Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-03, 20:32   #1251
Mother Hedgehog
BAN stały

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36304303]Tylko niestety obecny system edukacji został skonstruowany w taki sposób, że takie postępowanie najbardziej się opłaca. Jeśli ktoś chce studiować np. medycynę, to nakrótsza droga wiedzie przez ogólniak. Punktacja z polskiego przy rekturacji na studia nie liczy się w ogóle, z przedmiotów ścisłych musi być bardzo wysoka, a ocen na świadectwie ukończenia szkoły nikogo nie interesują. Dlatego najbardziej racjonalne jest olanie rzeczy niepotrzebnych na maturze, bo jeśli zrobisz inaczej, możesz nie dostać się na wymarzone studia.[/QUOTE]
Ja takie podejście rozumiem, ale dopóki taka osoba nie zdobywa ocen za czyjąś pracę zamiast własnej. Też miałam swoje priorytety i gdy miałam gdzieś jakiś przedmiot to nie przejęłam się tróją a walczyłam o piątki z tych ważniejszy dla mnie. Ale nikt nie pisał za mnie prac bo jaśnie pani Mother Hedgehog ma swojewidzimisię.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
A według mnie praca maturalna z polskiego to bzdura i strata czasu. Napisanie jej to nie problem ale nie dziwię się że komuś szkoda czasu. To jest jakaś kpina nie egzamin ;p
Dla mnie prawo konstytucyjne czy informatyka prawnicza na pierwszym roku to były jakieś kpiny. A co tam, niech ktoś za mnie napisze egzaminy! Mam przecież inne priorytety. A dodatkowa piąteczka do indeksu wpada a ja zostaję dyplomowanym specjalistą w swojej dziedzinie
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora