2012-09-11, 09:29
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Pierwsza wymiana :)
NOWY WĄTEK! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37052123
PONIŻSZY WĄTEK NIEAKTUALNY!
Witam.
Jest to moja pierwsza wymiana więc z góry przepraszam jeśli popełnię jaki błąd ;Phttps://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/rolleyes.gif
Wszystkie rzeczy będę dodawać stopniowo więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość ;P
Szukam:
-spódnic, spódniczek do kolana. kolorowych etc.
-trampek w rozmiarze 41.
-bokserek bez nadruków, niezbyt obcisłych.
- sweterków w różnych kolorach (jestem maniakiem sweterkowym )
DOKŁADKA NA STRONIE 2 i 3!! POST 34 i 72
Legenda:
- zarezerwowane
- nowe
W związku z tym, że jestem nowa - rzeczy wyślę pierwsza. Wysyłam je listem bądź paczką poleconą ekonomiczną bądź priorytetową. Nie wchodzę na wizaż co godzinkę więc proszę o cierpliwość ;P na pewno odpiszę czy coś mi się spodobało i chcę się wymienić czy też nie ;P Oczywiście jeśli ktoś chce jakieś wymiary bądź dodatkowe zdjęcia to z miłą przyjemnością je zrobię NIE ODMIENIAM SIĘ. Mierzone rzeczy są mierzone hmm może nie na oko lecz należy przyjąć +/- 1 cm!
1. Rude spodnie, getry ( zdjęcie nie odzwierciedla idealnie koloru lecz dla osób zainteresowanych mogę się postarać wykonać inne ) jest to rozmiar L jednak dla osoby takiej jak ja (178 cm wzrostu) są za krótkie. Założyłam je tylko raz by stwierdzić, że są za małe ;P długość zew. ok.96 cm, szerokość 37 cm x 2
2. Koszula marki C&A w kolorze jeansu ( nie jest to jeans tylko cieniutki materiał) rozmiar L (lecz według mnie M też ponieważ koszula posiada możliwość związania w pasie).
3. Koszulka marki Troll, rozmiar L (według mnie M) kolor: jasny żółty. Idealna do biegania lub uprawiania innego sportu ponieważ jest wykonana z bawełna+lycra.
4. Sweter w kwadraty, rozmiar oversize. Pasuje on do legginsów ponieważ jest dłuższy i luźny.
5. Zegarek. Nie jest on żadnym zegarkiem markowym. Wystawiam go tutaj ponieważ u mnie leży i obrasta w kurz a ja nie jestem nauczona do noszenia zegarków 
6. Kolczyki piórka. Nienoszone. ( muszę nosić złoto bądź srebro ponieważ mam alergie a dostałam je na urodziny czy coś ;P)
7.Łańcuszek na którym jest wiosior-zegar. Bez marki - kupiony od osoby, która sama robi takie pierdółki.
10. Bransoletki z H&M koloru czarnego.
Na dzień dzisiejszy to tyle. Resztę będę systematycznie dorzucać
Edytowane przez jjaamm
Czas edycji: 2012-11-12 o 05:48
Powód: dodatkowa informacja
|
|
|