Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-21, 08:02   #1071
angy
Zakorzenienie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Oczywiście, że się denerwowałam Pół nocy nie spałam
Kuba super, nie zapytał o mnie nawet raz , a jak przyszłam, to panie ujrzały piękny pad na glebę z histerią i krzykiem "Mama, idź, ja się jeszcze bawię"

Panie powiedziały, że są w szoku, ile on je. Gdy odstawiły II śniadanie, bo Kuba jakiś przestój miał, to poszedł i powiedział "Ale ja się jeszcze nie najadłem" A obiadu zjadł najwięcej z wszystkich dzieci

Tylko, że wiadomo, płacz pewnie i tak będzie, jak ta fascynacja minie
Ja mu już od miesiąca opowiadam, co będzie robił, jaki plan dnia, co będziemy robić, zanim pojedziemy, kiedy po niego przyjadę. Kupiłam mu też szczoteczkę w ulubionym różowym kolorze i pastę o smaku truskawkowym
No to super!!
Też słyszałam, że często po pierwszej fascynacji przychodzi kryzys.... Oby nie Ja coś czuję, że u nas kryzys będzie na początku, bo Zosia nie z tych, co się łatwo poddają regułom innych

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
Witam się z pracy
eh, ciężko było wstac

nie wiedziałam,że przy ZUM-ie są wymioty, my nigdy nie miałyśmy
ale, ważne że przeszło

Zuza ma ok 15kg i jakieś 95-96 cm i póki co fotelik jest jeszcze OK
a jaki teraz miałaś?

no widzisz jak się Kubuś przystosował ładnie
oby tak mu zostało

a wiesz że ja się jeszcze nie przygotowałam do przedszkola, wczoraj o piżamce pomyślałam, ale mam taki komplecik w którym mało chodziłą więc będzie ok ale o szczoteczce nie pomyślałam

Teraz mięliśmy Be Safe, musiałabym poszukać model, bo nie pamiętam dokładnie. Wkurzało mnie to, że ostatnio Zosi zaczęła głowa lecieć do przodu przy spaniu, niezależnie od tego ile byśmy nie przechylili tego fotelika (miał taką funkcję). W tym Cybexie jest fajne to, że sam zagłówek można odchylać

Ja też jeszcze muszę wszystko kupić, czyli: małą poduszkę, ręczniczek, kapcie, szczoteczkę+pastę, no i trochę ciuszków.

A Zosi zaczynają się włoski kręcić-po mamusi

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2012-08-21 o 08:12
angy jest offline Zgłoś do moderatora