2012-09-06, 06:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz. IV
Cytat:
Napisane przez rudziutka87
jestem świeżo po turbo, czekam na łazienkę 
myślałam, że nie dam rady, jakaś taka słaba dzisiaj jestem, pewnie przez @ i natłok obowiązków dzisiaj i już myślałam, że zrobię sobie dzisiaj wolne, ale potem stwierdziłam, że co ja Wam powiem? że wymiękłam? 
zrobiłam, może nie w 100%, ale i tak pokonałam siebie  czuję, że jutro będą zakwasy 
|

Cytat:
Napisane przez lila1990
Ja swoje 30min przehulałam na pierwszej miłośći 
|
ja mam hh ale hulać to ja nie potrafie jak byłam mala to tak, a teraz mi nie wychodzi 
Cytat:
Napisane przez lola99
jutro mija miesiac cwiczen  juz dzisiaj sie mierzylam iiiiii
talia bylo 70 jest 67 (-3 cm)
brzuch bylo 83 jest 81 (-2 cm)
bioda bylo 93 jest 91 (-2 cm )
udo bylo 52 jest 51 (-1 cm)
lydka bylo 36 jest 35 (-1cm)
cos sie ruszylo 
|

Cytat:
Napisane przez mephala2
|
to to sie moskole nazywa? mój mąż to robi jak u mojej mamy robimy, bo w orginale powinno robić sie to na piecu węglowym, a moja mama taki posiada w kuchni 
Cytat:
Napisane przez helloyellow02
Przeszłam dzisiaj samą siebie
Dzisiejszy trening: turbo, bodyrock - Lean Love Workouts, pompki, Tiffoczki.
Jakbyście widziały jak mój TŻ robi Tiffoczki. hahahahahahah, szkoda, że go nie nagrałam, niezapomniany widok. I jego shejking hahahahahahahaha.
|
ja sie sama z siebie smieje jak to robie a co dopiero facet 
Cytat:
Napisane przez gosiatchek
Aaaaa zapomniałabym - jestem z siebie dumna - zrobiłam pierwszego kilera!!! I to w całości, tylko złapała mnie okrutna i bezwzględna kolka i zamiast skakać musiałam chwilę podreptać. Ale się nie dałam  Baa, nawet Tiffoczki i Tiff na poślady sobie dorzuciłam 
|

dzień doberek wszystkim 
ja juz po sniadaniu i kawie. zaraz ogarne dom, potem pójde na długi spacer z psem, zjem 2 śniadanie i biore sie za cwiczenia. dzisiaj skalpel, Tiff na boczki, Mel B na pośladki i ramiona
Instant bitcoin to monero,monero to bitcoin,anonymous crypto exchange,kycnot exchange,anonymous swaps,kycnot dash,anonymous solana exchanger,exchanging litecoin,online currency exchanger,online polkadot exchanger,sell tron stellar trx
|
|
|