego żona z państwa na Oceanie Indyjskim. Przyjaźniliśmy się 4 lata, potem on się we mnie zakochał, ja nie, ale dałam się namówić na związek i... zdradziłam go z Eksem, więc widząc się ostatni raz byliśmy pokłóceni na śmierć i życie. Przeze mnie zawalił studia, wyjechał na Wyspy, po jakimś czasie rozkręcił własny biznes. Jego żona ma zaledwie 20 lat, jest śliczna i urocza, mówi biegle w 4 językach. Są totalnie różni od siebie, idealnie się uzupełniają i to mi się strasznie podoba Od razu poczułam, że stanowilibyśmy zgraną paczkę jak za czasów szkolnych i przykro mi teraz, że mieszkają tak daleko Cytat:
![]() 2. ... yyy... wróci? ...yyy :P 3. o, hormonki I dobrze, da się bez tego żyć ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że łatwo zniesiesz ciążę i będziesz jedną z tych kwitnących ze śliczną piłeczką ![]() Cytat:
Czas wypić wspólnie tę skrzynię wódki. Nie martw się, dla Tego Jedynego warto czekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Młodsi znajomi, studenci, są raczej w związkach i ich czas zajmuje szukanie pracy, imprezy, egzaminy... Wybór Ślepego Losu "ślub lub rozstanie" dopiero ich czeka. Lubię młodsze o 10 lat towarzystwo, choć widać przepaść między nami - lubię być świadkiem ich życia. Brakuje mi tutaj Lily, ale widzę na FB, że miłość kwitnie ![]() Prawdę mówiąc, mało utrzymuję osobistego kontaktu z dzieciatymi, bo albo mieszkają daleko, albo nie mają czasu. Na szczęście moje kumpele nie mówią tylko o dzieciach i kupach, nieraz wręcz muszę z nich wyciągać takie informacje. A propos desperacji... Koleżanka poderwała ostatnio faceta koło 30, dobrze zarabiającego. Jak się dowiedział na jednym z pierwszych spotkań, że ona ma kilkumiesięczne dziecko, to już chciał przywozić rodziców, żeby je poznali i żeby dziecko szybko się przyzwyczaiło, bo przecież co jakiś czas będą je bawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Postaw sprawę jasno. Różnica wieku to nie taka prosta sprawa, masz prawo nie czuć się z nią pewnie. On sobie prędzej czy później kogoś znajdzie, nie martw się. Pewnie nie szuka koleżanki, więc lepiej na początku ustalić granice.
|
|
|
#4514 | |||
|
Paul's girl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja tymczasem postanowiłam oddać się karierze i nie myśleć o chuopach. |
|||
|
|
|
#4515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez alko spokojnie da się żyć, najgorzej jest bez fajek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Nie pociesza mnie to buuuuuuu ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() Też mam taką nadzieję, jak na razie jest ok, oby tak pozostało
|
||
|
|
|
#4516 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jaką karierę robisz?
|
|
#4517 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój eks to w tym aspekcie była totalna ciota I się go wprost zapytałam, czy dla niego to jest w ok, że ja muszę auto naprawiać i olej sprawdzać a on, że nie, bo czuje się z tym niemęsko. To mówię - ok, ja nie będę tego robić, zrobisz to? To jemu się nie chciało W ogóle na najmniejszą wiadomość o nim dostaję połączenia ciężkiej kuwicy z palpitacją serca. Normalnie mnie nosi. Spokój był, dopóki nie założył tego cholernego fejsbuka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle ostatnio niektóre osoby, z którymi spędzam 8h dziennie zaczynają mnie mocno irytować. Jak przyszłam 2 miesiące temu, to byłam dla wszystkich miła i uprzejma, bo nikogo nie znałam i wszystkim dawałam równą szansę. Dziś jak na mnie naskoczyły, to nagle wielkie zdziwienie, że potrafię dosrać, żeby się uspokoiły. Ludzie mnie nie przestaną zadziwiać. Oczywiście obrabianie komuś dupy za plecami a potem milutkie rozmówki przy kawie, to zupełna normalka. Naprawdę czasami muszę się mocno starać, żeby nie roześmiać się na całe gardło. ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4518 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie chciałabym być z facetem, który nie miałby typowo męskich umiejętności. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na serio, to normalne w takich miejscach. Nieraz się zdarza, że ktoś wkrada się w Twoje łaski tylko po to, by poznać Twoje słabe punkty. To chore, ale zdarza się.Powinna napisać książkę o dziwnych brytyjskich przypadkach... Albo chociaż anonimowego bloga o mieście o zmienionej nazwie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-20 o 21:09 |
||||
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw przez 10 minut tworzyłam piękny elaborat, odpisując każdej z was. Skasowało się. Później się wkurzyłam i odpisałam w dwóch zdaniach. Nie wyświetliło się na wątku. I co, czy to nie przeznaczenie? Ale może i dobrze, bo było trochę przynudzania o eks-eksie i Niedoszłym. Przez Ciebie, Remedios!
... ale tak pięknie i poetycko rozpisałam się o bieganiu, a też szlag trafił. Ech .U mnie wreszcie leje!! |
|
|
|
#4520 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie klątwa, to cenzura
![]() Coś dużo tu prawniczek... Będzie miał kto pomagać przy rozwodach
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), że mi od razu skóra wiotczeje. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś pisałam parę spraw. Bardziej mnie jednak fascynują małżowe ustroje majątkowe
![]() Zjedzmnie... ukatrupiłabym tą fujarę. Co za kretyn! A co do kretynów... Poznałam dziś jednego chłopaka by net (totalny przypadek). Gość w moim typie (wizualnie i osobowościowo). Taki och, ach, artysta, buntownik. Wiecie, co powiedział, kiedy mnie ujrzał na fb? Że jestem gruba i dlatego nie będzie więcej ze mną rozmawiał ![]() Ja nie wiem, jak to jest, że nawet po omacku potrafię znaleźć w gąszczu ludzi największego fióta, którego wzniosę na piedestał, a od którego dostanę "po pupie".. To dopiero klątwa i przesrane! ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Wzięłam ją na sposób ... i zaczyna wymiękać ![]() Istari! Ja też chcę wiedzieć ![]() Co? Co i jak? Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-08-20 o 22:18 |
|
|
|
|
#4525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam okres i umieram, ale nie przeszkodziło mi to pójść sobie na godzinny spacer, i w sumie nie wiem czy mi dobrze zrobił czy tylko pogorszył mój stan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Chciałabym mieć faceta conajmniej z 5 lat starszego (powiedziała ta, co ryczała za 20 latkiem ). No ![]() Cytat:
i innych granic właśnie nie można ustalać, bo sam powiedział, ze nie chce żebyśmy się zbliżyli do siebie, po czym ja bym mu powiedziała, że jednak mi nie pasuje. Więc muszę zdecydować, czy mam w to brnąć czy nie...Zgadzam się, u mnie dzisiaj mija 2 tygodnie bez palenia, i muszę powiedzieć, że dalej mnie ciągnie i brakuje mi tego ![]() Cytat:
![]() Pffft ![]() Co za bezczelny typ
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-08-20 o 22:35 |
|||||
|
|
|
#4526 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na pewno zdjęcie w tle widzą wszyscy, ale to nic strasznego.Cytat:
![]() Co za żenujący typ Wystarczyłoby, abyś napisała, co się dzieje, to spowoduje, że kwiecisty styl nie będzie absolutnie potrzebny
|
|
|
#4527 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dużo postuję na fb ale nic z tego nie jest tajemnicą. Nie mam też psychofanów, żeby za mną łazili czy śledzili mnie. Ja zwyczajnie nie chcę tego zawirusowanego ch.. członka oglądać ani w ogóle o nim słyszeć. Wg tego co jest napisane na fb, to jak kogoś się zablokuje, to jest tak, jakbyśmy dla siebie nie istnieli (czyli idealnie ). Niestety komputeryzacja nie pomaga na tyle, żeby wykrywać jego parszywe oblicze ze zdjęć, które wrzucają inni ludzie. Chociaż UWAGA! Dowiedziałam się przypadkiem, że kolega o mnie bardzo dba i jak wrzucał zdjęcia z nim, to mi zablokował widzenie ich, jestem mu naprawdę wdzięczna Niestety dostał timeline i się odblokowało Cytat:
|
||||
|
|
|
#4528 | |
|
Paul's girl
|
ja bym proponowała taką umowę przedmałżeńską żeby się chuopu bardziej opłacało w łeb wlasny szczelić niż rozwieść
![]() Cytat:
![]() poszło PW
Edytowane przez istari Czas edycji: 2012-08-21 o 07:43 |
|
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
ratunku!
muszę szybko uratować moje włosyw skrócie: wcześniej nie były w jakiejś super fantastycznej kondycji, ale w sumie tylko ja to zauważałam. Poszłam do fryzjera, bo coś mnie podkusiło żeby sobie rozjaśnić końcówki błagam powiedzcie mi co mam kupić, nałożyć, żeby ja podratować... tylko nie piszcie o ścięciu, bo musiała bym chyba z 15 cm odciąć, żeby pozbyć się wszystkich rozdwajaków, bo mam bardzo nierówne włosy
|
|
|
|
#4530 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. rycynowy olejek pod torebką foliową i nagrzewanie grzejnikiem/suszarką przez 45 minut 2. nafta do włosów w trakcie mycia i po myciu 3. maska garniera 2 minutowa trzymana ok 10.. 4. maska palmolive 2 minutowa, trzymana ok 10 5. odżywka masło kerate + avocado, długo trzymana w trakcie mycia 6. szampon barwa do suchych i zniszczonych 7. odzywka joanna bez spłukiwania 8. jajko + oliwa z oliwek i to wszystko powtórzone dwukrotnie: dzień po dniu ![]() Źle mi coś.. ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

3m się dzielnie 

Jakoś nie mogę po prostu nie zwracać uwagi na zdanie rodziny, znajomych... ale walczę z tym
O kurde, gdzie ich tyle się tutaj pomieściło 

I się go wprost zapytałam, czy dla niego to jest w ok, że ja muszę auto naprawiać i olej sprawdzać a on, że nie, bo czuje się z tym niemęsko. To mówię - ok, ja nie będę tego robić, zrobisz to? To jemu się nie chciało

muszę szybko uratować moje włosy