2012-08-31, 09:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
cześć
JAk dobrze, że nowy dzień. Wczoraj mnie jakiś dół złapał... Okazało się że nie wyjdzie nam wyjazd wrześniowy (planowaliśmy sobie polecieć na jakiś tydzień do Włoch lub Hiszpanii), ale okazało się że mąż ma wtedy jechać na szkolenie. I w gruncie rzeczy cały wrzesień prawie go nie będzie, bo na początku mają jakąś konferencję u nas, potem to szkolenie we Francji, a potem jeszcze konferencja w Niemczech...
No i ogarnęło mnie takie paskudne uczucie... Że nie dość że nie pojedziemy razem, to on jeszcze sobie pojedzie, oderwie się trochę, zatęskni za rodzinnym życiem... I tak mnie uderzyło, że ja mam teraz głównie życie rodzinne... W sumie sama tego chciałam, no i w sumie jestem szczęśliwa bardzo, ale chyba potrzebuję wychodnego
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
Hej!
Opuszczam Was na kilka dni. Jedziemy na krótkie wakacje.  Pogoda póki co dopisuje.
Buziaczki dla wszystkich słodkich dzieciaczków od e-ciotki!
|
super! udanych wakacji!
Cytat:
Napisane przez anulka4771
ak proste jakbym oczekiwał,sama prostwonica lepiej to zrobię.
A mój filip ma dodatkową śledzionę  Czyli on ma dwie 
|
dwie śledziony? O kurde, nie wiedziałam, że takie rzeczy się zdarzają!
Cytat:
Napisane przez begie13
muszę się pochwalić, że dzisiaj Tosia po raz pierwszy sama zasnęła w łóżeczku
poza tym 3 razy udało mi się ją uśpić w wózku ale nie woziłam jej tylko połżyłam moją rękę na jej klatce piersiowej i dałam smoka
a tak to zawsze na rękach była walka, pisałam zresztą
!
|
przeczytałam najpierw że stanęła 
SUper, oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez _agata
Ale się porobiło! Maciek już prawie wcale nie chce leżeć na plecach. Tylko na brzuchu i na brzuchu! 
NA plecach tylko w wózku i muszę jeździć pod drzewami, wtedy dziecko jest szczęśliwe. Albo w sklepie mu się podoba jak sobie światła obserwuje (zbyt dużo mu tego nie serwuję  .
Już ponad rok minął odkąd pojawił się nasz pierwszy wątek w poczekalni https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555755
Lada chwila pewnie pojawią się mamy 2013 
|
to nieźle Ci się Maciek przestawił. czyli metoda małych kroczków działa cuda
Antek tez uwielbia pod drzewami
|
|
|