|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Nie mam tvn style
ale bardzo podoba mi się jej sposób motywowania, świetnie objaśnia wszystkie ćwiczenia i na serio chce mi się z nią męczyć
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ale idzie burza straszna!!!
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, nie wolno się tak śmiać z młodszych koleżanek
Sandej, a to piwo ma w składzie jakiś słodzik, że tak mało kalorii? Wiecie, ja uwielbiam Colę, ale tylko tę normalną, jak piję Light, to czuć sam słodzik, więc w ogóle nie pijam tego typu napojów Ostatnio zrobiłam z TŻ podejście do Pepsi Max i była okropna. Biała śmierć rządzi, nie jakieś tam słodziki
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-20 o 22:57 |
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I piję jej zdecydowanie za dużo ![]() być-może-Fred sobie poszedł a ja już go pokochałam, dałam mu dom, no masakra
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Bejbika nie będzie, przykro mi
Sandej, my czasami robimy z pomidorem albo z korniszonem + szynka+ser, pycha Śmietanka, pokaż być-może-Freda |
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Ej wiecie co, tak juz sobie mysle
|
|
|
|
#2077 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pycha tak na ciepło!Nieee tym razem Ewka. Zakwasy mam do dziś! I było! ![]() Cytat:
Potem będziemy myśleć o Twojej parce ![]() Wróciłam dzisiaj z pracy jakaś zdygana, jutro mam dostać @ więc chciałam sobie odpuścić ćwiczenia i jeszcze boli mnie coś w stopie. Ale zacisnęłam ząbki, zrobiłam HIIT 25 i czuję, że żyję ![]() ![]() Coraz częściej wygrywam z lenistwem, strasznie się cieszę )
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra
Póki co upały. A mi się niedługo wakacje kończą |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk ja już w zeszłym roku myślałam o parce ze sztucznym misiem albo zgniłozielonej albo karmelowej
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale mnie choroba rozłożyła
Jedyna dobra informacja jest taka, że doszedł mój telefon
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Jestem okropna, nie potrafie wykrzesać tyle czasu i energii żeby się z Wami poudzielać
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super |
||
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Monia nie ten
Zamówiłam nowy telefon ![]() Ja chcę do domu
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle o Wam nie powiedziałam.... Od tych wszystkich ostatnich stresów itd na wadze od tygodnia mam.... 55 kg
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-08-22 o 14:01 |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Ty przynajmniej masz czym wrócić do domu!
Ja chyba będę musiała czekać godzinę na pks Bo ... R. dzisiaj zrobił samochód,ale kluczyki mam ja w torebce Już dzwoniłam na informację, najbliższy autobus mam 16:50 Szukam kogoś kto może będzie jechał w moją stronę,chociaż kluczyki przy okazji podrzucił,ale jak na złość klientów nii ma A jak nie to 15km. marszu przede mną |
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
ja mam problem z dojazdem do pracy...
|
|
|
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
okazało się, że to kot sąsiadki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma zapasowych? ![]() się przespacerujesz, dla zdrowia ![]() Dziewczynyyy, adoptowaliśmy z młodym szczeniaka Jest prześliczny, słodki i w ogóle, ale macie jakieś rady może? Ma ok 2-3 miesiące (ktoś wyrzucił szczeniaczki ), jest naprawdę maleńki (jak moje złączone dłonie). Strasznie dużo śpi, mamy dla niego karmę taką dla małych psiaków, ale nie chce jeść. Mleka podobno krowiego nie można...No i jest taki strasznie apatyczny, ciągle śpi, ale to chyba kwestia tego, że jest w nowym miejscu, prawda?
|
|||
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to
Mów, pomożemy coś wymyśleć Cytat:
Noo szybko, wczoraj przyjechały części Przede wszystkim sru do weta na przegląd i podstawowe szczepienia
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu zonk ![]() Jest po przeglądzie ) ze schroniska, wczoraj była odrobaczana, na szczepienie mamy iść za tydzień, jak się zaklimatyzuje Tylko nie wiem czemu jest taka smutna
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie mega dobre serduszka A jak to Ona to z czasem wysterylizujcie |
|
|
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez Cytat:
![]() a dlugo byl w schronisku?? slyszalam ze zwierzatka ze schroniska na poczatku tak maja, zaklimatyzuje sie
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stres zajadam chrupkami i zapijam alkoholem
Na prawdę, najlepszy sposób na doła ![]() Zazdroszcze tym, ktorym w stresowych sytuacjach żołądek zawija się na supeł ![]() Koleżanka po mnie przyjedzie, pks mnie ominie ![]() więc do później! |
|
|
|
#2093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ojej, to pieknie z Waszej strony! Szkoda, ze moi rodzice nie chca pieska, bo oboje pracuja i nie ma kto z nim zostac ![]() Monia ma racje, najpierw to do weta, on rozwieje Wasze watpliwosci ![]() My z TZ chcielibysmy kiedys miec spanielka, ale to chyba tylko pod warunkiem, ze mielibysmy dom. W mieszkaniu, jak oboje bysmy pracowali, to psa szkoda, zeby sie meczyl sam. |
|||
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ telefon jak najbardziej na plus. Jestem zakochana! Mimo, że 3h rozgryzałam jak zrobić i wbić własny dzwonek
A co do psa - jeśli nie je suchego to róbcie mu ryż z gotowanym kurczakiem i marchewką. Moje bydle długo jadło takie rarytasy, a teraz je suchą karmę + jakieś dodatki Ewelka chyba zimny alkohol + klimatyzacja w pracy Monia, ale Ty jesteś! Pan i Władca się z Ciebie robi! Ukradła kluczyki i spadówa
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spaniela odradzam ze względu na uszy Cytat:
suchą karmę je raz na jakiś czas bo smakuje jej tylko jakaś dla alergików, mega droga ![]() Moje kluczyki to mam prawo mógł rano przypomnieć, żebym zostawiła :P
|
||
|
|
|
#2096 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a moj tz wiedzial, a ja nie wiedzialam Cytat:
![]() Cytat:
2. ;/ skoro byliście już u weta i wykluczył problemy z żołądkiem, to pewnie jest apatyczna ze względu na nowe miejsce zamieszkania miały smutne oczka, nie chciały nic jeść , nie reagowały na próby kontaktu, nie chciały być głaskane ale przeszło! Zaufa Wam i Was pokocha Ale macie dobre serca Cytat:
też tak mam. no i uwielbiam wtedy chlać po 2 piwie, wszystko jest super i włącza mi się beztroska ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to już wiem co to sztyblety, pamiętam!
Ja chcę coś uroczego na jesień. I chcę krótki beżowy płaszcz. Mam smutny czarny A kremowy odmłodzi A pewnie,że gałgan. Dzisiaj wychodze i pytam czy posprząta. A ta mala żmija (:P) mówi "posprzatamy w sobotę razem,żebyś się nie nudziła w weekend" A niech tylko nie bedzie posprzątane jak wrócę! I obiadu na stole!
|
|
|
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
BŚ -
MP - pięęęknie! rewelacyjna waga, gratuluję!! ![]() Ja też chciałam Wam się pochwalić Przyszła do mnie wczoraj kumpela z którą nie widziałam się jakoś rok... (oczywiście ubzdryngoliłysmy się winem ). I powiedziała, że tak dobrze jeszcze nie wyglądałam. Powiedziałam jej, że to jest wynik mojej ciężkiej pracy od przynajmniej pół roku. Regularnej. Powiedziała, że zdecydowanie widać efekty. O!
|
|
#2099 | |||
|
Zadomowienie
|
Loriete fajnie że tel Ci się podoba
![]() Swoją drogą ja tez dostałam od TZ nowy tel.... Cytat:
![]() Przyzwyczai się do nowego otoczenia i będzie ok, zobzczysz ![]() aj bo TZ juz wrócił do pracy i jak ide na 2 zmiane to musze kogos prosic zeby mnie zawiózł bo nie chce mi sie isc 4km do pracy, żeby tam potem 8h biegać.... Cytat:
głowa mi pęka, gardzło okropnie boli i chyba czuję coś w zatokach... Byliśmy w niedzielę nad morzem....Wiesz ja się w sumie dziwię bo nie jem mało i pije sporo piwa ostatnio ale jakoś tak wyszło ![]() Cytat:
No i super! Jeżeli ktoś Ci tak mówi o efekty są. Gratuluję i życzę wytrwałości na dalszy czas |
|||
|
|
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam rok temu przypadkiem nieplanowanie w F&FCytat:
a ja jade nad jezioro na mega spontanie ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

ale bardzo podoba mi się jej sposób motywowania, świetnie objaśnia wszystkie ćwiczenia i na serio chce mi się z nią męczyć

Ostatnio zrobiłam z TŻ podejście do Pepsi Max i była okropna. Biała śmierć rządzi, nie jakieś tam słodziki 
a ja już go pokochałam, dałam mu dom, no masakra
w zasadzie chyba nigdy nie jadłam innego tosta niż z serem, ewentualnie ser+wędlina
warzywa by się rozciapkały, nie? a może nie wiem, co tracę
a jedzonko brzmi ekstra!
to musi byc pyszne!
Potem będziemy myśleć o Twojej parce 

Piekarnik Laury
BLOGUJĘ 

A jak nie to 15km. marszu przede mną
Mów, pomożemy coś wymyśleć
) ze schroniska, wczoraj była odrobaczana, na szczepienie mamy iść za tydzień, jak się zaklimatyzuje