|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
Napisane przez dodaja
Mrowinka ten wątek jest Twój  Będą piękne krechy 
Mogę prosić o wpisanie na listę? Będę czuła się jak swoja  Na razie rok 2014, Dorota, lat 24.
|
Dzięki
Jasne, zaraz Cię wpiszę. Jesteś tu z nami od jakiegoś czasu, więc nie ma sprawy.
Cytat:
Napisane przez Baobabek
UWAGA - dzisiaj rozpoczynamy z małą 35 tydzień  jestem spokojniejsza  wczoraj mi napierała na krok i twardniał mi strasznie brzuch ale po lekach i nocy przeszło....byle do 30 sierpnia jak zacznę 9 mc 
|
Będzie dobrze, Baobabku 
Cytat:
Napisane przez tomalinka
Tak, powiedział, że ma brać kwas foliowy 2 tabletki. I ponowimy badania po urlopie 
Tak  , będę do niego chodziła, bo w sumie to taki znajomy rodziny. Tzn. ja go mało znam ale to bardziej moja mama i bracia. Nie chciałam wcześniej do niego pójść bo bałam się, że wszyscy się dowiedzą. Ale teraz jak i tak najbliżsi wiedzą o staraniach to w sumie nie ma znaczenia. No i on będzie mi laparo robił w szpitalu w moim mieście także super.
|
Mam nadzieję, że wyniki Twojego męża się poprawią 
A tak w ogóle to podziwiam Cię, że tak szybko zdecydowałaś się na laparoskopię. Ja musiałam dojrzeć do tej decyzji Jesteś kierowana ze względu na policystyczne jajniki, tak? Będziesz je miała nakłuwane w trakcie zabiegu?
Cytat:
Napisane przez Amani
no co  rury z biedry są na mojej liście top 10 powodów, dla których wracam do Polski na chwilę 
|
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
mi tu wszystkie wykupili  a tez mam je na liscie 
|
A ja nigdy nie jadłam rurek, zwłaszcza teraz, bo się odchudzam. Od początku wakacji schudłam 3 kg, wreszcie ważę poniżej 50, więc już się lepiej czuję 
A o rurkach w tytule zapomniałam, nie skopiowałam tytułu i zapamiętałam tylko część. Skleroza 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Co do mnie to chyba właśnie owulka była w 13 dc ale ginka mówiła, że będzie w 17-18 więc nie wiem o co chodzi, dzisiaj tempka mi skoczyła jak na pierwszy dzień FL, więc wszystko wskazuje że to po owulacji ( o ile była). Miałam dylemat czy zaczynać dupka brać ale na wszelki wypadem zacznę
|
Stokrotko, może po prostu pęcherzyk rósł szybciej niż przewidziała to lekarka.
Mam nadzieję, że były starania I to owocne 
Ja tam bym chciała troszkę rozbudować mięśnie nóg i zgubić tę "galaretę" Chciałabym już pojeździć, oby niedługo.
Nie nastawiaj się negatywnie To naprawdę jest magiczny wątek, zobacz, jak wszystkim się tu szybko udaje. No, prawie wszystkim
|