Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-23, 10:06   #91
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mrowinka ten wątek jest Twój Będą piękne krechy
Mogę prosić o wpisanie na listę? Będę czuła się jak swoja Na razie rok 2014, Dorota, lat 24.
Dzięki
Jasne, zaraz Cię wpiszę. Jesteś tu z nami od jakiegoś czasu, więc nie ma sprawy.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
UWAGA - dzisiaj rozpoczynamy z małą 35 tydzień jestem spokojniejsza wczoraj mi napierała na krok i twardniał mi strasznie brzuch ale po lekach i nocy przeszło....byle do 30 sierpnia jak zacznę 9 mc
Będzie dobrze, Baobabku

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Tak, powiedział, że ma brać kwas foliowy 2 tabletki. I ponowimy badania po urlopie
Tak, będę do niego chodziła, bo w sumie to taki znajomy rodziny. Tzn. ja go mało znam ale to bardziej moja mama i bracia. Nie chciałam wcześniej do niego pójść bo bałam się, że wszyscy się dowiedzą. Ale teraz jak i tak najbliżsi wiedzą o staraniach to w sumie nie ma znaczenia. No i on będzie mi laparo robił w szpitalu w moim mieście także super.
Mam nadzieję, że wyniki Twojego męża się poprawią
A tak w ogóle to podziwiam Cię, że tak szybko zdecydowałaś się na laparoskopię. Ja musiałam dojrzeć do tej decyzji Jesteś kierowana ze względu na policystyczne jajniki, tak? Będziesz je miała nakłuwane w trakcie zabiegu?

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
no co rury z biedry są na mojej liście top 10 powodów, dla których wracam do Polski na chwilę
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mi tu wszystkie wykupilia tez mam je na liscie
A ja nigdy nie jadłam rurek, zwłaszcza teraz, bo się odchudzam. Od początku wakacji schudłam 3 kg, wreszcie ważę poniżej 50, więc już się lepiej czuję
A o rurkach w tytule zapomniałam, nie skopiowałam tytułu i zapamiętałam tylko część. Skleroza

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Co do mnie to chyba właśnie owulka była w 13 dc ale ginka mówiła, że będzie w 17-18 więc nie wiem o co chodzi, dzisiaj tempka mi skoczyła jak na pierwszy dzień FL, więc wszystko wskazuje że to po owulacji ( o ile była). Miałam dylemat czy zaczynać dupka brać ale na wszelki wypadem zacznę
Stokrotko, może po prostu pęcherzyk rósł szybciej niż przewidziała to lekarka.
Mam nadzieję, że były starania I to owocne

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziękuję No mi się marzy górski, bo zawsze preferowałam leśne trasy niż jazdy po ścieżkach rowerowych Z resztą za młodu (jak to zabrzmiało ) jeździłam okrutnie dużo na rowerze, zawsze na ciężkiej przerzutce, i miałam takie udziska rozbudowane, że w pewnym momencie musiałam przystopować. Niestety przy kolanach do dziś zostały duże
Mam nadzieję, że szybko przestanie Cię ciągnąć i wsiądziesz na rower
Ja tam bym chciała troszkę rozbudować mięśnie nóg i zgubić tę "galaretę" Chciałabym już pojeździć, oby niedługo.
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
...choć jak myślę o staraniach, to mam wrażenie, że coś będzie nie tak
Głupia Ty! Wypluj to! - zawsze coś wykraczę, mam jakieś "zdolności"
Uda się szybko, uda się szybko, uda się szybko...
Nie nastawiaj się negatywnie To naprawdę jest magiczny wątek, zobacz, jak wszystkim się tu szybko udaje. No, prawie wszystkim
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora