Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 19:53   #1684
teen_
Raczkowanie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz. IV

Cytat:
Napisane przez herbeauty Pokaż wiadomość
Kłania się czytanie ze zrozumieniem Jak szybko nadrabiam to tak później wychodzi
No to dziś pijemy!!

Cytat:
Napisane przez siostraelwa Pokaż wiadomość
podoba mi sie ta co skarpetki gratis te skarpetki tak zbliżają tę matę do Ewy - będzie się od razu lepiej ćwiczyło
ale mnie też się ta najbardziej podoba

Cytat:
Napisane przez _jejekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyy... mam fatal errora... Może sie zmusze do skalpela, poki co mam tryb "hejce świat"
Dajesz czadu
Cytat:
Napisane przez uwielbiam_owoce22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jak pisałam w poprzednim wątku - zaopatrzyłam się w piątek w 3 płytę Ewy Chodakowskiej.
Na początku trochę się bałam, bo na płycie pisało iż to jest trening dla zaawansowanych. W sobote jak bylam u chlopaka odpalilam dvd i poszlam na calosc Jakos cudem dotrwalam do konca - oczywiscie 2 cwiczen nie bylam w stanie wykonac - tego ostatniego i te drugie jak schodzi sie na lokcie.
Jestem jeszcze za cienki Bolek na te dwa cwiczenia - ale bede probowala, moze za 2 tygodnie wykonam.
Najbardziej podoba mi sie to cwiczenie, w ktorym tupiemy z calych sil w podloge - idealny spalacz kalorii, normalnie lalo sie ze mnie jak wykonywalam te cwiczenie.
Te cwiczenia napewno daja efekty - ze mnie po 20 minutach to lal sie pot masakrycznie, bylam cala czerwona jak burak na twarzy.
A po 45 minutach cala koszulka mokra i pod prysznic.
Narazie wykonalam ten trening tylko 2 razy - w sobote i w niedziele ( tylko, ze w niedziele przed treningiem zrobilam 8 kolek na mosirze, ze jak skonczyłam cwiczyc z ewa to myslalam, ze wykituje
Dzisiaj czuje caly brzuch, ledwo sie podnioslam z lozka
Jednak dałam rade pocwiczyc 2h na silowni - jutro zatem zrobie skalpel
Też to lubię Mam wprawę po grze w bejsbol z kinecta

Powodzenia z treningami
Cytat:
Napisane przez sofi0902 Pokaż wiadomość
Hahahah mam tak samo. Ona sie pyta- jeżeli masz jeszcze siłe- a ja jej odpowiadam- nieeeeeee mam, ale dam rade. Ogólnie nie wiem jak wy, ale ja ciagle z nią rozmawiam, krzycze, żartuję, smieje sie i płacze to zalezy od cwiczenia
ale ja też do niej gadam dziś najczęściej było "chyba Cię powaliło"

Cytat:
Napisane przez Agata921 Pokaż wiadomość
Ewa: wytrzymaj wytrzymaj wytrzymaaaj !
Ja: Sama sobie trzymaj !

ewentualnie mówię jej grzecznie że nie mam siły i niestety nie będę jej towarzyszyć przy tym ćwiczeniu. Mówię też żeby ona robila sobie spokojnie i sie mna nie przejmowała. Ja popatrzę

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
zaraz zejdę z tego świata...
małż wrócił z piłki i coś mu się stało w kolano, pojechał na pogotowie
oby to nie było nic poważnego

Mnie strasznie boli podbrzusze ... Od wczoraj... W sobotę idziemy na wesele, zrobię test żeby wiedzieć czy mogę pić

Orbitrek: 95minut / 30km
Skalpel: 6
Killer: 1
TURBO: 1
Ćwiczenia z Tiffany: 18
Tiffoczki: 8
Zumba na YT: 15 minut
teen_ jest offline Zgłoś do moderatora