Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 22:40   #61
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Stripi idę oglądać :d
ok

Cytat:
Stripi, wdzianko grzybek i płaszczyk czerwony fajne ciuszki, Twoja córcia to musi być strojnisia-modnisia
no powiem Ci, że lubię ją stroić, szkoda tylko że ona to dziecko wojny i nie docenia tego hahahahah bo albo poplamione, że nie idzie doprać, albo wytarte kolana po upadkach i szuraniach, albo dziury, bo gdzieś rozdarła na dworze
Nie należy do spokojnych dzieci
Stary 2012-08-22, 22:59   #62
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
o faktycznie 13 część, jak nic mają się posypać II kreseczki
hmm...
wiecie co? my z Tż od zawsze zabezpieczamy się za pomocą tabletek (właściwie to ja się zabezpieczam) przez tyle lat to użycie gumek można by u nas na palcach 1 ręki policzyc (raczej w ramach eksperymentów były używane)no bo po co skoro i tak tabsy biorę
no a dziś Tż coś wzięło na gumkę i było nam razem tak dobrze że normalnie lepiej niż bez nie wiem skąd taka zmiana w doznaniach ale nie o to kaman
Tż powiedział że skoro tak było to właściwie z tabsami mogę się już pożegnac no i teraz nie wiem co robic, bo dopiero pisałam jaką mamy sytuację i że raczej starania trzebaby przesunąc a teraz to...wiem wiem że gumki to jeszcze nie ciąża no ale wiecie jak to jest-jak ktoś miał wygodę z tabletkami to nie liczył dni tylko łóżko było grane jak tylko była ochota a że my temperamentni jesteśmy to jakoś nie wierzę że gumki będą zawsze pod ręką (chyba że Tż zakupi odrazu wagon) pomijam że moje cykle sprzed tabsów to była ruletka...(dziewczyny a czy po odstawieniu jest szansa że choc trochę się uregulowałam? pocieszcie mnie że tak)

tak że ta 13-tka to hmmm...
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
A czemu w tytule nie ma nic o rurkach z Biedry... ? nie jemy już?
rozwalił mnie ten tekst
Stary 2012-08-23, 04:23   #63
zaaaabcia
Zakorzenienie

Melduje sie i ja

mona & strippi - gratuluje chlopczykow Synusie sa faaaajne

today - sliczny brzusio

bika - Ty to sie ciesz ze Emilka ladnie rosnie a nie. Co wolalabys zeby miala niska wage?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 04:55   #64
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
rozwalił mnie ten tekst
no co rury z biedry są na mojej liście top 10 powodów, dla których wracam do Polski na chwilę

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:05   #65
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no co rury z biedry są na mojej liście top 10 powodów, dla których wracam do Polski na chwilę
mi tu wszystkie wykupilia tez mam je na liscie

DZIEN DOBRY
Stary 2012-08-23, 07:11   #66
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mi tu wszystkie wykupilia tez mam je na liscie

DZIEN DOBRY

Dzień dobry i dobranoc, bo ja idę właśnie spać
Jeszcze tylko czwartek a potem mam tydzień wolnego - siostra z mężem i małym jadą nad ocean a ja zostaję sama w domku

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:21   #67
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
wstyd się przyznać ale ja ich jeszcze nie jadłam

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
hmm...
wiecie co? my z Tż od zawsze zabezpieczamy się za pomocą tabletek (właściwie to ja się zabezpieczam) przez tyle lat to użycie gumek można by u nas na palcach 1 ręki policzyc (raczej w ramach eksperymentów były używane)no bo po co skoro i tak tabsy biorę
no a dziś Tż coś wzięło na gumkę i było nam razem tak dobrze że normalnie lepiej niż bez nie wiem skąd taka zmiana w doznaniach ale nie o to kaman
Tż powiedział że skoro tak było to właściwie z tabsami mogę się już pożegnac no i teraz nie wiem co robic, bo dopiero pisałam jaką mamy sytuację i że raczej starania trzebaby przesunąc a teraz to...wiem wiem że gumki to jeszcze nie ciąża no ale wiecie jak to jest-jak ktoś miał wygodę z tabletkami to nie liczył dni tylko łóżko było grane jak tylko była ochota a że my temperamentni jesteśmy to jakoś nie wierzę że gumki będą zawsze pod ręką (chyba że Tż zakupi odrazu wagon) pomijam że moje cykle sprzed tabsów to była ruletka...(dziewczyny a czy po odstawieniu jest szansa że choc trochę się uregulowałam? pocieszcie mnie że tak)

tak że ta 13-tka to hmmm...

