2012-08-23, 22:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
A pewnie,że gałgan.
Dzisiaj wychodze i pytam czy posprząta. A ta mala żmija (:P) mówi "posprzatamy w sobotę razem,żebyś się nie nudziła w weekend"  No wiecie co  A niech tylko nie bedzie posprzątane jak wrócę! I obiadu na stole!
|
ejjjj R I tak jest kochany 
ale brzydko robi, jeśli akurat ma wolne, a nie sprząta i nie robi obiadu ;/ miałam go za ideał, mam nadzieję, że jednak Cię zaskoczył 
Cytat:
Napisane przez karola_plm
Ja też chciałam Wam się pochwalić  Przyszła do mnie wczoraj kumpela z którą nie widziałam się jakoś rok... (oczywiście ubzdryngoliłysmy się winem  ). I powiedziała, że tak dobrze jeszcze nie wyglądałam. Powiedziałam jej, że to jest wynik mojej ciężkiej pracy od przynajmniej pół roku. Regularnej. Powiedziała, że zdecydowanie widać efekty.  Mega się cieszę, tym bardziej, że aktywny tryb życia już wchodzi mi w krew i mam zamiar tak trzymać już zawsze... więc za rok mnie nie poznacie  O! 
|
takie słowa dają niezłego kopa ;D czuję, że na wątku będzie kolejny sukces w stylu Agnes ;D
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
Ja tez jestem chora  głowa mi pęka, gardzło okropnie boli i chyba czuję coś w zatokach... Byliśmy w niedzielę nad morzem....
Wiesz ja się w sumie dziwię bo nie jem mało i pije sporo piwa ostatnio  ale jakoś tak wyszło 
|
no co Ty?! też chcę taki spadek wagi przy jedzeniu i piciu! :P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___
a ja jade nad jezioro na mega spontanie  . Potem mam wesele czyli po weekendzie bede zombie 
|
baw się dobrze alkoholowa siostro ;D
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------
Cytat:
Napisane przez agniesikk
Ej a ja nie mam beżowego trenczu  Mam tylko czarny, ale beżowe są śliczne  Jednak w tym roku kupię parkę, a o trenczu pomyślę na wiosnę  Bo to za dużo wydatków jednak dla mnie, tym bardziej, że planuję zakup nowego płaszcza na zimę i butów, a dla mnie buty zimowe nieskórzane nie wchodzą w grę.
|
Aga! czemu Ty jesteś aż tak rozsądna, żeby już planować jesienne i zimowe zakupy ;D
a masz już na oku jakies buty 
ja chcę zainwestować w emu a poza tym chcę kupić jakieś ładne kozaki. w ogóle snił mi się dziś jakiś chłopak w butach emu
|
|
|