Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małe coś nie coś Dior, Avon, Emulsja jogurtowa, Umbro
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-04, 21:27   #1
Irysekk
Rozeznanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Małe coś nie coś Dior, Avon, Emulsja jogurtowa, Umbro

Mam na wymianke kilka kosmetyków . Pomyliłam sie w tytule nie mam nic z Diora a z Chanela.

1) Woda toaletowa Umbro - ELITE X , WOMAN EXGUISITE 50ml . Raz psiknięta . Zamienie ją tylko na inny zapach.

2) Avon Color, Golden Glimmer Lip Pencil (Złociście połyskująca kredka do ust). Połyskującą kredkę do ust stosuj samodzielnie lub na szminkę, by nadać ustom złocisty połysk. Kolor peach gold - uzyta 3razy

3) Avon Złociście połyskujący cień do powiek poj 1g. Delikatny niczym satyna aplikator: antystatyczna końcówka zapewnia czyste, precyzyjne i przyjemne nakładanie koloru. Kolor bronze. Użyty 3-4razy.

4) Oceanic AA Plus New Skin DHEA emulsja jogurtowa do ciała do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, 200ml . Użyta 2 razy.

Emulsja jogurtowa do ciała z ekstraktem z masy perłowej i dermolipidami do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii

Dzięki unikalnej, lekkiej konsystencji połączonej z delikatnym zapachem i pobudzającym zmysły kolorem, stosowanie emulsji jest rozkoszą dla skóry. Bogactwo składników aktywnych preparatu zapewnia odnowę, nawilżenie i ujędrnienie skóry. Zawarte w emulsji dermolipidy oraz ekstrakt z białej i czarnej masy perłowej regenerują i pobudzają skórę, przywracając jej młodość i dynamiczną aktywność. Exfocellia delikatnie złuszcza naskórek, wyrównując koloryt skóry i zapewniając jedwabistą gładkość.

Wymienie ją tylko na coś fajnego!!!! JUZ NIE MA

5) Czarna kredka do oczu Chanela. Uzyta 4razy - 1razy strugana. Nie mam zdjęcia niestety. JUZ NIE MA

6) PODKŁAD MATUJĄCY O KONSYSTENCJI MUSU Podkład marzeń: lekki jak mgiełka... aksamitnie pudrowy... dopasowuje się do karnacji i typu cery

Pojemność 25ml Odcień almod. Użyty 3razy.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  47d5_1_b.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  12,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  16657.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  14,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  161729868.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  53,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  162340562.jpg