rozwalił mnie ten tekst
możesz odłożyć tabsy i obserwować swój cykl, pewnie po jakimś czasie się unormują, no chyba, że macie ochotę zasilić 13 część wątku II kreseczkami

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Hej

ale lecicie

przepraszam ze sie nie odzywam ale znowu pomagam mamie w pracy i czasu nie mam na nic a poza tym nie mam weny na pisanie (humor podly bo jakos jest tak srednio miedzy mna i Tztem) wybaczcie
oby z tz było lepiej, każdy ma czasami taki dni, nie przejmuj się
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
no mnie tez

Teraz nad woda, to nawet nie patrzy, leci prostoooooooooooo, dzis z rana poszlismy sie przejsc, szlismy brzegiem i tylko jakies dziecko zobaczyl i chwilka i juz był w wodzieNa brzegu no ale i tak był caly mokryleci jak szalony...jakby mi sie taka dwójka rozbiegla to bym padła sama

Strong

Ide spac
Dobranoc

Seba mnie tu zadziwiaW obcym miejscu, w obcym lózku zasypia sam, jak zasnie ok 22(dzis wczesniej) to spi do 8.30szokPowietrze mu sluzy, dni tez mamy pelne wrazen
fajnie, że Sebusiowi tak służy nadmorski klimat

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaa... dziewczyny... ale się cieszę...
właśnie dzwonił do mnie mąż i powiedział, że przyznali mi zasiłek wychowawczy do marca ...
czyli jednym słowem do marca nie muszę szukać pracy ...

chociaż na tą najbliższą sobie pójdę tak dla hecy i trochę przypomnienia sobie jak to się odbywa na rozmowach ... w las nie pójdzie

dobra, zmykam wypić piffko (bezalkoholowe ) z rodzicami

pa
super, że dłużej możesz posiedzieć z dziewczynkami w domu

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36057133]Zawsze myślałam, że trzynastka jest pechowa

I tego Ci życzę, Stokrotko

Trzymaj się, Kotku

Szybko nam poszedł ten ostatni wątek, aż sprawdziłam, kto najwięcej gadał i już wiem
Na podium Bika, Blonde i Butter [/QUOTE]
dziękuję i nawzajem

Cytat:
Stokrotko, co za nie dobry szef Ci przyłożył obowiązków? daj mi jego adres

Madzia, kto wie czy nie będziesz mieć niebawem

też sobie muszę sprawdzić jaki ja miałam obwód główki

Gucia6, widzę że bywają dni że masz "wesoło" z dziewczynkami
i brawa za zasiłek.

Natalko, cmokaniem bym tego nie nazwała bo poprostu nie cmoka, ale prócz przełykania(ciocia mówi że słychać jak łyka powietrze) to słychać jeszcze takie jakby głośne ssanie.Może przez te osłonki.

Kotek, co ten twój mąż nawrożył?
Amani, nie gadaj głupot na wątku masz być to i na liście się znajdzie dla Ciebie miejsce
już daje jego adres, ale ty groźna jesteś

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Wierzę, że się posypią II

no to może owulka?? Oby!!

