Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-23, 10:28   #4887
Tesiek83
Raczkowanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Dzien dobry!!!!
ja nie, ale mysle ze nasz watek jest lepszy nawet od tej ksiązki. Ale dostrzegam plusy generalnie wiecej sie mówi, pisze o # i przestaje to byc temat tabu.
Dokładnie tak!!!!!!!! szkoda,że jeszcze się zdarzaja ludzie, którzy do tematu# podchodzą jakoś tak nie życiowo-stało się i koniec, nie ma co roztrząsać tematu. Mnie najbadziej dotyka jednak fakt,że dla niektórych fakt,że # jest dowodem na to,że nie jestem 100% kobietą
Jedna koleżanka powiedziała mi kiedyś,że kobieta może się czuć w pełni kobietą jak urodzi dziecko...Natomiast dla koleżanki z pracy,która wróciła z macierzyńskiego nie liczył się fakt,że widok jej dziecka sprawiał mi przykrość-wiecie co mam na myśli-że ja swoje straciłam itp.,czasami mam wrażenie,że czuje sielepsza ode mnie bo ma dziecko a ja nie.Zresztą kiedys mi powiedziała,że ona zajdzie w ciążę ot tak,a my dalej się będziemy starać...można powiedzieć,żę to wykrakałaZauważ yłam,że w kwestii podejścia do tematu # oraz starań o dziecko kobiety potrafią bardziej dopiec i zranić,są mniej wrażliwe i takie pastwienie się daje im satysfakcję...

Cytat:
PERSE! strach bedzie i juz. Teraz trzeba tylko pomyslec co zrobic by on nas nie paralizował.
No niestety...po # ten strach już zostanie,trzeba mu się nie dać i wierzyć,że ta tragedia się już nie powtórzy

Cytat:
TESIEK! fajnie ze lekarz ma konkretny plan działania i ze nie owijał w bawełne. trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
za tydzien konkubent konczy 3o lat... jak ja prezent kupie?
My z Tż nie robimy sobie prezentów z oakzji urodzin czy świat-czasami robimy sobie prezenty tak bez okazji i są to rzeczy,które wiemy,że chcemy (np. z rozmowy )

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze wizyta poniedzialkowa mnie uskrzydli i dam rade podjechac gdzies...
Pani będzie dobrze trzymam z całych sił

+ 02.06.2011

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości...
Tesiek83 jest offline Zgłoś do moderatora