Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-30, 15:13   #684
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wpadam po małą porade ... nie wiem czy któraś sie orientuje w temacie telefonów... chce wymienic tel na nowy i takie dali mi do wyboru( wstępnie myślałam o dotykowym):
samsung Galaxy Y
sony xperia tipo,
nokia 500
samsung galaxy mini2
nokia lumia 610
sony xperia u
mororola motolux

ma któraś taki? jakieś opinie, zależy mi na wygodnej obsłudze i dobrym aparacie fot.
odnośnie konkretnej marki to nie doradze niestety... ja mialam dotykowy ale powiem szczerze ze nie bylam zbytnio z niego zadowolona... czesto w torebce sam mi sie odblokowywal i sobie gdzies dzwonil co mnie wkurzalo teraz mam nokie E5 i jestem baaardzo zadowolona Za to moj tz polubil telefony dotykowe i ostatnio kupilismy mu samsunga galaxy mini 2.... musze przyznac ze to ja go wypatrzylam i namowilam tzta zeby sobie kupil - tz najpierw sie bronil ze nie bo drogi (tu w niemczech mamy telefony na karte i musielismy kupic po normalnej cenie) ale wyszedl mega uradowany i jest baaaardzo zadowolony z tego telefonu... ma mnostwo bajerow i tz ciagle sie bawi moja nokia jest raczej prosta, ale ja tam bajerow do szczescia nie potrzebuje
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora