2012-08-30, 19:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
Dragusia,
z siostra glupia sprawa. siostra ma dwójkę dzieciaków 4 i 10 latek i ja głupia myślałam że coś mi pożyczy po dziewczynkach. zwłaszcza że mowila ze ma łozeczko, wózek juz mam w piwnicy. oczywiście chciałam sie zrewanżowac np. kupić coś dla dziewczynek.
no i tak zaczęłyśmy gadać (wiem że jeszcze kupa czasu) i siostra powiedziała ze ona mi nie pożyczy może mi co najwyżej sprzedać łozeczko foteliki itp. no i powiedziała że chce 800zł
nie ukrywam że bylam w szoku. jeszcze jakby siostra ledwo wiązała koniec z końcem gdzie tam kasy mają naprawdę duzo ale nie umie sie nimi gospodarować bo jej nawet pieniądze pożyczylam i to nie mało których nie oddała.
argument siostry: że jej nikt nie pomógł i sama musiała sobie to kupić - chyba zabolał mnie najbardziej bo naprawdę jej pomagali nasi rodzice, o sobie już nie wspomnę, do tego tekst że ona planuje 3 dziecko więc pożyczenie nie wchodziło nigdy w grę
także chyba sama jestem sobie winna licząc na to że mi pomoże i będzie jej to radość sprawiać a tak to ona ma pretensje że ja jestem teraz w ciazy a ona nie zresztą tak powiedziała ....
ehhh no i obsmarowałam siostrę 
|
no siostra nie fajnie , ale ja sie juz nie raz przekonalam ze z rodzina tylko na zdj fajnie. a takie gadanie ze nikt nie pomogl jak obie wiecie ze nie prawda to tylko swiadczy o niej, widocznie dalyscie przykladowo po ciuszku a ona chciala cala garderobe.
800zl?to nowe kupisz 
a o twoich pieniadzach tez juz dawno nie pamieta. i jeszcze dziecka ci zazdrosci gdzie sama ma dwojke. masakra. 
wiem ze przykro ale musisz olac.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
ja mam paranoje na co dzień. też mam wrażenie, że mam mniej nabrzmiałe piersi, chociaż tak na prawdę powiększyły mi się minimalnie (nie na to liczyłam) i sama już nie wiem. mąż twierdzi, że są ciut większe niż wcześniej ale ja pewności nie mam. ostatnio zastanawiałam się co to będzie jak mi teraz biust nie urósł, a po ciąży zmaleje i sflaczeje to już w ogóle zostanę z niczym 
|
heh ja tez liczylam na wieksze a tu dupa
Cytat:
Napisane przez maczek35
Witam ponownie, ja już po badaniu i ślicznie dziękuję za trzymanie kciuków, na pewno pomogło, bo z dzidzią wszystko ok, kość nosowa jest i przezierność karkowa 1,3 (norma do 3) tak więc ryzyko ZD jest malutkie, poniżej 1%, kręgosłup, rączki, nóżki, żołądek serce i tad dalej, wszystko ok, tak wiec genetyczne mam za sobą i jestem mega szczęśliwa.
|
to dzidzia ile juz ma mm? moze i foteczka by sie znalazla?
|
|
|