k, będę do niego chodziła, bo w sumie to taki znajomy rodziny. Tzn. ja go mało znam ale to bardziej moja mama i bracia. Nie chciałam wcześniej do niego pójść bo bałam się, że wszyscy się dowiedzą. Ale teraz jak i tak najbliżsi wiedzą o staraniach to w sumie nie ma znaczenia. No i on będzie mi laparo robił w szpitalu w moim mieście także super.
to super, że jest zaufaną osobą, po laparo będzie dobrze na pewno i zobaczymy u ciebie dwie kreseczki. Co do mnie to chyba właśnie owulka była w 13 dc ale ginka mówiła, że będzie w 17-18 więc nie wiem o co chodzi, dzisiaj tempka mi skoczyła jak na pierwszy dzień FL, więc wszystko wskazuje że to po owulacji ( o ile była). Miałam dylemat czy zaczynać dupka brać ale na wszelki wypadem zacznę

idę się niedługo o praktyki pytać i z nerwów już o 6 wstałam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:31   #68
onyks
Zakorzenienie

Witam się w nowej części

Weszłam wczoraj wieczorem żeby ponadrabiać, a tu patrzę te gaduły nowy wątek założyły

Nadrobiłam "po łepkach" bo zasypiałam na siedząco. Byliśmy u notariusza i na działce całe popołudnie bo geodeta wkopywał kamienie
Cieszyliśmy się jak dzieci

Potem poszliśmy do tej koleżanki, która wróciła z Anglii i znów się cieszyliśmy:hahah a: bo nam przywiozła dla małej calą reklamówę ciuszków
Ślicze pajacyki, bodziaki itp... i kilka rzeczy typu bluzeczki
Wszystko z Primarku, ceny śmieszne a ciuszki piękne

A teraz cop do mojego nadrabiania:

Strong, Emilko dobrze jest się tak powspierać mam nadzieję, że będzie tylko lepiej

Strippi, Mona gratuluję Wam synusiów

Tomalinko, może laparo to dobre rozwiązanie

Bika, dobry ten Twój tż, od razu mojemu powiedziałam jak nam obliczył

I dziękuję Wam za miłe słowa o ciuszkach

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Stokrotko powodzenia, daj znać czy załatwiłaś

Amani, to porządzisz

Guciu, powodzenia na rozmowie

Today, śliczny brzuszek

A ja zrobiłam zdj swojego, ale nie miałam kiedy wam wrzucić

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:37   #69
aaby
Zakorzenienie

Bry!
Nadrabiam poprzednią część:

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36052189]
Gratuluję wygranej Fajny rower, mam bardzo podobny, dostałam od męża Tylko z moim coś chyba jest nie tak, bo strasznie ciężko mi się na nim jeździ. Dawałam go na przegląd, może teraz będzie lepiej. Na razie nie mogę sprawdzić, bo nie daję rady jeździć na rowerze, brzuch mnie nadal ciągnie
[/QUOTE]
Dziękuję No mi się marzy górski, bo zawsze preferowałam leśne trasy niż jazdy po ścieżkach rowerowych Z resztą za młodu (jak to zabrzmiało ) jeździłam okrutnie dużo na rowerze, zawsze na ciężkiej przerzutce, i miałam takie udziska rozbudowane, że w pewnym momencie musiałam przystopować. Niestety przy kolanach do dziś zostały duże
Mam nadzieję, że szybko przestanie Cię ciągnąć i wsiądziesz na rower

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a taki miejski to świetna rzecz podczas ciąży , bo nie uciska brzucha tak jak wszystkie górskie i trekkingowe, czy kolarskie
Obawiam się, że skoro teraz nie jeżdżę, to w ciąży tym bardziej nie zacznę

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Co do mojej dzisiejszej wizyty (byłam u innego lekarza, żeby skonsultować wyniki no i plan działania). Bardzo jestem zadowolona z wizyty bo przynajemniej znalazł dla mnie trochę czasu i mogłam na spokojnie się popytać.
Powiedział, że wyniki męża są słabe, bo ma 17 mln plemników, a norma to 20 mln a najlepiej żeby naturalnie się udało to powinno być 40 mln. Także te wyniki do powtórzenia i ma brać teraz kwas foliowy dwie tabletki dziennie.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to powiedział, że nie mam baardzo dużo tych pęcherzyków na jajnikach także najgorzej nie jest. Natomiast mam już odstawić clostilbegyt bo już i tak długo go brałam. I w przyszłym cyklu dokładnie 10.09 mam iść do szpitala na laparoskopie - w pn. zrobią mi badania, we wtorek będę miała zabieg, a w środę jak wszystko będzie dobrze to wyjdę.
Powtórzę się i powiem, że najważniejsze, że jest plan I fajnie, że znalazłaś takiego zaufanego i zainteresowanego lekarza. Niektórzy to niestety tylko chcą odpękać każdą wizytę i zgarnąć $
Mocno trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
super jest, może się zamienimy mój górski stoi a nówka jest prawie nie śmigana, za to taki miejski bardziej by mi się przydał
Skieruję kuriera do Ciebie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A to na koniec watku wam sie pokaze 28 tydz
Ale śliczny! I spory już

...i tę:
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
No ja tak właśnie chciałam D
Uwielbiam ciuszki dla dziewczynek i moja Julka ma całą szafę, ostatnio liczyłam bluzki na krótki rękaw i było ich ponad 40szt, takich w rozmiarze na teraz. Tyle samo spodni, sukienek, z 20par leginsów
A jeszcze jej kupiłam sporo ciuchów nowych z Nexta i czekam na paczkę
Dziś też coś licytuję
Szalona!
W całym swoim życiu chyba tyle ciuchów nie miałam Ale czuję, że - o ile będę mogła sobie pozwolić - też będę tak szaleć z ciuszkami dziecięcymi. I to od małego

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
przepraszam ze sie nie odzywam ale znowu pomagam mamie w pracy i czasu nie mam na nic a poza tym nie mam weny na pisanie (humor podly bo jakos jest tak srednio miedzy mna i Tztem) wybaczcie
Tulę!

strong, strasznie się cieszę, że mieliście z Kamilkiem taki udany dzień Może powolutku wszystko będzie się normować?
strippi, Mona - gratuluję chłopców! W końcu spora dawka testosteronu na wątku

...i coś miałam jeszcze pisać, ale zapomniałam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:41   #70
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Bry!
Nadrabiam poprzednią część:

Dziękuję No mi się marzy górski, bo zawsze preferowałam leśne trasy niż jazdy po ścieżkach rowerowych Z resztą za młodu (jak to zabrzmiało ) jeździłam okrutnie dużo na rowerze, zawsze na ciężkiej przerzutce, i miałam takie udziska rozbudowane, że w pewnym momencie musiałam przystopować. Niestety przy kolanach do dziś zostały duże
Mam nadzieję, że szybko przestanie Cię ciągnąć i wsiądziesz na rower

ja też tak mam z udami, jak byłam nastolatką to codziennie kilometry na rowerze robiłam i uda się strasznie rozbudowały i tak zostało do dzisiaj, nawet jak schudłam to nogi pozostały bez zmian, ja strasznie tego u siebie nie lubię, zazdroszczę dziewczyną chudych nóg

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:43   #71
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Byliśmy u notariusza i na działce całe popołudnie bo geodeta wkopywał kamienie
Cieszyliśmy się jak dzieci

Potem poszliśmy do tej koleżanki, która wróciła z Anglii i znów się cieszyliśmy:hahah a: bo nam przywiozła dla małej calą reklamówę ciuszków
Ślicze pajacyki, bodziaki itp... i kilka rzeczy typu bluzeczki
Wszystko z Primarku, ceny śmieszne a ciuszki piękne

A ja zrobiłam zdj swojego, ale nie miałam kiedy wam wrzucić
Kolejny krok do przodu
Wcale nie dziwi mnie Wasza radość, też skakałabym pod sufit!

Ale czad! A pokażesz nam jakieś?
Szkoda, że nie mam znajomych w UK - też bym sobie zamówienie zrobiła w przyszłości

A my wciąż czekamy

Malensstfo, nie wiem czemu, ale wróżę Wam dwóch chłopaków

Dziękuję wszystkim za gratulacje
Wczoraj byli u nas znajomi. Maja piszczała na widok kotów, a te uciekały Dopiero po ok. pół godz. zaczęły ciekawsko podchodzić, ale jak tylko Maja odwróciła się w ich stronę, to zwiewały

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-23, 08:24   #72
onyks
Zakorzenienie

Abby, postaram się zrobić fotki w domu i powstawiać

Ta koleżanka leci znów w przyszłym roku, to jakbyś coś chciała to mogę u niej zamówić

Bo na stałe jest tam jej mąż, ale on średnio się zna na zakupach dzieciowych, chyba żeby mu zdjęcie przesłać co konkretnie chcę. A on przylatuje na święta

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Abby i gratulacje

Stary 2012-08-23, 08:30   #73
aaby
Zakorzenienie

onyks, dziękuję
Jeśli szczęście będzie sprzyjać i uda mi się za rok już hodować kropka, to bardzo chętnie skorzystam Choć jeśli nawet, to będzie to sam początek, więc płeć nieznana

...choć jak myślę o staraniach, to mam wrażenie, że coś będzie nie tak
Głupia Ty! Wypluj to! - zawsze coś wykraczę, mam jakieś "zdolności"
Uda się szybko, uda się szybko, uda się szybko...

A tak w ogóle witam w 13. części!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-23, 08:40   #74
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
onyks, dziękuję
Jeśli szczęście będzie sprzyjać i uda mi się za rok już hodować kropka, to bardzo chętnie skorzystam Choć jeśli nawet, to będzie to sam początek, więc płeć nieznana

...choć jak myślę o staraniach, to mam wrażenie, że coś będzie nie tak
Głupia Ty! Wypluj to! - zawsze coś wykraczę, mam jakieś "zdolności"
Uda się szybko, uda się szybko, uda się szybko...

A tak w ogóle witam w 13. części!

Uda się bardzo szybko

Stary 2012-08-23, 08:42   #75
agnusek22
Wtajemniczenie

Witam się w kolejnej części

Ale naspamowałyście wczoraj
Czuję się już całkiem dobrze, choć nadal jestem słaba. No ale przynajmniej temperatura normalna

Mam nadzieję, że będzie mnie więcej na wątku, bo ostatnio jakoś brakuje mi weny

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:53   #76
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witam się w kolejnej części

Ale naspamowałyście wczoraj
Czuję się już całkiem dobrze, choć nadal jestem słaba. No ale przynajmniej temperatura normalna

Mam nadzieję, że będzie mnie więcej na wątku, bo ostatnio jakoś brakuje mi weny
To dobrze, że się lepiej czujesz

Stary 2012-08-23, 08:57   #77
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
To dobrze, że się lepiej czujesz
Powiem Ci, że taka temperatura wykańcza.
Mam nadzieję, że dziś już bedzie si! Teraz tylko jakoś się wzmocnić

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-23, 09:13   #78
Nikita...
Zakorzenienie

A ja tluk sie godzine temu przywitalam na starym watku i zaskoczona cisza czekam na odpowiedz a tu juz 3 strony nowej czesci!!!

Witajcie!!!
Dzien dobry prawie piatek!

Mona_ja - gratuluje chlopczyka! Przyda sie meski przedstawiciel na watku!

Zabcia - obejrzalam sobie sesje Domina na FB i baaardzo pieknie wyszly te zdjecia! Domino slodziak i razem z TZ tworzycie sliczna rodzinke!

Aaby - gratuluje roweru! Ja nigdy nic nie wygralam, kiedys chyba tylko walkmana takiego na kasety jeszcze

Reszty nie pamietam .

Niechaj sie posypia II kreski w 13. czesci naszego wateczku!!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:20   #79
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry !

Nie wiem czy już mogę przejść na taką bezpośredniość, ale jesteście WARIATKAMI Ileż Wy piszecie

Aaby, ja szczuplutka? Skaranie boskie za opowiadanie takich bredni. Bioderka to mam tak szerokie, że zawsze panie w sklepach mi mówią, że poród będę miała łatwy Co z tego, jak spodni na tyłek wciągnąć nie mogę

Co do pomniejszonej macicy, to na razie nic nie mówił, pewnie nie chciał straszyć, a trzeba też na USG dobrze pobadać. Z tego co czytałam to nic dobrego z tym się nie wiąże, także na razie nie przewiduje nic i więcej nie czytam, bo się nakręcam.

Oczywiście jeszcze raz gratuluję pomarańczowego roweru

Tomalinka świetnie, że lekarz ma dobry plan Na pewno się uda!

Mrownika
ten wątek jest Twój Będą piękne krechy
Mogę prosić o wpisanie na listę? Będę czuła się jak swoja Na razie rok 2014, Dorota, lat 24.

Strippi i Mona gratuluję chłopaków!

Onyks cieszę się, że spotkanie z notariuszem super przebiegło Nie dziwię się, że tak się cieszycie

Agnusek super, że choroba odpuszcza!

Gucia6 genialnie, że zabezpieczenie finansowe i to do marca jest !

Kotek co mąż nabroił?

Strippi wszystkie ciuszki świetne! Mała strojnisia z córci

Strong i Emilia dobrze jest słyszeć, że u Was lepiej !

Amani to ostro poszalejesz jak chata wolna

Today cudny brzusio

Maleństwo
cudne pazurki Ja obstawiam u Ciebie parkę

Nadrabianie idzie mi chyba coraz lepiej

Wpuściłam wczoraj pana ankietera i nie było źle Dziś znowu będziemy z tż robić ogórki. Nie pamiętam która z Was, ale któraś podawała przepis na ogórki z curry. Siostra robiła i są pyszne, więc ja dziś też trochę zrobię
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:31   #80
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
A ja tluk sie godzine temu przywitalam na starym watku i zaskoczona cisza czekam na odpowiedz a tu juz 3 strony nowej czesci!!!

Witajcie!!!
Dzien dobry prawie piatek!

Reszty nie pamietam .

Zgadzam się z pogrubionym
I widziałam, że jeszcze piszesz w starym wątku

Melduje, że wczoraj 4,5km przebiegłam

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Agnusek super, że choroba odpuszcza!

Nadrabianie idzie mi chyba coraz lepiej

Wpuściłam wczoraj pana ankietera i nie było źle Dziś znowu będziemy z tż robić ogórki. Nie pamiętam która z Was, ale któraś podawała przepis na ogórki z curry. Siostra robiła i są pyszne, więc ja dziś też trochę zrobię

U mnie nadrabianie, to ostatnio jakaś porażka, ale muszę się spiąć
I jaką ankietę przeprowadzał ten facet?
Uwielbiam ogórki

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-23, 09:35   #81
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

Aaby - gratuluje roweru! Ja nigdy nic nie wygralam, kiedys chyba tylko walkmana takiego na kasety jeszcze

Reszty nie pamietam .

Dobra jesteś

A my wygraliśmy w tamtym roku samochód w mcdonalds

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

Nie wiem czy już mogę przejść na taką bezpośredniość, ale jesteście WARIATKAMI Ileż Wy piszecie

Onyks cieszę się, że spotkanie z notariuszem super przebiegło Nie dziwię się, że tak się cieszycie

To dobrze, że poszło gładko

Stary 2012-08-23, 09:36   #82
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

U mnie nadrabianie, to ostatnio jakaś porażka, ale muszę się spiąć
I jaką ankietę przeprowadzał ten facet?
Uwielbiam ogórki
Na temat czytelnictwa

Też uwielbiam ogórki, pod wszelką postacią Dziś będą korniszony i z curyy, ostatnio zrobiliśmy duuużo kiszonych Na zimę jak znalazł.
Jeszcze sałatki z cukinii mi się marzą, ale jak już to po weekendzie, bo w sobotę impreza i dużo szykowania.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:37   #83
(t)asia
Zadomowienie

Wpadam na chwilę, wieczorem nadrobię zaległości bo widzę że trochę się działo.

Onyks- a ja się nie mogę zmusić żeby na swojej działce dom wytyczyć... Skoro mówisz że graniczniki to taka frajda to może w końcu się wezmę do pracy =)) Ale wiesz, sobie zawsze najtrudniej się robi =)

Uwaga Uwaga- Bratowa została o 4.10 zawieziona do szpitala, o 5 jej mąż wrócił do domu, a o 5.50 przyszedł na świat ich synek. Co wy na to? Lubimy takie porody, prawda?
Także jak tylko wyjdzie ze szpitala jade do niej z tortem! Nie jestem zwolenniczką odwiedzania świeżo upieczonych mamuś w szpitalu, dlatego poczekam te parę dni.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:39   #84
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Uwaga Uwaga- Bratowa została o 4.10 zawieziona do szpitala, o 5 jej mąż wrócił do domu, a o 5.50 przyszedł na świat ich synek. Co wy na to? Lubimy takie porody, prawda?
Także jak tylko wyjdzie ze szpitala jade do niej z tortem! Nie jestem zwolenniczką odwiedzania świeżo upieczonych mamuś w szpitalu, dlatego poczekam te parę dni.
Super!
A pewnie, że takie porody są najlepsze A to pierwszy dzidziuś?

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-23, 09:39   #85
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje, że wczoraj 4,5km przebiegłam
W chorobie? Ja bym w pełni sił nie dała rady

Stary 2012-08-23, 09:43   #86
Malensstfo
Zakorzenienie

HeloŁ!

Muszę zaraz coś na śniadanko wykombinować
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:47   #87
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilę, wieczorem nadrobię zaległości bo widzę że trochę się działo.

Onyks- a ja się nie mogę zmusić żeby na swojej działce dom wytyczyć... Skoro mówisz że graniczniki to taka frajda to może w końcu się wezmę do pracy =)) Ale wiesz, sobie zawsze najtrudniej się robi =)

Sama radość

Faktycznie

dla bratowej

Stary 2012-08-23, 09:48   #88
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
No dobra, od razu ocenicie czy ładne i czy mam dobry gust hehehe

Dziś to

http://allegro.pl/wojcik-czarna-bomb...564292937.html

http://allegro.pl/next-piekna-sukien...565238382.html

http://allegro.pl/next-sweterek-serc...564290972.html

a ostatnio takie (18.08)

http://allegro.pl/next-z-jabluszkiem...556037029.html

http://allegro.pl/next-z-jabluszkiem...556036847.html spodnie powyżej są z tej samej kolekcji

http://allegro.pl/next-cyrk-festyn-z...556305700.html

http://allegro.pl/next-z-cyrkiem-fes...556038790.html a tu sukienka z kolekcji co spodnie powyżej

http://allegro.pl/next-wdzianko-grzy...528980008.html

http://allegro.pl/super-sweterek-dzi...537408390.html

http://allegro.pl/next-czarne-rurki-...523886421.html

http://allegro.pl/sweterek-bluzka-ne...522845077.html

http://allegro.pl/george-cudo-plaszc...518174176.html

trochę sporo, ale mam manię kupowania jej ciuchów hahhahaha
Jutro będę licytować też ciuchy od tej babki co dziś te 3 rzeczy.
ładne ja też mam manię kupowania ciuchów, Kubuś ma na kilka rozmiarów na przód pełno ciuchów - kupuję zawsze z wyprzedzeniem o sezon na wyprzedażach z UK mam jeszcze masę jak mi koleżanka nakupiła - akurat do przedszkola będą a mój tż już się boi jak się mała urodzi, bo też ciuchów ma pełno, ale z racji że dziewczynka to sama rozumiesz - ciągle mało
UWAGA - dzisiaj rozpoczynamy z małą 35 tydzień jestem spokojniejsza wczoraj mi napierała na krok i twardniał mi strasznie brzuch ale po lekach i nocy przeszło....byle do 30 sierpnia jak zacznę 9 mc

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:51   #89
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Super!
A pewnie, że takie porody są najlepsze A to pierwszy dzidziuś?
Trzeci syn =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:52   #90
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
W chorobie? Ja bym w pełni sił nie dała rady
Naszło mnie wieczorem w przypływie sił...poza tym pokłóciłam się z tżtem i musiałam odreagować

Zawsze będę wierzyć...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości