2012-08-24, 12:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
Napisane przez gwiazdka93
Prasowanie to mój ulubiony obowiązek domowy, mogę cały dzień prasować 
|
w takim razie zapraszam do mnie będę Ci gotować, sprzątać i co tam zechcesz, a Ty zajmiesz się prasowaniem, co? boooony, najgorsza czynność w małżeńskich obowiązkach
Cytat:
Napisane przez gwiazdka93
Ja schudłam 1,5 kg w ciągu jednego dnia i to bez ćwiczeń wczoraj  Hahah, moja waga fiksuje jakoś, od jutra zaczynam się ważyć na tradycyjnej 
|
A może jednak nie fiksuje tylko coś tam spadło? na pewno 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Wyjechałam bo TŻ pracował dla firmy Chińskiej zdalnie z Polski, dostał wybór albo jedzie do Chin (za duża różnica czasowa ich dzieliła) albo musi w Polsce szukać pracy. Ja zarabiałam w biurze 1500zł więc tak naprawdę wiele nie straciłam zwalniając się a tu TŻ zarobi lepiej niż jakbyśmy razem pracowali w Polsce. Życie tu jest drogie jeśli chodzi o żywność, mam tu na myśli rzeczy do których jesteśmy przyzwyczajeni ale gdybyśmy znali produkty chińskie to myślę, że byłoby znacznie taniej. Ceny ciuchów podobne jak w Polsce, elektronika droższa. Myślę, że ludność tutejsza wie gdzie się udać żeby było tanio  Ale w innych rejonach jest podobno tanio, ja mam to "szczęście" być w najdroższym mieście w Chinach.
Poza tym firma opłaca nam mieszkanie, jedyne co jest w naszym zakresie to prąd, woda(opłaty niskie) i jedzenie więc warunki całkiem fajne.
Ale nie miałam problemu z wyborem i nie żałuje. Dużo bardziej mi się podoba niż w Polsce. Jeśli będzie tylko możliwość zostać tutaj też nie będę się wahać 
|
Też bym się nie wahała na początku pewnie ciężko, bo z daleka od rodziny, zmiana otoczenia, brak znajomych... ale potem idzie się przyzwyczaić zresztą polskie zarobki yyyyy... bez komentarza są tam jacyś Polacy blisko Was? a na razie na ile planujecie zostać? 
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
Może dziś się za niego wezmę 
|
Bierz się bierz 
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka
A ja mam dziś wolne  Tak więc się opier..., pospałam do 9 i skoro mam tyle czasu to może jednak wyciągnę ten rower i spróbuję trochę pokręcić. Menu nie będzie dziś zbyt wyszukane, nie chce mi się gotować, mam jedzenie z wczoraj, więc będzie trochę monotonnie.
I: cukinia faszerowana + rzodkiewki
II: kubek kefiru, garść fasolki szparagowej 
III: = I
IV: pewnie będzie sałatka z rukoli, pomidora, papryki, kiełków, ziaren dyni i słonecznika, dodam może trochę mozarelli lub serka włoskiego?
V: jeśli nie cukinia to twaróg z warzywkami i może z odrobiną tuńczyka
Oczywiście dużo wody i herbatki. Zważyłam się dziś rano i jest mały spadek: 55,3  Nie wiem tylko, czy się utrzyma, bo za tydzień @ więc pewnie coś przybędzie.
|
Cukiniowo u Ciebie ja bym nie dała rady dodaj dodaj ten serek 
no i brawo za spadek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|