Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię SIERPIEŃ z adele! XXS-M JESIENNA WYMIANA SAME HITY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-24, 11:42   #2
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
Dot.: SIERPIEŃ z adele! XXS-M JESIENNA WYMIANA SAME HITY!

SUKIENKI

1. prześliczna sukienka marki tally weijl, czarna z panterkowym pasem ciągnącym się przez środek. rozmiar XXS i na taki zdecydowanie pasuje, mimo lekkiego rozciągania, XS nie wejdzie. dekolt w serduszko, mini, bardzo seksowna, ale jakoś nie bardzo mam ją gdzie nosić. ubrana dwa razy na góra 3 godziny - więc nie ma oznak użytkowania. można odpinać ramiączka.

sukienka jest kruczoczarna, ale zdjęcie wykonane z lampa. mogę podesłać inne.

WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNĄ SUKIENKĘ BANDAZOWĄ Z TALLY WEIJL W TYM ROZMIARZE: najchętniej koronkową, może być także rozkloszowana.

2. rozmiar 10, pasuje na XS/S. ubrana raz na jedną imprezę przez moją mamę. bandażowa, lekko się naciąga, z tyłu ma zamek, pięknie podkreśla kształty. bardzo elegancka.

stan BDB- z małym minusem: do naprawy są dwie drobne rzeczy, mianowicie sukienka rozpruła się na dole, to znaczy odpruł się szew przez co sukienka jest o zakładkę dłuższa, ale każdy, kto ma maszynę naprawi to w mig. oraz w dwóch miejscach rozeszła się w szwach, na długość nie wiekszą niż trzy centymetry, również do szybkiej naprawy. sukienka kosztowała prawie 300 zł, a wymienione wady są minimalne i do naprawienia za niewielki koszt.

3. mam na wymianę śliczna sukienkę marki pull&bear. rozmiar S, ale pasuje na XXS/XS, bo ja taki noszę i bardzo dobrze leży. mam ją z wymiany, ale nie bardzo mam do czego nosić.
stan BDB-, gdyż jest trochę zmechacona. trochę ciemniejsza niż na zdjęciu (lampa). piękna falbanka na biodrach!

DOKLADKA!

floral sukienka marki bik bok, rozmiar S, pasuje na XS. stan BDB.-, jest lekko sprana, widac to na zdjeciu, ale mimo wszystko prezentuje sie slicznie.

sukienka tally weijl, rozmiar XXS, nowa bez metek, tylko przymierzona. stan idealny wiec. bandazowa, z tylu zip, wbudowane miseczki. byla droga, niestety nie odczekalam do promocji i nie dorwalam jej w super niskiej cenie. oddaje, bo jednak zle sie czuje w takim rozu. kolor zywszy niz na zdjeciu. odda tylko za inna sukienke w rozmiarze XXS/XS.

rzesliczna sukienka marki new look, rozmiar 6/34, pasuje tez na XXS. kupilam, jest przepiekna, ale nie bardzo mam ja gdzie nosic. stan idealny, bo ubralam ja raz. kolor to czerwien, zywszy niz na zdjeciu.

wymiana na inna sukienke.

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  tally-weijl-xxs-32-sukienka-bandazowa-panterka-hit.jpg
Wyświetleń: 243
Rozmiar:  115,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  elise-ryan-asos-bandazowa-zip-sukienka-xs-s-mega.jpg
Wyświetleń: 187
Rozmiar:  73,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  floral-baskinka-pull-and-bear-xxs-xs-s-mega.jpg
Wyświetleń: 236
Rozmiar:  85,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć