2012-08-28, 13:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
Napisane przez alonka00
widzę dziś lekarzowy dzień, ja też u gina byłam, trochę zdenerwowałam się bo nie chciał mi cytologii zrobić, mówił, że mam ładną szyjkę, cholera ostatnio w grudniu widział ją i to całą zakrwawioną to skąd moze pamiętać? poza tym, powiedziałam o tym epizodzie z ciążą biochem, powiedział, że jak zdarzy się to przy ciąży którą będzie widać na usg, to będziemy robić badania genetyczna - kocham polską służbę zdrowia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) nic ich nie obchodzi, że będę cierpieć, fujary
|
ja wychodzę z założenia, że cytologię i tak się robi niezależnie od tego jak wg gina wygląda szyjka.
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
monika- super wieści, może u Ciebie będzie Tereska- wizażowa bliźniaczka Torresiątka
monika- ja miałam zelcony jodit100 i endo powiedział, ze jak zacznę brać preparat wit to sprawdzić czy zawiera jod i odstawić ten od niego zalecony
|
e, Tereska nie, ale dziewczynka jak najbardziej, tzn. chciałabym 
ja od endo mam większy jod niż w tych witaminach dlatego nie wiem. póki co jestem za tym, żeby nie brać żadnych witamin (tydzień mnie chyba nie zbawi) i zostać przy tym co miałam, a za tydzień na wizycie dopytam o to.
jeszcze jedno - znowu przytyłam. lekarz powiedział, żeby nie objadać się przesadnie, ale jak nie wymiotuję a mam apetyt to mam jeść. więc jem.. od pierwszej wizyty wpisanej do karty ciąży przybyło mi 2,3 kg.
Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2012-08-28 o 13:58
|
|
|